Autolla ei pärjää prätkälle.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Coopu, 7.9.2008.

  1. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    ja kuskistahan se loppujen lopuks on kiinni. Top gearissa nais kuljettaja ohitti pyöriä FORD TRANSITILLA mistä oli otettu penkkejä pois. ja rata oli Nürburgring
     
  2. rataetana

    rataetana 1st gear

    Näinhän se on, en omista pyörää ja sen takia kirjoitinkin useamman. Ja onhan sitä faktaakin kun kattoo esim. Nürburgring sivuja niin kyllä siellä nopeimmat on autoja. Ja esim. viper ja corvette ja muutama muu vie noita ruotsalais vehkeitä siellä? Tiedä sitten kun otsikko ei kertonut millä radalla vai pitääkö kadulla kisaa? Toi cadillac nyt sen takia et siitä löytyy nopeutta, mut silti on "edustava" auto 8)[/quote]


    Totta. Olisi kyllä mielenkiintoista, jos joku huippukuski vaikka motogp:stä tai vaikka man-saaren kuskeistä kävisi vetäsemässä tuolla nyrrellä. Mielenkiintoinen juttu alla


    http://www.bikepoint.com.au/content/new ... cord-30644
     
  3. pas2

    pas2 Gearhead

    Hantan Päitsi ei sovi kuvioon, käsittääkseni siellä ei ole fyysisesti mahdollista ajaa autolla. Mutta jonkun sorapätkän ottaisin tähän kinasteluun mukaan kyllä.
     
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    Päijänne ei alumperin ollut minun idea, vain jatkojalostin tyhmää asiaa. Soralla menee nelivetoauto menojaan. Kisakalustossa auto voittaa joka alalla prätkän, paitsi päitsillä.

    Hantta
     
  5. pas2

    pas2 Gearhead

    Minun ajatukseni on, että yksi prätkä vastaan yksi auto. Oli se sitten nitro-hd vastaan nelivetoskoda tai hatsukou vastaan nitroputki. Eri olosuhteet samat vehkeet.

    Soralla menee nelivetoauto menojaan - joo mutta vartilla Suzuki voittaa... jne.
     
  6. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Se yleensä edelleen voittaa, jolla on eniten rahaa. Tietysti olosuhteet ja paikka huomioonottaen. Yksinkertaista eikö totta.
     
  7. hantta

    hantta Double Gearhead

    Näkökohta tuo edellinenkin, joskin jonkun mielestä kovin jätkä voittaa.

    Hantta
     
  8. jknR

    jknR Gearhead

  9. jknR

    jknR Gearhead

    Riippuu kuskista. :p
     
  10. rataetana

    rataetana 1st gear

    Varmasti, siksi siinä onkin n.5s
     
  11. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    No, kuka tän voitti?
     
  12. J.J.

    J.J. Gearhead

    Auto voittaa aina. :poff:

    No hyvät ja huonot puolensa sekä kaksi että neljäpyöräisissä härpättimissä, ja tunneasioitahan nämä paremmuus jutut aika pitkälti on. Että mikä kenenkin mielestä on se "parempi".

    Pyörät ei vaan saa yleensä mitään wou efektiä aikaan ihmisissä ketkä vähänkään ymmärtää kulkupelien päälle. Kun joka toinen prätkä menee sen vartin kympin nurkille niin eipä ne enää ketään säväytä.

    Taasen kympin vartin menevä auto hyppää taviksenkin silmään että nyt on jotain erikoista liikenteessä.

    Kuitenkin viidellätonnilla saa pyörän millä pesee 99,99% liikenteessä olevista autoista. Että varmasti saa enemmän hatunnostoja kylillä jos sattuu omaamaan sen 0,01% kuuluvan auton kuin sen tavallisen tylsän kyykkypyörän.

    Mikä sitten on se absoluuttisesti nopein kulkine niin se selviää kun tarkastelee rataennätyksiä jne dokumentoituja suoritteita.
     
  13. Paimenpelto

    Paimenpelto 3rd gear

    Eli pyörät on tylsiä, kun ne kulkee kympin nurkille. Mielenkiintoista... miten kovaa sen täytyy mennä että säväyttää???
     
  14. J.J.

    J.J. Gearhead

    Ei nyt välttämättä tylsiä, vaan tavallisia, tusina tavaraa.

    Hauskaa niillä voi pitää hyvinkin, ja kovaa pääsee varmasti mutta mitään erikoista tai poikkeuksellista niissä harvemmin on.

    Rakennellut pyörät sitten erikseen, enkä nyt tarkoita että on vaan ruuvattu muutamia bolt on osia kiinni.

    Semmonen pyörä mikä säväyttäisi allekirjoittanutta olisi esim sivuvaunu urali joka olisi riivattu kulkemaan se kympin vartti.
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

  16. TCowboy

    TCowboy 3rd gear

  17. hantta

    hantta Double Gearhead

    Moi! Kieli ei taivu, eikä näkö riitä, joten voisko joku kuvailutulkata meikäläiselle, mitä tuossa videossa tapahtuu, eli kuka saa selkäänsä, ja millä eväin?

    Hantta
     
  18. pas2

    pas2 Gearhead

    Mitäs raati sanoo jos kisa olisi vartti, ympäriympäri, sora-ek ja teräsperseajo? Ja osakisan voitosta piste. Eikä vaihdella renkaita.
     
  19. Stressman

    Stressman 3rd gear

    And the winner is:

    http://www.ktm.com/travel/1290-super-ad ... ights.html

    10 sekunnin varttimaili matkalehmällä ja menee myös umpimetsässä jos ei ole isoja puita kaatunut eteen.
     
  20. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Näytösottelu.Tarkoitus oli siis että Webberi ohittas noi kaks muuta "kisan" aikana.Oliko siinä nyt viis kierrosta.Noi kaks muuta näytti ajavan aikalailla tosissaan,mut ei toi edes täysillä tota F1:stä piiskannu,ehkä suorilla...varsinkin tossa maaliintulossa hölläs varsin selvästi.
     

Kerro tästä muillekin!