Automaalit netistä?

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja kodacor, 19.9.2019.

 1. Blown A-body

  Blown A-body 1st gear

  Toimiva tuote, hyvin tavallisen oloinen pikalakka. Kiilloituskuiva 1h @ 20° / 3-5min. @ 60°. Helppo ruiskuttaa, 2 märkää rundia. Pystyy vetämään vaikka kyljen, eli maalauksen kokoa ei rajoitettu esim. 2 paneliin. Toimii myös makaavalla pinnalla. Suosittelen!
   
 2. jänis2

  jänis2 1st gear

  Noita lakkoja ei kannata yliohentaa. Kalvopaksuus jää turhan pieneksi ja metallivärit jää helposti "piikittämään" kun hiput puskee lakasta läpi ja sen takia pinnasta tulee himmeä yms. Kyllä ne tehtaan insinöörit on laskenu parhaan suhteen mikä löytyy purkin kyljestä.

  Ite tykkään käyttää normaalia tai hidasta ohenninta joilla saa helpoiten hyvät pinnat, mutta töissä kiireen takia tulee tulee käytettyä paljon kiihdyttimiä yms.

  Lakkojen muuttumisesta: esim glasuritin lakat muuttu pari vuotta sitten. Ennen sekoitussuhde oli 2:1 ja 10% ohenninta, nyt 3:1:1 eli ohenninta reilusti enemmän. Tuota jos vielä ohentaa lisää niin ei kummosia kalvoja saa.

  Halpislakoista ei ole kokemuksia.
   
 3. rosswell47

  rosswell47 2nd gear

  Noin vuoden olen käyttänyt mipan värejä ja lakkoja ja pohja maaleja,.de beerin rinnalla,.maalaan noin 300-350 kpl per vuosi.,Olen ollut erittäin tyytyväinen mipa tuotteisiin väri kartasto on kattava ja sävyt täsmää hyvin malliin..jos joku on kiinnostunut tuotteesta ni niitä saa ostettua minulta toimitan matkahuollon kautta ympäri Suomen,. Lakat cc9 ja cx4 .metalli värit,akryylit,1 K ja 2k hapo värit 1k ja 2k epoxyt..normaali ja metalli kitti hiomatuotteet ym..ym ym.kysy lisää..yv tai 0503360929
   

Kerro tästä muillekin!