Automaalit netistä?

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja kodacor, 19.9.2019.

 1. Blown A-body

  Blown A-body 1st gear

  Toimiva tuote, hyvin tavallisen oloinen pikalakka. Kiilloituskuiva 1h @ 20° / 3-5min. @ 60°. Helppo ruiskuttaa, 2 märkää rundia. Pystyy vetämään vaikka kyljen, eli maalauksen kokoa ei rajoitettu esim. 2 paneliin. Toimii myös makaavalla pinnalla. Suosittelen!
   
 2. jänis2

  jänis2 1st gear

  Noita lakkoja ei kannata yliohentaa. Kalvopaksuus jää turhan pieneksi ja metallivärit jää helposti "piikittämään" kun hiput puskee lakasta läpi ja sen takia pinnasta tulee himmeä yms. Kyllä ne tehtaan insinöörit on laskenu parhaan suhteen mikä löytyy purkin kyljestä.

  Ite tykkään käyttää normaalia tai hidasta ohenninta joilla saa helpoiten hyvät pinnat, mutta töissä kiireen takia tulee tulee käytettyä paljon kiihdyttimiä yms.

  Lakkojen muuttumisesta: esim glasuritin lakat muuttu pari vuotta sitten. Ennen sekoitussuhde oli 2:1 ja 10% ohenninta, nyt 3:1:1 eli ohenninta reilusti enemmän. Tuota jos vielä ohentaa lisää niin ei kummosia kalvoja saa.

  Halpislakoista ei ole kokemuksia.
   
 3. rosswell47

  rosswell47 2nd gear

  Noin vuoden olen käyttänyt mipan värejä ja lakkoja ja pohja maaleja,.de beerin rinnalla,.maalaan noin 300-350 kpl per vuosi.,Olen ollut erittäin tyytyväinen mipa tuotteisiin väri kartasto on kattava ja sävyt täsmää hyvin malliin..jos joku on kiinnostunut tuotteesta ni niitä saa ostettua minulta toimitan matkahuollon kautta ympäri Suomen,. Lakat cc9 ja cx4 .metalli värit,akryylit,1 K ja 2k hapo värit 1k ja 2k epoxyt..normaali ja metalli kitti hiomatuotteet ym..ym ym.kysy lisää..yv tai 0503360929
   
 4. rapsutin

  rapsutin 1st gear

  Joku kysy että mitkä niitä "halpismaaleja" on tai menee siihen kategoriaan? En tiedä tuosta "luokka-jaosta" miten se menee tai millä perusteilla mutta jos itse pitäisi hakea vähänkään laadukasta tavaraa niin saattaisin ehkä pysyä niissä maali merkeissä joilla on auton valmistajien hyväksyntä tai certifikaatteja että on hyväksytty korjausmaalaukseen... vai mitä mieltä raati on ajatuksesta? (eri maalimerkeillä on aika hyvin kerrottu kenen autonvalmistajan hyväksyntä heillä on jne).

  Esim.. automaalit netin myymistä Mipa tai profix ei löydy kummankaan osalta mistään mitään mainintaa siitä että autovalmistajat olisi hyväksynyt ne korjausmaalaukseen omalle merkilleen.. Ja toisaalta ... onkos noita merkkejä käytössä missään kolarikorjaamossa (jonka luulisi ainakin koittavan tehdä vähänkään laadukasta jälkeä tai jotain sen tapaista).
  Hyvää ja halpaa ei saa samassa purkissa eli joskus on tehtävä 2 ostosta ...
  Toki ilkeäähän tämä on sormella osotella jotain tiettyä maalimerkkiä ja kiusata toisia mutta jos lähtökohta on se, että haastavissa olosuhteissa (autotalli, ilmanvaihdon riittävyys?, lämpötilan tasaisuus? oikea lämpötila? ilman kosteus? em. tasaisuus /vaihtelu jne tekijät) maalailee, niin ehkä sen maalin tai lakan olisi hyvä olla "anteeksi antava" ja joustava ettei se ole niin että "milli vinossa ja se on silmässä" eli pahimmillaan tuo voi olla ihan arpapeliä että mitä tulee milloinkin vaikka olisi kuinka ammatti maalari maalaamassa - mutta jos olosuhteet yks kaks muuttuukin maalauksen aikana tai kuivumisen aikana, niin ei se maalarikaan mikään jeesus ole että olosuhteita muuttaa lennossa takaisin oikeiksi jne.. no tämä nyt on tällaista ääneen ajattelua mutta välistä ihmetyttää miksi ehdoin tahdoin halutaa maalata sellasilla aineilla mitkä on tarkkoja olosuhteista tai muuten vaan "nipottavia" jostain jutusta että jos se muuttuu niin heti menee persiilleen - parhaimmassa tapauksessa vielä tietämättä näistä yksityiskohdista yhtään mitään.
  Eli tutustukaa niihin myrkkyihinne (ei juomalla) ensin :D
   
 5. 68SS

  68SS 1st gear

  Virosta ostanut ite automaalit.eu mitä nyt epoksipohjia ja lavapinnotteita ruiskinu projektiin. Hyvin tuntuu olevan hiottavissa käsipelin nuo 4cr 2k epoksit mitä myyvät. Tuntuu toimivan harrastelijalle hyvin, saa myös spraypullona mutta on myös hintavia. 2k lavapinnote näyttää toimivan myös hyvin kiveniskuna mitä olen verranut kilikalipullomassaan wurthilta.
   

Kerro tästä muillekin!