automaatista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 24.4.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Auto on Buick Electra vm. -85 moottori 307 Automaattilaatikko on arvoitus minulle. Loota ei ole th200 eikä th700. Öljypohja siinä on suhteellisen saman muotoinen kuin th700: ssa. Eli neliön muotoinen mutta noin puolet pienempi. Lootassa on 1-2-3 ja ylivaihde, ja tietysti pakki :smile: Jos joku osaisi kertoa siitä jotain, niin olisin kiitollinen.

    Toinen kysymykseni olisi: Miksikkään tuossa edellä mainitussa laatikossa ei mene ykkös vaihde päälle vaihdekepistä vääntämällä, mutta vastaavasti kun valitsin on D asennossa menevät kaikki vaihteet ajossa päälle. Olisiko vika esim. säädöissä?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kattelin tuolta linkeistä että joissain Buikeissa vm. 85-90 on ollut tuommoinen automaatti kuin th440-t4/4t60 olisikaan sellainen? Vai tietääkö kukaan minkälainen öljypohja tuommoisessa värkissä on?
     

Kerro tästä muillekin!