automaattilaatikoiden korjausta lehmossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja hiltula, 17.11.2011.

  1. hiltula

    hiltula 1st gear

    tiedoksi kuka ei vielä tiedä.auto kakkosella lehmossa työskentelee nykyään automaattilaatikoiden korjaaja,ei tartte lähtee edemmäs ajelemaan.on virolainen kaveri hannu nimeltään,jeesaili joskus ramiakin.tekee takuutyönä mitä tekee.on paikalla vähän niinkuin vuoroviikoin tai miten on töitä.
     
  2. LÄPÄLÄPÄ!!

    LÄPÄLÄPÄ!! 1st gear

    hyvä tieto!huhuja kuulin aijemminkin että siellä joku askeja laittaa..mulla yx 700 rempattu laatikko joka ei toimi.vissiin meni taas turbiini(käytettynä ostin :soosoo: )meilkein tonni meni ja auto ei liiku mihinkään suuntaan saatana!työnsin auton heinälatoon ja kävin pankista lainan ja ostin tään nykysen capricen ja hyvin on toiminu.kallista on laitella vieraalla.tunti homminakohan tekee töitä hannu?mites mika,sullakun on nuita jenkkejä ollu niin ootko ite innostunu laittelemaan vaihteistoja?
     
  3. Andde

    Andde 3rd gear

    Oos tätä viellä, ols toi silveraaton loota korjausta vailla.. 4L80E pittäis saaha kuosiin..
     

Kerro tästä muillekin!