Autometal direct

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja cuda1971, 9.9.2023.

 1. cuda1971

  cuda1971 Gearhead

  Kukaan tilannu tuolta jotain?,ongelma seuraava,kun tilaa osia jotka ei tarvi rekkarahtia vaan menee normi rahdilla niin miten checkoutissa saa valittua shippausmuodon,ei näy missään mitään mitä clikata tai mista valita .Nyt ei saa tilausta eteenpäin.
   
 2. Kalja imuri

  Kalja imuri 2nd gear

  En tiedä miten on nykyään, mutta ennen ko pulju ei lähettänyt suomeen ollenkaan
   
 3. cuda1971

  cuda1971 Gearhead

  Juu tarkotus onkin tilata osat kontituspaikalle.Ongelmaa ei ilmeisesti olis jos olis rekkarahtipaketti niin sillo kaikki tavarat menee suoraan rekkarahtiin,nyt on vaan joko USPS tai fedex mut ei löydy tota valintaa.
   
 4. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

 5. cuda1971

  cuda1971 Gearhead

  Joo niinhän niitä on monellakin myyjällä,autometaldirect ku olis tälläkertaa "ihan vieressä" kontitusta ajatellen ja rahti heiltä kontitukseen lähes ilmainen niin se hiukan tässä houkuttais.Joillakin osamyyjillä kun toi rahti on helposti taas satasia niin sillä rahalla saa taas muutaman ylimääräsen osan.
  Lienee ainoo vaihtoehto soittaa sinne ja koittaa selvittää miten homma hoituu,sähköpostiin kun tuntuu olevan ihan mahoton saada vastausta.
   
 6. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Missä sinulla on tuo kontituspaikka? Classic industries myy myös amd:n peltiosia ja hinnat näyttäs olevan samoja molemmissa. Tuo ko firma on californissa ja sieltä on aika edullista lähettää ainakin finn-us:n kontituspaikalle.
   
 7. cuda1971

  cuda1971 Gearhead

  Tälläkertaa tavaraa menossa yearonelta jo Iivanaiselle,siksi tälläkertaa valinta ottaa osat suoraan amdeeltä,yearone myös lähellä Iivanaista joten sieltäkin rahti edukas.
   

Kerro tästä muillekin!