Autometer öljynpainemittari ei toimi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja mika.p, 25.5.2009.

  1. mika.p

    mika.p Gearhead

    Eli vika on seuraava eilen mittari toimi hyvin sen 15sek mitä ehdin konetta käyttämään mutta tänään ensimmäisen kerran kun käynnistin auton niin ei näyttänyt mitään, siinä sitten ihmettelin että mihin katosi paineet (uusi moottori siis) no näyttää öljy kyllä ylös asti tulevan kuitenkin.
    Jonkun aikaa vikaa etsiessä ja autoa välillä käyttäen mittari rupesi näyttämään 50psi heti kun virrat laittaa päälle eikä tipu tai nouse on sitten kone käynnissä tai ei virrat kun sammuttaa niin sitten mittari tippuu.

    Voiko uusi mittari olla rikki tai anturi?
    Mittari on siis sähköinen.
     
  2. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    virrat päälle ja irroitat siitä painekellosta piuhan. tökkää piuha maihin niin mittarin pitäisi näyttää täysiä, irti ollessa nollaa. jos viisasi heiluu niin siellä kaikki ok ja voitkin siirtyä siihen painekelloon.
     
  3. buick8791

    buick8791 1st gear

    jep, ja kato, että paineanturin sekä mittarin maat ovat varmasti kunnossa, eikä koneen heilahtelut vaikuta maadoitukseen.
     
  4. mika.p

    mika.p Gearhead

    Jep viisari heilahti tappiin kun laitto johdon maihin ja kaikki muutenkin näytti olevan kunnossa.
    hommasin mekaanisen mittarin ja nyt näkyy paineet hyvin.
    vien tuon sähköisen mittarin takaisin osto paikkaan niin katsotaan saako palautuksia.
     

Kerro tästä muillekin!