Auton alustan pesu Järvenpäässä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ohc205, 9.12.2010.

  1. ohc205

    ohc205 1st gear

    Eli pitäisi saada auton pohjasta suolat ja kurat yms pois. Ihan korkeapainepesu riittänee, mutta itellä ei ole näin talvella mahdollisuutta moista tehdä.

    Onko jotain firmaa joka moista tekee? Jotain kuorma-auto pesulaa tms?
     
  2. rainbow6

    rainbow6 3rd gear

    Mitään faktaahan mulla ei Jäken suunnalta ole, mutta ruosteenestoliikkeistä kannattaa kysellä, jos ei parempaa vaihtoehtoa kukaan esitä.
     
  3. pekkosbill

    pekkosbill 3rd gear

    hyvinkäällä tietääkseni autosuojaamo talvitie tekee
     
  4. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    jos joku tietää kuka tai mikä firma tekee auton alustan pesua Jyväskylässä, niin kiitollisuudella vastaus minulle. Kiersin Jyväskylän autopesulat viime talvena ja niitä on täällä aika paljon, mutta keneltäkään ei onnistu alustan pesu. Kävin sitten ruostesuojaamoissa kysymässä ja näissä hinta alusta pesulle oli 150-200 euroa... Joten jos VÄHÄN halvemmalla saisi jostain varttitunnin työn teetettyä...
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Kysäseppäs tekevätkö siinä Värtsilän kadulla sijaitsevassa autopesulassa alustan pesuja. Firman nimeä en muista, mutta sijaitsee samassa kiinteistössä, missä Toyota myynti oli ennen Auto-Aritan tuloa siinä ammattikoulua vastapäätä.
     
  6. ohc205

    ohc205 1st gear

    Jep tiedän paikan, se on melkeen naapurissa, muttei nekään pysty alustaa kunnolla pesemään, kun ei niillä ole nelipilarinosturia.
     
  7. ohc205

    ohc205 1st gear

    Kiitos tiedosta. Pitääpä kysyä sieltä, jos ei tästä lähempää mitään löydy.
     
  8. allu

    allu 1st gear

    Kyllä jäke on ankee paikka!!!
     
  9. ohc205

    ohc205 1st gear

    Niin on.
     

Kerro tästä muillekin!