Auton ja tavaran tuonti USA:sta -tietopaketti

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jakulepi, 3.2.2008.

 1. litres

  litres 2nd gear

  No niin, missä hinnoissa rahti tällä hetkellä, kalivieteristä suomeen?
  Entäs muut kulut Suomen päässä?o_O
   
 2. Rado

  Rado 3rd gear

  Sisältääkö Rockauton tilaus tullaus/alv maksut kun rahdit ovat selvästi kallistuneet ainakin suomeen ?
   
 3. eikö se lue siellä tilauksen yhteydessä onko vain rahtia vai sisältääkö rahti + tulli ja alv EU alueelle. Ei ne jenkeissä mitään tee jos ei ole hyvin ilmoitettu mistä mikäkin hinta koostuu.

  Eikai ne nyt niin paljon ole kallistuneet että siitä kannattaisi alkaa hermoilemaan.
   
 4. T5

  T5 Gearhead

  Vähän kiinnostaisi tuoda Jenkeistä joku vanha cab over tms. kuorma-auto, joka ei välttämättä mahdu konttiin. Miten tämmöisten shippaus menee? Onkohan miten kallista?
   
 5. jarkko359

  jarkko359 1st gear

  Suosittelen Cambria Shipping , Panu Virtanen . Hoiti meille hienosti " 10 pyörä , teliveto Dodgen " , autonkuljetuslaivalla , sisätiloissa , jne . Toinen on Rockdale Motors Finland Ltd . Eero Taranto . Molenmilla nettisivut .
   
  T5 tykkää tästä.
 6. T5

  T5 Gearhead

  Muistatko, minkä verran tuo merirahti oli noissa teidän autoissa?
   
 7. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Kysy suoraan panulta. Rahdin kokonaishinta riippuu myös maarahdin hinnasta eli siis mistäpäin auto menee mihinkin satamaan-
   
 8. jarkko359

  jarkko359 1st gear

  Merirahti ei ollut paljoa , jätettiin suosiolla Bremehavenin satamaan Saksaan . 7: lä tutulla jotka ovat tuottaneet Suomen satamaan asti , niin rusikoitu , annettu väärää käynnistysvirtaa ( nämä aina 12V ) , VEDETTY VÄKISIN VETOMESTARILLA , jne , jne . Tosin tämä USA myyjä , otti siirrosta Jacksovillen satamaan , saman verran kun koko merirahti Saksaan . Panu antoi sähköpostiin laivan seurantakoodin , jne , todella hienoa toimintaa . Samoin kuullut Eero Tarannon firmasta vain kehuja .
   
 9. T5

  T5 Gearhead

  Kysyinkin tätä suoraan Finn-USilta ja siellä tavallaan nostettiin kädet pystyyn maarahdin osalta. Eli jonkun välittäjän kautta tuo olisi hoidettava.
   
 10. Jorrma

  Jorrma 3rd gear

  Tuli mieleen rusikoinnista, jossain palstalla joku kyseli katon oikaisu ohjeita tai kattoa johonkin COE-autoon, oli konttiin lusikoitu lähtöpäässä....
   
 11. Simon Templar

  Simon Templar Gearhead

  Juu, mun auto. Se katto meni paskaks ja kukaan ei tietty korvaa mitään. Ilmeisesti otti kiinni siltaan tms. maarahdin aikana. Olis pitäny reklamoida heti, mut enpäs siitä paskasta kuvasta hoksannu että se katto on sisällä. Kuskikaan ei tietenkään mitään asiasta infonnu. Välittäjä pesi kätensä.
   
 12. impala1968

  impala1968 Gearhead

  US Customs blocks export of all Vehicles with a NY title nationwide
  Effective today Friday, February 7th 2020 the US Customs and Border Protection agency is unable to connect to the NY State DMV and clear NY titled vehicles for export. The reason is political and is tied to inability of the DMV (NY State) and US Customs office (Federal Government) to share information between the two systems. The NY State is trying to protect the identity of illegal immigrants with NY State driver licenses and no longer shares access to its database with any Federal agencies.
   
  T5 tykkää tästä.
 13. T5

  T5 Gearhead

  On tuo touhu tuolla kyllä ihmeellistä.
   
 14. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Mä en ihan täysin nyt ymmärtänyt tätä tekstiä...eli Nykin kautta ei saisi enää laivattua autoja Suomeen? Tässä oli mäntille ihan liikaa sivistyneitä sanoja.
   
 15. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Mutta mikä juttu tämä on, että nykyään joutuu Ebay ostoksista, siis myös käytetystä paskasta maksamaan veroja, vaikka roina menisi osavaltiosta toiseen. Oon aika monta vuotta tilaillut jos jonkunlaista tavaraa ebaystä kontteihin, mutta nyt vasta viime vuoden lopulla noteerasin tämmöisen asian. Vittumaisinta oli se, että painoin kalliimmasta klimpistä buy it now ja vasta maksuvaiheessa rahtien päälle tuli veroja sen verran reilusti, että se olikin niin paska diili, että ois kannattanut jättää ostamatta. Onko tässä kyse myyjien välistä kuppaamisella verojen muodossa vai mikä tää homma on? Mun mielestä veroja ei tule päälle, jos ostan esim.suoraan speedshopin verkkokaupasta ja he lähettävät tavaran toiseen osavaltioon. Vai onko tämä joku ebayn extra rahastuskeino?
   
 16. T5

  T5 Gearhead

  US Customs and Border Protection agency is unable to connect to the NY State DMV and clear NY titled vehicles for export.
  Eli mun ymmärryksellä tuo taipuu niin, että jenkkien tulli ei saa yhteyttä New Yorkin osavaltion DMVhen ja pysty vahvistamaan NY-titlellä olevia autoja. Eli niitä ei voi viedä maasta.

  Eikös noita tax-hommia ole ollut Ebayssä aina? Mä olen ainakin niitä ollut huomaavinani, mutta ei ole ennen sen enempää kiinnostanut, kun en kontteihin ole tavaraa liiemmin tilannut.

  Ja ne verot taitaa olla ihan osavaltiosta riippuvaisia, ei Ebayn kavalia juonia pienelle ihmiselle.
   
 17. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Nykyään tuntuu tulevan tax päälle hyvin herkästi, onneks ei ole montaa prosenttia ja ainakin Floridaan tilatut tuntuu välttyvän tuolta
   
 18. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Ei ole ollut, kun myynti on tapahtunut osavaltiosta toiseen. Nykyään näyttää tulevan joka pienestäkin palikasta mikä shipataan Kaliforniaan.
   
 19. rane58

  rane58 Gearhead

  Jos ne tullit ovat Trumpin juonia.....? :poff:
   
 20. bathory

  bathory 3rd gear

  US Customs blocks export of all Vehicles with a NY title nationwide.

  Mä ymmärsin ton kyllä silleen, että USA kustomoi lohkoja vientiin kaikkiin ajoneuvoihin. Ja mukaan tulee New yorkin titlekin mukaan.

  Eli helppo saada suomessakin leima noille.
   
  laujok ja 6PPC tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!