Auton peite-varoitus myyjästä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja paterson, 3.11.2009.

  1. paterson

    paterson 1st gear

    Jossakin jo aloitetulla topikilla oli juttua autonpeitteistä. Tuli ostettua Oldsille
    osoitteesta

    http://stores.ebay.com/CSC-Sports-Inc


    merkkikohtainen peite. No peite sentään tuli, postimaksuineen noin 100 euroa ja tulli päälle 23 euroa.

    Peitto oli aiiiivan liian nafti ja repesi saumasta kun vedin sitä väkisin päälle.
    Sivuilla luvataan ummetlammet, tyytyväisyystakuuta jms.

    Lähetin äijälle ( Chris Ko ) kuvat, josta erkinkin olisi pitänyt älytä, että jossain on virhe. Mutta ei. Lupasi kuitenkin lisämateriaalia, jos itse korjaa.Suuremman peiton olisi saanut maksamalla lisää!!

    Lisämateriaalistakaan ei ole päästy yhteisymmärrykseen, kun äijä puhui muutamasta tuumasta. Holi sit! Peittoa pitää jatkaa ainakin puoli metriä, jos aikoo saada sen kunnolla puskureiden alle ja vapaasti ja helposti ylipäänsä auton päälle. Ja tämä määrä ei äijälle sovi!

    Suositus, älkää ostako peittoa tuolta ainakaan . Siis tuo herra KO ei ymmärrä todellisen bisnesmiehen vastuuta. Kyllä sen, joka on virheen takana, pitää se korjata. On ollut hemmetin vaikeata vääntää asiaa tuon tyypin kanssa, kun se ei tahdo ymmärtää vaikka miten selittäisi.

    Eli nuo jutut e-bay sivuilla ovat sen jälkeen , kun vaikeuksia tulee täysin

    :wc:
     
  2. cuda69

    cuda69 Gearhead

    kaveri osti fin-amilta chargeriin peitteen sisäkäyttöön ja makso 50e.mitä järkeä niitä on tilata ulkomailta?ulkokäyttöön maksaa vähä yli satasen.
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    No ei noi palautteet kyllä kerro samaa. 12539 positiivista ja 21 negatiivista :eek:
     
  4. paterson

    paterson 1st gear

    No siinä kai lankaan menin. E-bayssa ja miksei huuto-netissäkin pelin pitäisi olla täysin puhdas. Eli ei kannata ottaa riskiä, jos mukana on negatiivisia paalautteita. Tässä tapauksessa olen yksi niistä, jonka kanssa tuli ongelmia.
    Peittoa menee suhteellisen vähän omalle merkilleni ja kun se oli alun alkaen väärin suunniteltu, tämä kaveri ei sitä asiaa noin vain hyväksynyt omaksi virheekseen.

    No asia on kesken. Odotan pyytämääni tilkkua ja parin viikon päästä on sitten uusi punainen negatiivinen palaute tuolla sivuilla.

    Summa summarum: myyjältä voi saada laatupeitteen ( tosin auton alittavat vyöt näyttävät olevan myös lisäompelemisen tarpeessa) oikeilla mitoilla. Mutta jos jotain hankaluuksia tulee, niin tämä myyjä on oikea nilkki.
    Olisin tilannut kotimaasta, jos pitkän googlettamisen jälkeen olisi joku järkevä löytynyt. Sitä paitsi tämän myyjän linkki oli toisella Overdrive-sivulla, liekö linkin laittaja ostanut.
    :soosoo: Eli en edelleenkään suosittele. Niitä ongelmia saattaa tulla nimenomaan vanhempien jenkkiautojen kanssa.
     
  5. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Höpö höpö. Jos tuokin on tehnyt 12000 kauppaa, niin eiköhän siihen mahdu joku neurootikko, joka ottaa pulttia ja antaa negatiivista kun myyjän äänensävy ei miellyttänyt.

    Ostin tuolta samalta myyjältä peitteen -89 suburbaniin, ja sopii erittäin hyvin. Menee puskurien yli ja sivuilta helmoihin asti. On paljon parempi peite kun odotin 70 dollarilla. Ostan toisenkin jos tarvetta tulee. Jos haluaa 700 dollarin peitteen, niin ei pidä ostaa 70 dollarin peitettä, se on niin yksinkertaista.

    Ymmärrän kyllä että potuttaa jos peite ei kertakaikkiaan mahdu päälle, mutta tietämättä tarkalleen mikä auto sulla on ja tarkalleen minkä peitteen ostit, en vielä tällä puheella usko että myyjässä on vikaa.
     
  6. paterson

    paterson 1st gear

    Niinhän tässä piti käydä, laatupeittoa odotin. Juuri kin sitä tarkoitin, että jos myyjä on tehnyt monia onnistuneita kauppoja, niin olisi ollut varaa lähettää isompi veloituksetta.

    En voi suositella tätä myyjää jenkkiautoilijoille ( tarkoitan klassikkoja).
    Uskon, että vakiomallien virheet on korjattu jo moneen kertaan.

    On se kyllä kumma, kun miehen sanaan ei uskota. Vai että neurootikko.
    :lol:
    Jos et usko, niin pistän kuvan kyllä tänne, eiköhän siitä selvinne, että peitto on aivan väärä.
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    No tommoisia prosentteja, mitä tuolla kaverilla on niin on kyllä helvetin vaikea saada. Jopa nippeli Tepolla on muutama negatiivinen palaute huuto.netissä, vaikka parempaa palvelua en ole muistaakseni mistään saanut.

    En väitä sinua paskanpuhujaksi, mutta ihmetyttää vaan, että miten moinen on voinut tapahtua, jos tilattu kama on ollut sitä mitä tilaaja on tarttenut. Eihän nyt puolta metriä voi peite heittää mitenkään, jos se on oikeaan autoon tilattu ja toimitettu? :eek: Vai olisko vaan lähetetty väärä peite tai vaihtoehtoisesti tilattu väärä peite?

    Ei tässä voi lähtee kukaan tuomitsemaan kumpaakaan...
     
  8. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Peitto

    Eli 70 eurolla kuuluu saada esim. 70 % autosta peittoon ja jos haluaa loputkin peittoon niin se maksaakin sen 700 ? Ostajassako se vika on jos peitto on puoli metriä lyhyt? edellyttäen tietty että lähtötiedot on oikeat.

    Patersonille, tarkistitko onko peiton tuotenumero tilaustasi vastaava eli onko sieltä ehkä toimitettu väärän auton peite? Sekään ei olisi eka kerta kun pakataan/lähetetään vääriä osia.

    Paterson on nyt od-ristikuulustelufoorumilla pakotettu perustelemaan kuvatodisteiden kera, miksi hänen mielestään amerikkalainen ebay-kauppias on sössinyt toimituksen. Hän itse on nimittäin syyllinen kunnes toisin todistetaan :rotfl:
     
  9. paterson

    paterson 1st gear

  10. paterson

    paterson 1st gear

    Juu, kaveri halusi tietää ns varastonumeron, joka oli viisinumeroinen luku ja sekin piti erikseen kysyä, että missä se on. No, kun oli vielä lähetysloota tallella, niin sieltä se jonkun lähetyslapukkeen alta löytyi. Kysyin varta vasten, että oliko numero ko autoon. Kotvan "radiohiljaisuuden" jälkeen kaveri sitten totesi, että on se. Eli peitto oli oikea, mutta muuten epäsopiva.

    :x
     
  11. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Peite

    Luulen että peite on ihan oikea, mutta auto on aivan liian suuri!:poff:

    Noihin peittomyyjän prosenttilukuihin vielä, palauteprosenteista voi päätellä sen, kuinka usein toimittaja keskimäärin onnistuu mutta ei sitä, etteikö virheitä tapahtuisi. Prosentteina 6 kk ajalta negatiivisia palautteita on noin pari promillea ja kahdentoista kuukauden ajalta 3.3 promillea. Ei ehkä kuulosta paljolta sinänsä, mutta jälkimmäinen merkitsee esimerkiksi sitä että jos sähkölaitos toimisi samalla laatutasolla niin sähkönjakelu olisi poikki noin 2.5 tuntia jokaisena kuukautena sattumanvaraisena ajankohtana. Tai esim. miljoonasta sähköasiakkaasta 3300 on koko ajan ilman sähköä. Olisiko tämä hyvää laatua sähkölaitokselta? Pitäisikö noiden 3300:n pimeässä elävän osoittaa kiitollisuutta sähkölaitokselle siitä että pystyvät sentään muille toimittamaan?
     
  12. paterson

    paterson 1st gear

    Re: Peite

    Täsmälleen tätä tarkoitin. Hyvä myyjä on sitä AINA. Kyllähän itekullakin on huonoja päiviä, mutta tuo palvelu ja asiakkaansa ymmärtäminen on periaatekysymys.

    Nuo palautetilastot puhuvat kyllä vakuuttavaa kieltä tämän myyjän puolesta. Mutta mitä me tästä opimme: todellinen nilkki paljastuu vasta, kun törmää omiin töppäilyihin ja asia pitäisi siivota kuntoon. :poff:

    Joo ja vielä kerran: peite on merkki-ja mallikohtainen ja sen piti olla oikea.
    Saas nähdä lähettääkö sitä lisätekstiiliä?
    Juttu jatkuu, jos tästä myyjästä jotain vielä kuuluu.

    :mad:
     
  13. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Tuota mä ajoin takaa...

    Häh? Että piti erikseen kysyä missä se on? Onpa törkeetä asiakkaan halventamista. Eikun negatiivista peliin. Omassa oli tuo numero pienellä lapulla, neulottu peittoon kiinni vrt vaatteet.

    Mistä --tun sähkölaitoksista te puhuttu, pitääks nekin tähän sotkea. Mailisnuutinen...ääh...eikun Juko7, vertaamalla 70 taalan 700 taalan peittoa en viitannut sen kokoon tai sopivuuteen, vaan hihnojen neulomiseen, mistä oli myös jotain sanomista, ja materiaalin vahvuuteen. Nythän tuo tietenkin repesi kun hampaat irvessä oli kiskottu. Myyjä sanoo että hihnoja ja peitettä ei ole tarkoitettu myrskynkestäväksi, enkä usko että onkaan.

    Olisko nyt käynyt niin, että peitto oli väärin neulottu, numeroitu tai suunniteltu, eihän se sopivalta näytä. Mitä pirua sä sillä lisätekstiilillä muuten luulet tekeväsi. Tuo olisi pitänyt palauttaa ja saada sopiva peitto ilman lisäkuluja, jos ei luonnistu niin rahat takas. Jos myyjä ei noihin suostu, niin sitten on vasta negatiivisen aika.

    On upea kärry muuten, tuolle vois hommata 700 peiton, tai oikeastaan talli sille pitäis olla.
     
  14. Savo

    Savo 1st gear

    Myy rikkinäinen peitto mulle parilla kympillä. Menis kivasti chevy II:sen päälle eikä varmaan ahistas mistään. :wink:
     
  15. virta

    virta Gearhead

    Kyllä hyvällä myyjällä on 100% palaute,97% palaute niin voit odottaa mitä vaan...

    Muutenkin eBay kaunistelee,kun itselle on käynyt joskus niin että myyjä ei ole lähettänytkään tavaraa lainkaan :eek: ja Paypalin resolution centerin kautta saatu rahat takaisin ei olekkaan enää mahdollista antaa palautetta :-?
     
  16. tin_ksnk

    tin_ksnk 1st gear

    Komea auto.

    Näytti peite sopivan auton päälle samaan tyyliin kun 10v vanhat farkut jalkaan....

    Tuo on sääli jos ei moista virhettä myönnetä. Ymmärsinkö oikein että laitoit samat kuvat toimittajalle? Luulisi tuosta kuvasta jo käyvän selväksi että rätti ja auto ei nyt oikein matsaa.

    Asiakaspalautteeseen reagoiminen on tietysti täysin toimittaja kohtaista, mutta hyvän kaupankäynnin kannalta asiakaspalautteiden asianmukainen käsittely ja viallisen / puutteellisen tuotteen vaihtaminen kunnolliseen on kyllä hyvän kaupankäynnin periaatteita. Virheitä sattuu kaikille ja on aivan ymmärrettävää, mutta virheiden jättäminen huomioimatta osoittaa jo huonoa kaupankäynti tapaa.

    Ootko laittanu auton mittoja tuonne ja/tai kysynyt mille mitoille kyseisen mallin peite on tehty?
     
  17. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tota kuvaa kun kattelee niin tuli vaan mieleen että mikset laittanut ekaksi toista reunaa puskurin alle?? Sen jälkeen toisenkin pään reuna olis varmaan menny puskurin yli sen alle :odroll: .
    [​IMG]
    Etu ja taka"kulmien" löysätkin menis varmaan ihan oikeisiin paikkoihin. Jos toi reuna olis pitempi kuin auto niin se ei oikein pysy paikallaan jos tuulee.

    Laitettiin just kaverin paatin päälle 21jalkaiselle tarkoittetu pressu 23jalkaisen päälle ehjänä. Vähän aikaa kun miettii niin varmaan toikin on ihan oikean mittainen.
     
  18. Jaakko Susimies

    Jaakko Susimies Gearhead

    Mä oon kyllä Mudracerin kanssa eri mieltä ton istuvuudesta. Mitenkähän noi
    kuvassa näkyvät pussukat mahtais mennä tyköistuvasti loksujen päihin, vaikka helma venyiskin paskureiden alle?
     
  19. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ihan kuin dressmanin housut. Istuu vaikka teillä seisoo eikä istu kuitenkaan.
    Ton myyjän mainostaminen joskus vituttanut. Ebay 58 Buick palstalla joskus yli puolet sen mainoksia.
     
  20. paterson

    paterson 1st gear

    Kuvat on lähetetty ja juuri nämä on selitetty ( virheitä sattuu kaikille jne). Väitän, että ymmärrettävästi on englantikin taipunut.
    Olen puhunut vastuusta ja todennut, että isompi pitäisi saada veloituksetta.
    Ehdotin myös, että uuden virheen välttämiseksi, he lähettäisivät uuden peiton mitat. Ei sekään sopinut.
    :-?
     

Kerro tästä muillekin!