Auton peite-varoitus myyjästä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja paterson, 3.11.2009.

  1. paterson

    paterson 1st gear

    Kyllä aikaa käytettiin melkoisesti sovittamisessa. Ei se mene puskurien alle , ei! :(
     
  2. paterson

    paterson 1st gear

    Juuri näistä pusseistakin ( pockets ) mainitsin myyjälle. Ei reagoinut mitenkään.
     
  3. Tarmo

    Tarmo Gearhead

    Ei muuta kuin Paypalin kautta reklamaatio ja rahat takaisin, ja jossei Paypal siihen pysty, niin sitten yhteyttä suoraan luottokortti-firmaan... olettaen tietty että olet maksanut Paypalilla.
     
  4. paterson

    paterson 1st gear

    Peitto on satavarmasti väärin mitoitettu alun perin. Myyjän tarjous on: he lähettävät uuden, isomman peiton, maksaa 75 USD ( etukäteismaksu). Vanhan saisi pitää. Harkitsin tätä, ja lähes suostuin, mutta kun uuden sopivuudesta ei ole takeita. Muoto voi olla mitä vaan. Kysyinkin, mille merkille se uusi olisi. Ei vastausta. Teimme lopulta kotijoukoissa päätöksen, että ei makseta mitään, vaan otetaan vastaan tarjottu lisätekstiili. Eli ajatus on ommella puoli metriä tuulilasin yläpuolelle , katon kohdalle samaa materiaalia poikittaissuunnassa. Myös etuosaa pitäisi leventää 10-20 senttiä. Tekijä löytyy.

    Materiaalia menisi noin 0,50 mx 4,5 m ja pari suikaletta eteen. Kaikki piti kertoa tuumissa. Totesin myös, että keskustelua on vaikea käydä tällä tavalla enää, kun mikään ei oikein mennyt perille ( myyjän vastuu, lupaukset tyytyväisyystakuusta jne) NIin kauan kaveria kiinnosti, kun olisi taas tullut taaloja tilille.

    Edit: Talli on, mutta tarkoitus on käyttää peittoa, kun huollan käyttistä tallissa.

    Eli näin.
     
  5. paterson

    paterson 1st gear

    Toimiiks toi noin? Kokemusta? :-?
     
  6. paterson

    paterson 1st gear

    Tääkin on mahdollista, jos juttu vääntyy uudelleen sen isomman lähettämiseen. Maksaisitko postikulut myös?

    Mutta juttu ei ole vielä loppuun käsitelty.
     
  7. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Itsellä kävi yhden eBay-ostoksen kanssa niin, että raha kelpasi, mutta tavaraa ei koskaan kuulunut. Myyjä ei vastannut yhteenkään viestiin ja tunnuksensakin ehti poistaa. Maksettu Paypallin kautta luottokortilla. Paypal avuton tuossa kohtaa, joten laitoin reklamaation korttiyhtiölle ja sain sitä kautta rahani pois.

    Säilytä kaikki viestit asian tiimoilta, helpottaa kummasti ltoimintaa uottokorttiyhtiössä.
     
  8. paterson

    paterson 1st gear

    OK,kiitos tiedosta! :)
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    On mennenä jo vanhaks. Et voi viikkojen ja mooniksien jälkeen antaa negative feedback. Siitäkin ajasta meni jo piolet ennen kun toi liian pieni välly tuli tänne.
     
  10. paterson

    paterson 1st gear

    Mistäs tiedät?
     
  11. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    kyllä ainakin 5 viikkoo voi varrota tota feedbackin laittoa varmaan enemmänkin?
     
  12. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei voi. Ainakin ennen siinä oli n. 3 vikkoo aikaraja, ja sen jälkeen et voinut antaa enää palautetta. Palautetta pystyi antamaan vain kerran. Näin ainakin ennen ku mä vielä sieltä ostelin. Viime yönä ei tullut uni niin koitin mennä ebaylle kattoo Buickkeja ja Jaguaareja. Ei enää eetu58 nimeni toimi. Siksikö etten ole ostanut sieltä mitään pariin vuoteen? Olisin päivittänyt yhtä jo poisteetua tuotetta watch this item. Ei onnaa enää..
    Tulihan sieltä ostettua pari autoa ja muuta sälää ihan kiitettävästi, mutta eetu58 bannattu ulos?
     
  13. Komentaja

    Komentaja 1st gear

    Oisit kokeillu laittaa ton etupään eka puskurin alle ja sit vasta takapään... Jos sillein sais lisää pelivaraa...
     
  14. Town Car

    Town Car 1st gear

    Voi olla paskamainen reklamoida jo rikottu peite...
     
  15. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Olipas avokätinen tarjous, saat pitää jo ostamasi peiton kun ostat toisen tilalle...!? :rotfl: Ei tuo ihan reilulta tunnu, täytyy sanoa. Kuulostaa että on keinot loppu paitsi peiton jatkaminen, kun topikin lukee. Myyjä tais muuten mainostaa oikein elinikäistä takuuta...? Joku kissa perkule jo kiipesi tuon oman päälle ja teki pieniä reikiä. Vaihtoon.

    Tossa nyt on tuo oma paketti. Siinäkin on yläkulmissa pieni pussi (keskimmäinen kuva) mikä ei osu 100% kohdalleen mutta ei se haittaa. Kuten sanottua, tuo on halpis peitto, ne 700 peitot on sitten erikseen.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  16. Quest

    Quest Gearhead

    Mää olen kyllä taas Mudraaserin kanssa samaa mieltä. Nuo tykö istuvat nahkat ei oo mitään kovin venyviä teryleenejä. Niitä on helmoista kavennettu reippaasti. Kuitenkin tarkoitus on, ettei niitä sitten narulla metritolkulla tiukata helmoista.
    Ensin toinen pää auton "alle", sitten toinen pää.
    Ettekös ole ikinä seuranneet kun eukot vetää timmit farkut jalkaan häh. Ensin muljautetaan toinen pakara ja sitten toinen. Paitti ne pojan pyllyllä varustetut kukkakepit.
    Jos tota nahkaa yrittää laittaa joka nurkasta yhtäaikaa -> ei mahdu ylety puskurien "yli"
     
  17. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    tässä sattuu nyt vaan olemaan välimallin auto kyseessä johon tuo peite oli pikkusen nafti ja seuraava koko taasen on hivenen löysä.

    kyllä tollasen peiton pitää päälle mennä muutenkin kun vaan lukemalla käyttöohjeet.
     
  18. paterson

    paterson 1st gear

    Tosi tämä. Kaveri on itkenyt sitä koko ajan. Mitäs menit rikkoon peiton.

    Jotenkin mun järki sanoo, että takuu tässäkin pitäisi olla. Just kirjotin kaverille, että en kai nyt tahallani tollasia mene tekemään. Luulin peiton venyvän, kun ei muuten sopinut. Kun en ole mikään terminaattori ala Arnold!
     
  19. paterson

    paterson 1st gear

    Ei muuten mennyt akkojen farkkukonstilla :pinup: , ei sitten millään. Myönnän, että pikkasen kiire oli, mutta, kun aattelin käyttikseen talvirenkaat oikein tallissa vaihtaa. Mutta kyllä peittoa sovittelin aikas monella tavalla. Kyllä se siinä jotenkin oli. Mutta ei hyvä!! Suoraan sanoen eihän tuollain kehtaa sitä edes kauan pitää.:wc:

    Tuo powerstroken peiton sopivuus olisi kelvannut mullekin. Noinhan sen pitäisi olla.
     
  20. paterson

    paterson 1st gear

    "Olipas avokätinen tarjous, saat pitää jo ostamasi peiton kun ostat toisen tilalle...!? Ei tuo ihan reilulta tunnu, täytyy sanoa. Kuulostaa että on keinot loppu paitsi peiton jatkaminen, kun topikin lukee. Myyjä tais muuten mainostaa oikein elinikäistä takuuta...? Joku kissa perkule jo kiipesi tuon oman päälle ja teki pieniä reikiä. Vaihtoon. "

    Kokeiles pirruuttas, niin näet minkälainen kutvale on vastassa.

    Taitaa myyjä pelata aikaa, ettei vaan vois antaa negatiivista palautetta.

    :(
     

Kerro tästä muillekin!