auton rassauksen vitutus!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 18.3.2006.

 1. tampio

  tampio 1st gear

  välillä kyrsii touhuta auton kimpussa,esim tänä aamuna yritin kysellä paria kaveria avuksi että sais eukon nissanin maanantaiks kuntoon,niin ne makasivat krapulassa.oli perkuleen mukavaa pyöritellä yksinään konetta ja siihen vaihteistoa! :mad: eihän siinä mittään jos ois aikaa laittaa,mutta itelläkin työviikonloppu ja siinä sivussa rassata yksinään vielä akan autoo! :mad: yöllä sitten nostella moottori takas paikalleen ja parin tunnin yöunilla taas töihin! :mad: :cry:
   
 2. tötsityttö

  tötsityttö 1st gear

  elämä on! :odroll:
   
 3. Fury 383

  Fury 383 1st gear

  kyllä muakin vituttas nissania rassata! :rotfl:
   
 4. hot rod

  hot rod 1st gear

  Tuttua hommaa jostain menneisyydestä... :eek:
   
 5. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Kyllä se siitä.
   
 6. NewPort-67

  NewPort-67 1st gear

  No on siinä se hyvä puoli et tollanen kiinan moottori/laatikko on kevyempi käsiteellä kuin joku isolohko/727 mutta taas toisaalta joku nissanin rassaus....turhaa hommaa!!!
   
 7. puavo the baboon

  puavo the baboon Gearhead

  osta akalle potkukelkka! äkimmi perillä ku dasunilla.. :rotfl:
   
 8. mopster

  mopster Gearhead

  Mulla oli käyttöautossa hitsaushommia aika paljon tiedossa, ja kun ei ollut huvittanut siihen ryhtyä niin pääs menee leima pikkasen vanhaks (reilun vuoden). No, viikko sitte lähti kilvet ,ja oli sit pakko ruveta hitsaamaan. Viikko meni joka päivä toiden jälkeen puoleen yöhon hitsatessa, ja mä luulen että MIKÄÄN ei voi vituttaa enempää. Harraste autossa hommat pahasti vaiheessa ja kevät pukkaa päälle, ja sit pitää jotain romukasaa hitsata et leimasetä on tyytyväinen. :x
   
 9. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  :lol: Minä annan tommoset työt muille ja keskityn ite noihin taide hommin ja juopotteluun...Tosin noitumisen kanssahan ne nuokin hommat tulee monesti tehtyä.. :rotfl:
   
 10. PauliP

  PauliP 1st gear

  Mopar jengi tarvii Datsunia, eikun Nissania liikkumiseen??? :rotfl:
   
 11. BRC1

  BRC1 Gearhead

  http://www.nissan.fi/yhteydenotto/huolto/

  Ja jos ei auta niin

  www.sapoma.fi
   
 12. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Kuules...mie oon näitten "harrasteromujen" kanssa joutunut melkein poikkeuksetta aina tekee kaikki itse, johtuen siitä että ei ole "harrastehenkisiä" ihmisiä (saatika harrastajatuttavia) siinä maankolkassa missä asustan :eek: :lol:
  Sen takia käyttöautona toimiviin USA-laitteisiin teetän jotkut V-mäiset pikkuhommat korjaamolla, kuten esim. autom. laatikon öljynvaihdot. Ei oo nosturia. No ei ennen ollut talliakaan; nyt ens viikosta eteenpäin on!
   
 13. apukuski

  apukuski Gearhead

  Eiku opelia :lol:
   
 14. ElvisNYB-77

  ElvisNYB-77 1st gear

  Eiku Lanciaa... :oops:

  tulis jo kesä.. :(
   
 15. Buick225

  Buick225 Double Gearhead

  Tai sitten jotain "kiinanpommia" kunhan vaan pääsee töihin. Onko tuttua?
   
 16. Ventura389

  Ventura389 1st gear

  Tuo yhtälö ei ole tosi. Helpottaisko jos ostaisit eukolle oikean auton 8) ?
   
 17. jusssi

  jusssi Gearhead

  Eikös toi oo aika helppoo tommosten käyttöritsojen rassaus; osia saa paikallisesta varaosaliikkeestä, osat on kevyitä ja helppoja käsitellä, joka paikkaan käy milli koon avaimet, ja jos on vielä kyse muijan autosta ni voi saada "pesää" palkkioks hyvästä työstä... nimim. itellä paska jenkki eikä muijaa... :rotfl:
   
 18. ht64

  ht64 3rd gear

  Toi pitää kyllä täysin paikkansa että mikään ei voisi vituttaa enempää ku sen käyttökorollan kanssa kikkaileminen.Ainakaan näin talven loppuvaiheessa kun se oma silmäterä on kilon palasina ympäri tallin lattiaa.
   
 19. Jordan

  Jordan Gearhead


  Eipä o paljo näkyny vaikka pikkuhommaa tehnykkin "tuttujen vehkeisiin". Eikä nyt tarkoteta sitä vehjettä mitä toivottiin aikasemmin :poff:
   
 20. Beauville

  Beauville 1st gear

  Tai vaihtaa eukon jolla jo on oikea auto. Saa silloin käyttää oman aikansa (mielestään) tärkeämpiin puuhasteluihin.
   

Kerro tästä muillekin!