auton rassauksen vitutus!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 18.3.2006.

  1. Vege

    Vege 1st gear

    käyttöauto on semmonen mitä ketuttaa laittaa kuntoon, harrastepelejä on paljon mielekkäämpi kronata, nytten on vaihtumassa käyttöautokin sen vertta mielekkääseen vehkeeseen puoliharrastepeliksi että on kiinnostusta laitella sitäkin jos jotain tulee ja ite on onneksi saanut sitten toisen auton alle tai lainattua autoa, toisaalta myös firman kuorkilla saa ajella jos jotain onkelmia on omassa autossa
     
  2. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Kyllähän se aina riepoo kun tulee tämä käyttölinttojen katsastuskausi mutta rahallahan siitä selviää... Emännän obeliin takajarrut kerran vuodessa jne :mad: Harrasteajokin leimaus taas huom. halvempaa joskin hävettää kun hain romikselta vanhat BEMARIN umpiot :oops: mutta hinta oli 2.5 egee kpl :D ja kävi heittämällä paikalleen.
     
  3. tampio

    tampio 1st gear

    just tulin töistä ja pitäs lähteejatkamaan siä nipponin raplausta.ei siinä mitään mutta ois tuo galaxie laitettavana niin ei oikeen riitä mielenkiintoo rassata emännän koslaa,mutta tämmöstähän tämä :odroll: onneksi sitten pääsee AUTOJEN kimppuun kun kasaa ton kikkareen! :D
     
  4. Bettie

    Bettie 1st gear

    Pikku purkautuminen :lol: Kyllä tyttös on onnellinen sitten kun auto on kunnossa.No can do, touhaa vain ahkerasti 8)
     
  5. Petteri75

    Petteri75 1st gear

    Juuri tuosta syystä itsekin olen kohtuullisen varma siitä, että tulevaisuudessa käytän entistä enemmän ulkopuolista korjauspalvelua.

    a) Kurjaa kun ei osaa mitään, opetteluun menee 3-4-kertainen aika ja jälki on kuitenkin huonoa, lisäksi yleensä rikkoo jotain vieressä

    b) Viikot menevät töissä ja iltaisin pitäisi hiukan kuntoillakin, ainoat aidosti vapaat hetket ovat viikonloput. Totta kai auton puunaus on vain mukavaa, mutta jos pitää käyttöpeli saada ajokuntoon maanantaiksi vaikka yötöinä, niin se ei ole enää "jännää".

    c) Allekirjoittanut ei oikeasti tarvitse autoaan, jos asuntolainen kanssa menee liian tiukaksi, ei auta muu kuin luopua autosta, joka tarvitsee sitä ulkopuolista korjauspalvelua :(

    Totuus valkeni kun hakkasin Saabin palloniveltä irti 2h ilman onnistumista - tähän ja oheistyöhön hukkaantui koko se sunnuntai, jonka olisi voinut viettää paremminkin. Luotettava käyttötossu ja jännä puunauskohde - näitähän niitä vain pitäisi olla jos olisi euroja hiukan enemmän..
     
  6. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Sinä päivänä, kun Halonen valittiin toiselle kaudelle, niin vaalitulosten varmistuttua Oldsin latauksen merkkivalo syttyi ja takarengas puhkes. Kyllä vitutti!

    Ja vielä enemmän turhauttaa, kun en tänä päivänäkään tarkkaan tiedä mikä lautauspuolella on häikkänä. Latauksen merkkivalo syttyy aina joskus ja sammuu, kun käyttää nopeasti kierroksia, jos sammuu. Ilmeisesti jokin kontaktihäiriö siis.

    Mutta sen verran vitutti joo, että soittelin jo kavereita läpi ja kyselin, kuka haluais tulla hakeen halvan Oldsin!
     
  7. PauliP

    PauliP 1st gear

    Onhan sun Oldsissa korin maadoitus ja moottorin maadoitus molemmat kunnossa. Meinaan jos koriin ei mene maadoituskaapelia, niin maadoitus tapahtuu sattumanvaraisesti takapyöränlaakereiden yms. osien kautta. Siis jos laturissa ei ole sisäisiä kosketushäiriöitä.

    Alunperin paksu miinuskaapeli menee moottoriin ja akun miinusnavasta ohuempi kaapeli koriin (etulokasuoja).
     
  8. Vege

    Vege 1st gear

    jospa tuo lataushäiriö lakkaa kun halosen nykyinen presidenttikausi päättyy :poff:
     
  9. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Itselläni (Halosesta riippumatta) oli samanlainen vika "latausvalossa"...
    Se korjaantui vaihtamalla "osa-jonka-nimeä-en-muista" :oops: eli laturin sisällä sellainen litteä "satiainen". Ei ollut muistakseni edes kallis osa.
     

Kerro tästä muillekin!