Auton tuonti venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja J-M Partanen, 2.10.2003.

 1. J-M Partanen

  J-M Partanen 1st gear

  Olisikohan kellään tietoa mitä kaikkea paperia tms. tarvitsee eritoten tuolla venäjän tullissa olla, muuten on tullut reissattua eli tulli-ilmoitus kaavakkeet ja "pikkulaput" on tuttuja. Suomen tulli ei taida sitten olla niin iso ongelma.
   
 2. pena

  pena 1st gear

  Joskus aikoinaan,kun toin Zimin niin omistaja(Jonkun Mafioson tyttöystävä) tuli liikematkalle Suomeen ja he olivat hankkineet 5cm paksun pinon papereita että sain toimia tämän typsyn autonkuljettajana tällä matkalla.Rajalla senaikaisen NL:n tulli veti suurinpiirtein kättä lippaan tälle neidille(oli varmaan tunnettu henkilö),Suomen tulli kysyi,että mikähän juttu tääkin on,niin mä sanoin että tää hajoaa Vammalassa(ja tullataan siellä)ja neiti palaa junalla kotiin kun auto levisi,eikä Suomesta saa osia.Oli muuten hauska juttu kun se mafioso ja sen pari gorillaa tuli viidensentin päähän ja tuijotti hetken hiljaa,kävi aika selväksi,että se neiti saa olla rauhassa ja saa rahat.Siitä reissusta voisi kirjoittaa kirjan ,myöhemmin ne soitti ja sanoi,että nyt olisi harrikka,mutta en uskaltanut enää lähteä.Näin ennen.
   
 3. J-M Partanen

  J-M Partanen 1st gear

  Hajosi paku vaan nytpä se viimein on ehjätty eli pitäisi lähteä jonkun viikon sisällä reissuun mutta kaipaisin edelleenkin tietoa tästä tuonnista, onka sieltä nyt joku joskus? Lähinnä siis mitä pitää olla venäjän tullille ja suomen tullille.

  Ajattelin kyllä ensin tuoda ilman papereita "tullaamatta", tiedot kai pystyisi arkistoimaan tulliin mahdollista tulevaa rekisteröintiä varten jolloin voisi halutessaan maksaa alvit ja cihfit ym. höpöt.

  Jos ei kukaan auta rangaistuksena en kerro mikä menopeli on kyseessä, mutta laite saattaisi tuottaa harmaita hiuksia kaikille suositun "moottoripyörä vs. auto" topicin kirjoittelijoille.
   
 4. chevy76

  chevy76 1st gear

  Kokeilepa soittaa vaikka Mustolan tulliin..Sieltä ainakin selviää mitä suomen viranomaiset siitä pitää..Onko vanhakin peli..?? :wink:
   
 5. J-M Partanen

  J-M Partanen 1st gear

  Joo pitänee soittaa tulliin siellähän ne parhaiten taitaa tietää, en oikein ole varma vuosimallista 60?-70-luvulta ehkä?
   

Kerro tästä muillekin!