autostereo kurkoa pohjanmaalla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja studio57, 23.5.2011.

 1. studio57

  studio57 Gearhead

  oon ajatellut laittaa orkkis systeemin rinnalle Chargeriin toiset hyvälaatuiset "näkymättömät" systeemit jossa ois nykyaikainen mutta järkevä sointinen paketti. onkos täällä semmoisia firmoja johon ajokin vois kiikuttaa päivähoitoon ja jälki ois asianmukainen eikä tarjoa 30" supparia peräkonttiin ja playstationia :)
   
 2. Aki_A

  Aki_A 1st gear

  Täällä onnistuis, hintaluokan ja vähän suunnitelmia kun saa niin voisin pikasesti suunnitella minkälaisen laitteiston sinne autoon laittais :)

  Jälki ihan vaatimusten mukaan, esim mahd. alkuperäinen/hillitty/vähän tilaa vievä tai sitten ääripäästä paljon lasikuituasennuksia ym. korinväriin maalattuna :D
   

Kerro tästä muillekin!