Autot tuloo Ameriikasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 24.2.2013.

 1. jokihai

  jokihai 2nd gear

  Hyvä pätkä 8)
   
 2. SamiL

  SamiL Gearhead

  Oli tosi asiallinen juttu. Kelpaisi telkkariinkin.
   
 3. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Tosi asiallinen pätkä! hianoo!
   
 4. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Olipa tosiaan hyvä filmi!
   
 5. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Likat teki hienoa työtä 8) Ovat todella kovia (tulevia)ammattilaisia. Mun puolelta en voi oikeen muuta kun kiittää teitä jotka olette käyneet kattomas mun höpöttelyjä. Samoin ISOOT kiitokset teille jotka kerkesitte osallistumaan kuvauksiin. Homman tarkoitushan oli näyttötyö ja ammattimainen taso saavutettu mutta ilmeisesti oli myös hyvää mainosta meidän harrastukselle. 8)
   
 6. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Ja hyvin höpöttelitkin. Sanotaan vaikka näin että eipä ainakaan pelottaisi tulla jututtamaan...
   
 7. Ruumis

  Ruumis 3rd gear

  Ja ei kamera edes kääntynyt paahdinta päin, hihhih.

  Itse video, aivan loistava ja antaa todella positiivisen ja innostavan kuvan harrastuksesta 8)
  Kyllä hyvän mielen toi 8)

  Kiitos
   
 8. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Vedähän hiasta jos joskus törmäillään niin voidaan jutustella harrastuksesta tai ihan mistä vaan. Kyllä harrastuksestaan pitää pystyä heittämään sopivalla rennolla tyylillä kaikelle kansalle juttua. Toinen asia sitten kun aletaan heittämään soopaa tutulla porukalla :eek: . Voi olla ettei ole ihan julkaisukelpoista materiaalia se.......
  Toivotaan nyt kuitenkin että likat saa hyvän numeron videostaan ja me autoharrastajat saamme pikkasen positiivista mainosta samalla :wink: . Voin muuten kertoa näin jälkikäteen että ne muutaman tuntia mitä materiaalia purkitettiin oli ihan hauskoja ja kun näki ekan kerran valmiin videon ja muisteli että milloin ja miten tietyt pätkät oli otettu ja leikattu kasaan ei voi kuin kumartaa syvään hienolle työlle.
   
 9. TeuvoSlam

  TeuvoSlam Gearhead

  Hyvä!
   
 10. Sierra96

  Sierra96 2nd gear

  Hieno pätkä oli. :)
   
 11. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Hiton hyvä pätkä oli kyllä. 8)
   
 12. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Yritin katsoa useampaan kertaan parillakin eri nettiyhteydellä mutta aina jossain vaiheessa alun jälkeen tuli yläkulmaan "buffering". joka alkoi toistumaan usemmin ja useammin.
  Sitten paloi hihat. Olkoon perkele.
  Eli siinä mielessä ihan paska! Sisältöön nyt hyvää alkua lukuunottamatta en voi ottaa kantaa. Laittasivat You Tubeen tuon.
   
 13. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Se on niin suosittu pätkä nykyään, että Seinäjoella menee yhteydet jumihin koko kaupungissa, kun OD:laiset yrittävät kaikki yhtä aikaa...

  Tuota voisi käyttää vaikka "oppimateriaalina", jos joku kerho päättää joskus tehdä "käännytystyötä" esimerkiksi paikallisissa kouluissa hyvän harrastuksen puolesta. Mietmin esiintyminen on hyvässä linjassa OD:n hengen kanssa. Tämä yhteisöllisyys yllätti minutkin kun liityin foorumille, täällä tosiaan voi kysellä ihan niin tyhmiä kun keksii ja silti reippaasti autetaan ja "piireihin" pääsee todella helposti. Ei ole sisäänpäin lämpeävä porukka tämä. "Ai sää oot se heppu, joka huutelee tuolla foorumilla, ota kahvia"
   
 14. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Itselläni oli muuten sama ongelma mutta sitkeästi katsoin. Oletin että se oli minun yhteyksissäni mutta sitä nähtävästi siis on ollut muillakin.
   
 15. sectoid

  sectoid Gearhead

  Hyvä video ja leppoisa meininki. Hieno elämäntapa yleensäkin. Tuollaista saisi olla enemmänkin.

  Video toimii omalla koneellani hyvin, vaikka mokkulayhteyden varassa roikun.

  Se aivasteleva auto aiheutti kovaa myötähäpeää. Kuski varmaan tuumannut näin. "Minäpä näytän noille jenkkilahnoille miten auto kulkee".
   
 16. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Mä yritn jo pistää mun omalle youtuubi videosivustolle mutta on sen verran palion noita bittejä etten voinut kuin lopettaa latauksen.
   
 17. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Amatööriys joskus putkahtaa sitten näissä perusasioissa. Ei osata pakata ja optimoida tiedostoja. Nettiin laitetaan helvetillisiä filejä vaikka kymmenesosa riittäisi samaan resolutioon tietsikan näyttöruudussa ja voisi katsoa ihan kuinka hitaalla yhteydellä hyvänsä.
   
 18. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Onhan se normaali juttu ettei toisten työ kelpaa kaikille. Amatööriydestä no joo paree kun vaikenen sillä tämän piti olla hieno juttu.
   
 19. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Ja sehän oli. :)
   
 20. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Tuossa nyt Klasin osoite http://www.klasi.fi/?ib=view&row=826 ja mun youtuubiin siirtämä pätkä http://www.youtube.com/watch?v=pinEVNUo ... vg&index=1 saa verrata nopeuksia jos vaikka..... No joo käyttäkää kuitenkin tota Klasin osootetta mielummin sillä sieltä ne opettajat jne käviämäärät kattoo jotka varmaan vaikuttaa moneen tulevaan juttuun. Toivottavasti saamme lisää innokkaita Tulevia AMMATTIKUVAAJIA innostumaan hommastamme ja siten ihan niinku vahingos vievät tietoa eteenpäin.
   

Kerro tästä muillekin!