Autot tuloo Ameriikasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 24.2.2013.

  1. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Hienoa.
    Nyt voi pätkää katsoa IPadilla, toisin kuin klasin versiota joka piti kattoa PC:llä.
    Youtube taitaa pelittää paremmin myös muissakin "mobiililaitteissa"
     
  2. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Todella hyvä pätkä ja tuo esille sitä harrastuksen hyvää puolta joka useimmissa on :D
    Toivottavasti ne nuoret jotka etsii itseään ja ovat epävarmoja katsoisivat tämän pätkän ja saisivat kipinän elämän tyylin muutokseen :wink:

    Tosin mahtuu jenkki harrastajiin sekaan mätämuniakin jotka lämpee niin sisään päin, ettei lie kuin siskonsa kanssa riiaakkaan, nimittäin pari sellaista asuinpaikkakunnalla tullut vastaan, mutta onneksi he ovat lie niin sulkeutuneita, ettei onnistu pilaamaan muitten mainetta.

    Prosentti liivi jengiläisetkin jaksaa innostuneemmin jenkeistään kertoilla kuin nämä harvat ja ovat ylpeitä autoistaan,
    kerran kuulin tutulta, että joku vaahtosammuttimen kokoinen pikkumieskin äitilleen sanoi haluavansa jenkin isona kun ne on niin komeita harrikoitten kanssa ja olivat prosentti jengin paikan edestä kävelleet :rotfl:



    Ja amatöörimäisyyteen liittyen lie kuinka suuri osa työn-näytettä ollut videon nettiin lataaminen?

    Ainoa mikä mielestäni vaatisi hiomista niin kamera mies tai sitten kuvan vakautus, niin ei erottaisi vuosia tehneen ammattilaisen työnjäljestä.
    Mieluusti katselisin ennemmänkin kyseisen tuotanto porukan tekemiä filmejä.
    Ainoo, et sen riisikupin kiihdytys yrityksen oisi voinut leikata pois kun joku saattaa paheksua et tollaisia noi jenkki kuskit on :poff:
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Hieno video! Samat kehut tulee mieleen kuin muissakin viesteissä, jenkkikuumekin vaan yltyy mahrottomaks kun tuollaasta kahtoo.


    Plussaa vielä siitä että mietmi näyttää ihan yheltä siikaislaiselta ukolta jonka apuna häärin yhellä rakennustyömaalla aikanaan :D
     
  4. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kiitos ny tuastaki :odroll: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Mutta voihan olla että tälläänen ukko oli ihan hyvää mainosta :wink:
     
  5. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Osasit kyllä ottaa sopivan lunkisti niinku pitääkin... Älä ny kumminkaan ylypisty! :rotfl:
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Eiku se oli mukava mies ja lunki myös. Vielä kun opettelet yhden rivoista vitseistä niin menee täydestä :D Esim: mikä on popin kaveri? Niitti tottakai...


    Eivaan, hyvä video hyvähyvä!
     
  7. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    5/5!!!
     
  8. hamppi

    hamppi 2nd gear

    Aikaslailla asiallinen pätkä!
    Todellinen kliimaksi joka kiteytti kaiken oli se kun jenkkiautot lipuu tyylikkäästi niin japsiautolla lähdetään kauheella polkemisella:D
     
  9. Jaccez

    Jaccez 3rd gear

    Mukava pätkä tosiaan 8)

    Ja tuon koirankopperon kuski on ainakin täys torvi.
     
  10. Detroit steel

    Detroit steel 1st gear

    Oldsi - kaikkien autojen äiti, niin tunteikkaasti sanottuna lämmitti mieltä erityisesti.
     
  11. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Voiko Oldsista muuta sanoa 8)
     
  12. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Tämäntapaisia filmejä saisi tulla lisää ihmisten nähtäville: voisi lisätä innostusta jenkkiharrastukseen. Hyvä filmi!
     
  13. JnZm

    JnZm Gearhead

    Hehe, pääsit kuittaamaan mobilisteille :D muistan ku luin tuosta sun projektista että oli välillä jotain pikku kitkaa tiedonjakamisen suhteen... Hyvä vain että autot liikkuu, tuota sun yritteliäisyyttä pitää vain kadehtia. Hyvä pätkä!
     
  14. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Tänään oli hieno tunne kun ihan outo vanhempi herrasmies hihkaisi kaupassa että Autot tuloo Amerikasta. Muutama sana vaihdettiin ja oli erittäin iloinen videosta ja sen toteuttajista :lol:
     
  15. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    hieno pätkä.sitten kun tämmösiä saadaan lisää niin loppuu pian vitutus tuota yle veroa kohtaan sitä melkein maksais jo tuplat kun kerrankin tulis jotain katselemisen arvosta.
     
  16. Crown57

    Crown57 Gearhead

    Mitäs sitä mobilisteja mollaamaan, jokainen harrastakoon omalla tavallaan.

    (vaikka filmissä varmasti olikin pilkesilmäkulmassa)
     
  17. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    En saisi kommentoida tätä viittausta mutta mun puolesta kukin. Siis jokainen meistä autoharrastajista saa harrastaa kuinka ja mitä tykkää harrastaa mutta tämä eräs Mobiilisti "harrastaja" joka haukkui mun Goliathin 5 euron paskaksi joka pitää paalata kun en museoi autoa vaan teen siitä normi liikennekäyttö auton ja minut hän haukkui onnettomaksi luuseriksi ellen saa autoon papereita ja löi luurin korvaan kun vaan yritin ystävällisesti kysyä NEUVOJA Mobilistiharrastajalta jolla on paljon tietoa MITEN SAA auton paperisodan kuntoon. Suurin osa 2012 tapaamistani vanhojen autojen harrastajista (mobilisteista) ovat olleet suopeita mutta ne muutamat "jästipäät" jotka eivät hyväksy muuta kuin oman suppean ajatusmaailmansa eivät saa minun kunnioitusta mutta muistakoot etten minä arvostele enkä /V#"¤!e heidän hienoa työtään kuten heillä on "oikeus" tehdä muita kohtaan. Ikävää kun ei voi olla tyytyväinen (vanhojen) autojen palautumisesta liikenteeseen jopa /edes muunneltuna. Mulle autoilla ei ole taloudellista arvoa vaan autot ovat meidän perheenjäseniä.


    Pyydän ettei tästä mobilisti/harrasteauto asiasta keskustella tällä topiikilla enempää.Jos joku asia jäi kaivertamaan ottakaa yhteyttä YV:llä Minä vastaan ja pistän puh numeron jos haluat keksustella "livenä"
    Tämä kirjoittelu olkoon kunnianosoitus likoille jotka tekivät videon ja yleensä mainosta autoharrastukselle PISTE
     
  18. JnZm

    JnZm Gearhead

    ...ja juurikin tähän viittasin. Ei minulla moblaporukkaa vastaan ole mitään, mobilismi on arvokasta historian vaalimista ja tiedonsiirtoa jälkipolville, mutta toivon sitä suvaitsevaisuutta jokaiselta harrastuksen taholta.

    Otan takkini ja poistun :wc:
     
  19. belair66

    belair66 Gearhead

    Hyvä video! Toivottavasti tällaisia tulee lisääkin.
     
  20. impala67

    impala67 Double Gearhead

    vilpitön kuvaus.
    mutta ilman rohkeaa haastateltavaa joka oikiasti sanoo mitä ajatteloo ei tulis haastatteluista hyviä. tulee semmonen vaikutelma että onpas teilläpäin mukavaa porukkaa.
     

Kerro tästä muillekin!