Autot tuloo Ameriikasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 24.2.2013.

  1. Mikään ei ole täydellistä, mutta tämä oli erittäin hyvä. Täydellisyys olisi saavutettu, jos puheen ja musiikin äänenvoimakkuus olisi ollut kovempi. Ainakaan minulla ei äänet täysillä meinannut kuulua tietokoneesta puhetta, musiikki kyllä kuului.
     
  2. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    tosi hyvä pätkä ja asiallinen.
    aikasemmin jääny kattomatta kun pöytäkoneen flash on kaatunut niinkuin nytkin mut kun vaihtoi läppäriin niin näkyi.

    noista äänistä, videosta äänet täysille ja läppärin oma kaiutin ilman lisäkaiuttimia ja läppärin äänensäätö isommalle ni musiikki ei härinnyt yhtään puhetta :D
     
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Tuas ny palion rohkeutta tarvita kun pari mukavaa :pinup: kyselöö kaikenlaasta autoohin liittyvää :wink: .Hieno juttu kun porukat ootta käyny kattelemas videon ja toivottavasti joku on saanut sellaasen ahaa elämyksen että tää hommahan voi olla ihan kivaa kun kerran noin mukavia jutteloo.
    Muistetaan kaikki että asiallinen julkisuus on sitä parasta tälläiselle porukalle jota paimennetaan niin lainvalvojien, kukkahattutätien, viherpiipertäjien jne toimesta. Täällä omassa Suomessa on hyvä elää mutta autoharrastajien (toki muidenkin harrastusten) holhous lyö aina joskus hieman yli ja se yksikin negatiivinen näkyminen johtaa dominoefektiin jolloin maine :odroll: kasvaa ja kunnia :oops: menee.
     
  4. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Jos kaikki natsaa niin voi olla että samasta koulusta toivottavasti saadaan uuttä kaveria kehiin ja Likat kyllä lupas puhua opettajille ainakin yhdestä 2013 projektista. Jos ja kun se video/haastattelu jne toteutuu palaamme asiaan mutta muistakaa hyvää voi joutua odottamaan kauankin.....
     
  5. Multipower

    Multipower Gearhead

    Asiallinen video! Äänissä tosiaan oli hieman epätasaisuutta, kun puhetta ei meinannut aluksi kuulla kunnolla, tuli mieleen vanhat suomi-leffat... Nuo vanin takapenkin bowtie-syvennykset oli pirun nätti oivallus! Japsikuskin revittelystäkin sai viellä hyvät huvitukset näin myähäisiltaan :)
     
  6. belair66

    belair66 Gearhead

    Jep, eihän tässä ku ootellaan, mutta varmaan tekijöillekin antaa lisäpontta, kun porukalta tulee palautetta, ja kehuvaa sellaista. Ainoa moite tulee äänistä minultakin, sai olla volyymit kaakossa, tosin luulin aluksi läppärissä olevan vian, tämä kun ei mikään hifilaite ole.
     
  7. sectoid

    sectoid Gearhead

    Videon äänet olivat tosiaan säädetty hiljaiselle tasolle. Kotiteatterin kautta sai kyllä hyvin äänet kuuluviin.
     
  8. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Kyllä! Kevät tulee ja maanteille tulee enemmän harrasteautoja liikenteeseen - myös turhanaikaisia provosoijiakin. Kannattaa vaan ottaa rauhallisesti eikä lähteä "näyttämään", vaikka vääntöä ja voimaa onkin. Huono ääni kuuluu kauas ja yksittäistapauksista halutaan väkisinkin tehdä yleistyksiä.
     

Kerro tästä muillekin!