"Autotekniikkaa harrastajalle?"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja Moppepepe, 16.5.2010.

  1. Moppepepe

    Moppepepe Gearhead

    Oisko Kouvolan Fyyran ja muiden alan kerhojen jäsenillä intoa/tarvetta, jos paikallinen autoteknillinen yhdistys järjestäisi otsakkeen työnimellä kulkevan tapahtuman alkusyksystä?

    Teemana voisi olla vaikka rakentelusäädökset, käytäis läpi mitä autoon saa lain puitteissa tehdä ja mitä ei ja mitä vastaavasti kannattaa tehdä (esim. jos alustan tiputtaa, mihin se vaikuttaa ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon). Luennoitsijoina alueen katsastushenkilöitä/vast.

    Kesto 1 pv ja hinta voisi olla 10 e luokkaa. Kaikkeahan päivässä ei ehdi mutta aika hyvä raapaisu kumminkin. Ennakkokysymyksiä kannattanee kerätä.

    Ilmoitelkaa tähän ketjuun onko yleensä kiinnostusta ja jos on niin ehdotuksia aiheista.
     

Kerro tästä muillekin!