Avajaiscruising la 20.5!!!

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja MarsipaaniRaikkonen, 18.5.2006.

 1. Eli kokoonnutaan lauantaina 20.5. Limingantullin Prisman parkkiksella klo 19.00

  Cruisingin jälkeen homma jatkuu customoidun tallin avajaisbileillä.
   
 2. tyhmäkö

  tyhmäkö 1st gear

  ruisinki

  Olipa syvältä ruisinki valitettavasti. Kaahattiin kylän läpi ku wrc vehkeillä. Ei näin kyllä sais olla! No jospa ens ajoissa ajetaan jo alle neljääkymppiä jossaki kohti, et olis sitä ruisailun makua, eikä alustan testausta Oulun huippu tasaisella mukulakivi tiellä. Sori jäi vaan huono maku.
   
 3. AstroUser

  AstroUser Gearhead

  Sori kauheesti! Ens kerralla ajetaan hitaammin. Vaikka lähdin letkaa vetämään, niin silti en ollut edes ensimmäisenä Nallikarissa... :eek:

  Edit: Liikennevalot katkaisi letkan aika moneen osaan. Yrittikö siellä joku sitten "ottaa kiinni" muita vähän vauhdikkaammalla ajolla?
   
 4. slantSixPower

  slantSixPower 1st gear

  Joo, liikennevalot katkoi letkan 5-6 auton pätkiksi ja joissain kohden letkan väliin tunki nipponeita oikeen urakalla. Mutta tuollaistahan se keskustassa ajo on melkeen aina, ei siellä letka säily kasassa kun korkeintaan ekoihin liikennevaloihin.

  Tuosta alustan testauksesta en tiedä, itte koitettiin lähtä luikkaasti aina valoista, että muitakin kerkeis mukaan samoilla valoilla, mutta ei me kyllä muuten kaahattu. Ainakaan omasta mielestä... :)

  Kivastihan tuolla oli kuitenkin porukkaa ja se oli ainakin meille pääasia!
   
 5. Lord of flies

  Lord of flies 3rd gear

  Oli ihan hyvät ajot. Ite tuli ainakin muutamissa kohdissa hieman polkastua mökää putkeen, kun ei perkele vielä tunne Oulua kovin hyvin ja ei haluttanut pudota letkasta.

  Täytyy antaa kerholle kiitokset mukavasta menosta niin tallilla kuin kaupungilla. Todennäköisesti tulen vielä monesti piipahtamaan siellä cruisaamassa.

  T: Hullu STW-kuski Kemijärveltä
   
 6. AstroUser

  AstroUser Gearhead

  Kiitos ja tervetuloa mukaan toisekin! 8)
   
 7. tyhmäkö

  tyhmäkö 1st gear

  ruisinki

  Ehdotus tulevaisuuteen. Sehän on selvä et liikennevalot katkoo letkaa, mut sepä siinä juuri onkin että ajettas hiljempaa, näin ei loppupäänkään tarvitse niin kovia spurtteja ottaa ja toiseksi kinneri-kuskit ei viitsi ajaa kuitenkaan niin hitaasti. Eli normaali liikkeelle lähtö, et moni pääsisi valoista, mut sitten hidastettas (kärkipää). Näin ainakin monella muulla paikkakunnalla toimitaan ja se on tähän asti ollut suht toimivaa. Kiitos ja anteeksi
   
 8. 348

  348 1st gear

  Tulikos kellään räpsittyä kuvia? Kun omakin kamera jäi kotiin...
   
 9. AstroUser

  AstroUser Gearhead

  Muutama löytyy, laitetaanko tulemaan?
   
 10. slantSixPower

  slantSixPower 1st gear

  Re: ruisinki

  Juuri näin. Tätä yritimmä harrastaa, eli että valoista pääsis mahd. moni läpi mutta sen jälkeen hidastettiin. On se ennen toiminu kyllä.. missä lie nykyään vika? :odroll:
   
 11. 348

  348 1st gear

  Joo laita sähköpostiin tulemaan..
   
 12. AstroUser

  AstroUser Gearhead

  Laitettu.
   

Kerro tästä muillekin!