AVK:n 1960 Oldsmobile?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja wili, 22.7.2009.

 1. Naxu

  Naxu Double Gearhead

  Tähän hinnoitteluperusteeseen liittyen, liekö urbaania legendaa vaiko ei, mutta ne jotka tuolla ruttutukussa näyttävät päivästä toiseen palloilevan, tekevät kaupat/sopivat hinnasta suoraan vakuutusyhtiön kanssa. Eli katsovat sopivan auton ja sen jälkeen ottavat yhteyttä vakuutusyhtiön edustajaan ja sopivat kauppahinnan.

  Todelliset kauppahinnat ovat siis jotain ihan muuta kuin ne lapuissa näkyvät pyyntihinnat.
   
 2. terkale

  terkale 3rd gear

  Jos joku ei ole ymmärtänyt, niin tuossa AVK:n lapussa lukee suunnilleen huutonetin "Osta heti" -tyylinen hinta. Sen kun käy maksamassa, saa raadon itselleen. Eräällä tavalla tuo on siis tarjouskaupan maksimihinta.

  Normaalisti homma toimii niin romusta jätetän AVK:lle tarjous, joka näkyy sitten hetken päästä netissä sarakkeessa "Korkein tarjous". Yhtiö voi hyväksyä tarjouksen, tai jäädä odottelemaan parempia tarjouksia.

  Tarjouksia sitten näkyy esim puolta tuosta pyyntihinnasta.
   
 3. pptalo

  pptalo Gearhead

  Jotenkin kyllä epäillyttää toi AVK myyntitapa.
  3 vai 4 kertaa olen sieltä autoa/mopoa yrittänyt huutaa. Joka kerralla on käynyt sama juttu. Minulla on ollut korkein tarjous ja myytävä kohde poistuu. Eli joku on muka maksanut täyden rahan. Epäilempä vahvasti. :mad:
   
 4. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Toivottavasti joku tekee tuosta vielä auton ja silloin tuota kattoa tarvittaisiin.
   
 5. capri30S

  capri30S 1st gear

  Hinta on ainakin pudonnut jo 3500e, eiköhän se jossain vaiheessa kaupaksi mene.
   
 6. mke77

  mke77 3rd gear

  kaverilla on samanlainen mut "holiday" eli 4D-HT....tarskos joku ylimääräset kapselit :wink: saman moiset kuin avk:n autossa.
   
 7. Naxu

  Naxu Double Gearhead

  Niin kun mä jo aikasemmin sanoin, nuo jotka tuolta ammattimaisesti ostavat, eivät maksa sitä pyyntihintaa vaan sopivat kaupan vakuutusyhtiön edustajan kanssa.....

  Eivätkä ne ruttutukussa palloilevat äijät myöskään jätä tarjousta niistä autoista, eivät jää odottelemaan jotta meniskö tarjous läpi vai ei. Kyllä ne siellä sen verran haukkana pyörivät ja nopeasti kauppoja tekevät ja tiiviisti puhelimessa asioivat jotta eivätköhän nuo todellisuudessakin sovi kaupat suoraan vakuutusyhtiön kanssa. Se vakuutusyhtiö kun kuitenkin ne mahdolliset tarjoukset hyväksyy tai hylkää...
   
 8. jonesv8

  jonesv8 Gearhead

  Nämä kaksi hallissa palloilevaa herraa eli veljekset tekee työkseen välitys hommia eli joppareita. Sen verran mitä olen seurannut ja kuullut ovat miehet ostaneet samalla tavalla kuin muutkin asiakkaat. Heillä on ainoastaan etulyöntiasema siinä asiassa että heillä on tiedossa mitä kannattaa ostaa/mitä maksaa/kuka tarvitsee ja he pystyvät seuraan koko ajan tapahtumaa miten hinnat liikkuu. Heillä on asiakkaita joille he tarjoavat autoja ettei asiakkaitten tarvitse päivystää mitä on tulossa ja mitä maksaa/minkä kuntoisia. Asiakas kunta on isompia korjaamoita/purkaamoita ja yksityisiä. En usko että herrat tekevät suoraa kauppaa vakuutus yhtiöiden kans. :odroll:
   
 9. jonesv8

  jonesv8 Gearhead

  Oldsin hinta 6110€
   
 10. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Tuosta ku vielä hinta hieman tippus nii alkais kiinnostamaan. Ei olis tunnontuskia jos laikalla hieman hipasis suuntaan ja toiseen.
   
 11. ValiantMan

  ValiantMan Gearhead

  AVK:n hintoihin lisätään vielä alvi, joten Olds on käsittämättömän kallis edelleen. Nythän ei ole kyse mistään autoharvinaisuudesta.
   
 12. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Marginaaliverotukseen kuuluviin ei tule alv:a.
   
 13. jonesv8

  jonesv8 Gearhead

  Hyvä että joku muukin on perillä asioista :poff:
   
 14. ValiantMan

  ValiantMan Gearhead

  Minä en ole taas koskaan tajunnut näitä verotustermejä. :oops:
  6000 egeä on silti kova raha pahoin kolaroidusta Oldsista.
   
 15. jonesv8

  jonesv8 Gearhead

  Joo en itsekkään maksais ja en edes 3000€ kyseisestä autosta. Mut jos jolla kulla on intoa moista kohtaan niin mikäs siinä 8) .
   
 16. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

  Nyt on tarjottu 2900€ !!
   
 17. Jube-setä

  Jube-setä 1st gear

  Traktorin ja jonkun muun. Tai näin olen kuullut auton joskus rakentaneen kertoneen kaverin kaverin kaverille.
   
 18. jonesv8

  jonesv8 Gearhead

  5490€ Lapussa,taitaa pian osua tohon 2900€ tarjoukseen.
   
 19. chevyukko

  chevyukko 1st gear

  olis vaan tota rahhoo ni olis täällä jo!!
   
 20. spychobilly

  spychobilly Gearhead

  suhteellisen helppo laitella kuntoon....Kustom aihio? 8)
   

Kerro tästä muillekin!