Avoautoluvan hinta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja GMC-96, 16.5.2007.

  1. GMC-96

    GMC-96 1st gear

    Kyselin AKE:lta , että onko 1994 vuonna hakemani avoautolupa kuplavolkkarille vielä voimassa. Vastaus: Eipä ole enää voimassa, koska pykälä, jonka mukaan lupa on myönnetty on kumottu. Uuden luvan saamisessa ei kuitenkaan ole ongelmia, mutta luvasta pitäisi maksaa uudestaan, nyt hinta on 340e.
    -94 vuonna lupa maksoi 550mk. Luvan hinta on siis nelinkertaistunut reilussa kymenessä vuodessa :mad: Kuinkahan oman palkkakehitykseen saisi nuo samat kertoimet?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Pistä hakemus eduskuntaan tai perusta katsokonttori :lol: .
     
  3. rrauta

    rrauta 3rd gear

    kuplaahan on saanut avona, eli kysessä on mallisarjan sisäinen muutos, joka ei nykyään vaadi poikkeuslupaa.
    konttorille vaan muutoskatsastukseen.
     
  4. GMC-96

    GMC-96 1st gear

    Onko noin? Eipä Akelta tuota viitsineet kertoa?
     
  5. RB-440

    RB-440 1st gear

    Eipä tuo vastaaja välttämättä hoksannut, että kuplastakin olis avomallia ollut, eikä siksi sitten huomannut neuvoakaan. Nämä autot ja varsinkin niiden mallihommat on varmaan 95 % ihmiskunnasta hämärän peitossa.
     
  6. rrauta

    rrauta 3rd gear


    jos kuplasta löytyy se avomalli niin sitten on.
    vertailupaperit vaan mitä vahvistuksia on avossa ja turvakaari tai avon tuulilasin kehys niin pitäisi onnistua, selvitä se sieltä omalta konttoriltasi.
     
  7. GMC-96

    GMC-96 1st gear

    Varvmistelin vielä AKE:ta ja niinhän se on, kuten sanoitte, että muutoksen voi tehdä ilman poikkeuslupaa, kunhan auton korin ja pohjalevyn muutokset vastaavat alkuperäistä avomallia, jes :D Nythän avon voi siis ilmeisesti tehdä myös ilman turvakaarta, koska alkuperäisessä avossa sitä ei ole ollut.
     
  8. rrauta

    rrauta 3rd gear

    olikohan se niin että kaari vaaditaan jos ei ole alkuperäisen avon lasinkehystä
    voi olla että jos pystyt osoittamaan että kehys vastaa alkuperäisen avon kehystä sekin riittää, voi olla kyllä aika vaikeeta.
     
  9. valsu67

    valsu67 1st gear

    Niin riittää että lasin kehys on vähintään yhtä vahva kuin alkuperäisen avonkin kehys,niin ei tarvii mitään turvakaari hässäkkää
     

Kerro tästä muillekin!