b-body kallistuksenvakaaja!?! Onko niitä!?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja jukkapp1, 18.5.2014.

  1. jukkapp1

    jukkapp1 1st gear

    Eli siis tuota jotta kun mullahan on dodge coronet vm64. tai siis virallisesti malli on 440, kun on 64 eikä 65 mutta kumminkin tämä kapistus on alunperin ostettu uutena suomesta 6-koneella, niin onkohan tässä kenties edes uutena ollut etuvakaajaa ollenkaan vai onko aikojen saatossa jäänyt jonnekkin matkalle? :-?
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Aika harvassa on ollut, kutoskoneisissa tuskin missään.
     
  3. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Ainakin maahantuoduissa ´65 Belvedere STW:eissä oli kallistuksenvakaaja edessä tehtaan jäljiltä vaikka olikin vain 225 ja rattimanuaali. Oli osana "trailer towing packagea" kuten myös 11" police brakes rummut... Tämmöisiä hämäriä muistikuvia vuosien takaa kun niitä parista yksilöstä ihmeteltiin.
     

Kerro tästä muillekin!