[b]Vanista kuuluu mutkissa kitinää ja kirskuntaa[/b]

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja kunkuri, 14.9.2004.

  1. kunkuri

    kunkuri 1st gear

    Tervehdys.

    Voi olla, että tämä kuuluu tuonne toiseen osioon mutta tässä tämä nyt on.

    Mistähän mahtaa johtua seuraavanlainen kitinä. Auto on chevy van ja kitinä kuuluu takapäästä. Eli aina kun käännyn (mutka) oikealle alkaa takaa kuulua kitinää ja sen saa loppumaan painamalla ihan pikkuisen jarrupoljinta. Jarrupolkimen painaus on niin pieni ettei se mitenkää jarruta autoa.

    Onko tällaista sattunut kellään eteen? Kiitos etukäteen vastauksista.
     
  2. weripuo

    weripuo Gearhead

    olisiko mahdollista että seisontajarrun vaijeri kiristyy sen verran auton kallistuessa, että jarru ottaa kiinni vähän jolloin aiheutuu tuo kitinä. yleensähän takana kitisee jousipakat mutten usko että se ilmenee tällä tavoin
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    mikä on vani? Onks se joku uus malli?
     

Kerro tästä muillekin!