Bahcon räikästä kuula hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja A.J., 4.8.2016.

 1. A.J.

  A.J. 3rd gear

  Vanhasta mutta muuten aivan hyvästä Bahcon 1/2" räikästä on kuula ja kaiketi myös sisällä ollut jousi hukassa. Eli hylsy irtoaa ellei pidä hylsyä räikässä ylöspäin, vaikkapa auton alla selällään maaten vääntäessä :) mutta silloinkin tympäisee kun työkalun kädestä laskiessa hylsy irtoaa. Varsinaisia varaosia tuohon ei taida löytyä, mutta olisko kellään ajatusta hyvästä patentista kuinka tuon saisi kohtuudella korjattua vähän paremmaksi? Eihän tuo ainoa räikkä ole mutta jos senkin saisi taas aktiivikäyttöön...
   
 2. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  Teippiä.
   
 3. nuc-64

  nuc-64 3rd gear

  Mitäs jos uhraisit tieteen alttarille halpakaupan vitosen räikän ja ottaisit siitä varaosan. En ole kyllä ikinä tutkinut miten tuo on koottu, onko kuula prässätty sisään vai miten. Ei muuten hyvää oikeata Wanhan ajan Bahcoa kannata hävittää.
   
 4. BBC

  BBC Guest

  Bahcoon saa varaosia.
  toinen vaihtoehto ostaa irtojousi ja irtokuula. Kuulan saat ilmaiseksi, kun ilmoitat koon.
  Ja myymme ko. merkkiä joten tyyppinro, jos ei jeesuksen aikainen niin saa varaosanakin.
   
  A.J. tykkää tästä.
 5. A.J.

  A.J. 3rd gear

  Kiitokset vinkeistä, olisihan tuo kiva saada kuntoon. Arvelen että voi olla jostain halparäikästä vaikeaa löytää juuri sopivia osia, kun kerran irtokuuliakin löytyy. Onko ne Bahcon varaosatkin samoja irtokuulia ja jousia? Kuulan kokoa en osaa sanoa kun se ei ole tallella, mutta reikä näyttäisi olevan ulkoreunaltaan aika tarkasti 5 mm.

  Liekö kuula hajonnut vai onko kolo laajentunut kun vanha kuula on päässyt putoamaan. Kuinka uuden jousen ja kuulan saa pysymään sisällä? Pitääkö koloa saada ulkoreunaltaan jotenkin murjottua pienemmäksi? Bahcon numero näkyy kuvassa ehkä epäselvästi, se on 796 ja varaosakaupasta voidaan käydä keskustelua vaikka YV:llä.
  https://goo.gl/photos/gH9awjDr9M4mKk217
   
 6. A.J.

  A.J. 3rd gear

  Räikkä tuli kuntoon, nyt pysyy bahcolaisessa hylsy paikallaan!

  [​IMG]

  Kuulakärkikynästä jousi ja sopivan kokoinen kuulalaakeri sisään ja sitten hieman iskua kolon reunaa supistamaan jotta kamat pysyy sisällä. Kiitokset kaikille vinkeistä ja erityisesti Auliz pyyteettömästä avusta ja kuulien lähettämisestä. Maksua et huolinut mutta jospa saan joskus kahvit tarjottua!

  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!