Barracuda -67 ( ja 68-69)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja dean66, 3.3.2006.

  1. martiar

    martiar 1st gear

    Onko sinulla kutosen palkki vai etsitkö siihen kasin palkin ???
    Eli teitkö itse konekorvalliset vai löysitkö jostain valmiin setin ???
    Onko jäänyt nurkkiin lojumaan joko 83/4 kuorta tai dana kuorta ???

    AM-Racing
     
  2. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Ei ainakaan noilla peltisarjoilla mitkä mulla on...1 3/4 primääriputkilla...ei pysty millää avaamaa ulommaisia kannenpultteja :mad:
     
  3. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Kasin palkki siinä, ollu 318 alunperin...

    Jotain 8 3/4 banjoja on, mut Barrikseen leveitä...
     
  4. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  5. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  6. MOtorPARts

    MOtorPARts 1st gear

    sama muotihan pätee vieläkin, tosin auton valmistusmaa on eri :D

    takaspoileri ja scooppi ja tommonen oranssi sävy näkyy kyllä iltasin aika usein 8)
     
  7. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Muistuuko kenellekään pitkän linjan harrastajalle mieleen '67 Notchback rekkarilla IOD-1?
     
  8. ply72

    ply72 1st gear

    Juu, tuommonen käytiin pprcudan kanssa hankkimassa Rovaniemelta ja tarkoitus saada se kotia heinäkuun loppuun mennessä, "pikkusen" kasaus hommaa ois ja jos reippaana on niin vois vappuna 2009 olla tien päällä. Paikallaan 360+4spd, ja mukaan tuli sopivasti myös kytkinkoppa isolohkolle..... 8)

    auto on jo tosiaan läpikäyty, se täytyy "vain" kasata. :wink:

    jos joku tosiaan auton muistaa niin ois mukava kuulla hieman sen vaiheista, auto ollut Pohjoiseen lähtiessään oikea hot rod punainen flake niskassa ja tekniikkana 440+manual, muistaako kukaan :cry:
     
  9. mirsahdus

    mirsahdus 1st gear


    Todellakin tulee auto mieleen, koska rekisteri oli niin erikoinen. Vuosi oli 1990 ja paikkana Nummirock Kauhajoella. Aikaa on todellakin kulunut lähes 20 vuotta, mutta muistan silti auton hyvin, koska omistaja piti sitä telttapaikkamme vieressä. Auto oli tuolloin punaisessa flakevärityksessä. Väritys kiinnitti tuolloin erityistä huomiota ;-) Juttelin festareiden viimeisenä päivänä omistajan kanssa jonkin aikaa ja hän kertoi, että auto oli hiljattain maalattu. Autossa oli tuolloin nuo IOD-1 kilvet mustapohjaisena. Omistaja oli minua muutaman vuoden vanhempi jenkkiautoharrastaja, muistaakseni jostain länsirannikolta, jollen ihan väärin muista... Samassa tapahtumassa oli paljon jenkkien omistajia, koska Backsliders soitti festareilla. Kaveri sai joltain prätkähiireltä pullosta päähän, joten se latisti hieman tunnelmaa :)

    Auto oli kaikenkaikkiaan silloin tosi hyvässä kunnossa, ei mikään museopeli, mutta pelleiltään ja sisustaltaan ehjä. Toivottavasti on vieläkin!
     
  10. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Kiitti infosta. Vesku aikoikin tilata autosta AKE:n historiapaketin.

    Kunto on rautaa koska auto on kokenut täydellisen läpikäynnin. Motivaatio oli kuitenkiin loppunut kasausvaiheessa joten Veskullekin jää jotain PIKKU puuhasteltavaa.
     
  11. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Herra Harri P tuota rakenteli -80 luvulla oli 318/man auto,laittoi siihen sitten monimonikympin ja manuaalilla tietysti.
    SE oli siten hieno niin alta ja päältä alta varsinkin koska se putsattiin ja maalattiin ihan ite ja pyörivät ja heiluvat osat putsattu ja maalattu.
    Sisusta musta erillis penkit ja joku juttu häiritsee nyt ku muistelin tota autoo ettei ollut joku valkoinen ratti tai tuliko siihen valkoinen sisusta vai oliko siinä valkoinen sisusta ja tuli musta!!,,ttu tätä sementtiä.
     
  12. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    No nyt on ainakin musta sisusta ja vieläpä mustalla orkkisratilla. Vahvakuntoisen oloinen auto, etenkin pellit keskimääräistä suomiautoa ziljoona kertaa paremmin säilyneet.
     
  13. heikkisj

    heikkisj Gearhead

Kerro tästä muillekin!