BB 727:n öljytikun pituus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Jampe_, 17.5.2013.

 1. Jampe_

  Jampe_ Gearhead

  Voisiko joku mitata 727:n öljytikun merkkien kohdat? Itellä on BB:n perässä 727 ja joku omatekoinen mittatikku siinä. Öljypohjan vaihdoin syvään ja jonkun sentin verran taisi tulla öljypohjan yläpinnasta alaspäin tuon tikun pää. Kuulostaako yhtään toimivalta mitalta? :odroll:

  Käykö SB:n perässä olevan 727:n tikku tähän, tai onko siinä merkit samoissa kohdissa kuin BB:n tikussa? Semmoinen taitaa tallin nurkista nimittäin löytyä.
   
 2. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

 3. ttvuori

  ttvuori 3rd gear

  Mulla ois muistikuva että TF:ssä tikun kärki kurkistaa muutaman millin siitä putkesta. Ja että normaali öljytaso on jotakuinkin sen pinnan tasalla johon putki tulee kiinni.
   
 4. fourwheeler

  fourwheeler 2nd gear

  SB727ssa ja BB727ssa on samat pohjat, tiivisteet ja suodattimet. Samat venttiilikoneistot myös. Erot ovat vaihteiston etupäässä. Mikä tahansa mittatikku+mittatikun putki käy ja näyttää oikein kunhan ne ovat toisiinsa tarkoitettu pari. Pitempiä tikkuja+putkia käytetään isokorisissa ja maastureissa, lyhyempiä keski ja pienikorisissa henkilöautoissa yleisesti mainittuna. Poikkeuksiakin on myös. Itse tikun putkessa ainoat eroavuudet ovat mutkien kohdat eri korimalleille ja tukikiinnityksen paikka.
   

Kerro tästä muillekin!