BBC 402 käy kuumana

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Lutra, 22.2.2015.

  1. paja1

    paja1 Double Gearhead

    kympin ahtaat? kuinkas paljon siellä sitte on välystä? tollain isolohkon takomännän välyshän on yleensä kympin luokkaa.
     
  2. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Miltä näyttää noin paljon kitkaa/lämpöä tuottaneet männät ja renkaat tahi sylinterit? No luulis jäähtyvän ton remontin jälkeen viimesen päälle kun kaikki muut jutut on jo fiksattu.
     
  3. paja1

    paja1 Double Gearhead

    samaa mietin,mut eihän tota mottia ole vissii ehditty kunnolla piiskaamaan vielä että ehkä säikäyksellä selviää. yksiä ilokaasumotissa olleita takomäntiä mittailin jotka oli vähä ehtiny lämpöä saamaan niin niissä oli pahimmillaan 4kympin heittoja. oli soikeeta ja kieroa yms. eikä ollut kiinnileikkaumaa tms vaan ihan siistejä tuhkakupin aihioita :D
     
  4. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Mitähän oli rengasvälykset jos mukit kympin liian pienet? Vai viilasitko ne vaan sopivaksi?
     
  5. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Miten tälle sit lopulta kävi, pelaako isommalla välyksellä?
     

Kerro tästä muillekin!