bbc LS-6/L78 nokka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja roku65, 12.3.2007.

  1. roku65

    roku65 Gearhead

    Käyttökokemuksia kyseisestä mekaanisesta nokasta?Arvot siis o50 242astetta ja 0.520"nostoa lsa 114astetta.Alkuperäisasennuksissa puristukset 11-11.25:1 ja rct kannet. Toimiiko 10:1 ja oval.
    Muitakin mekaanisia kadulle 396:een saa ehdottaa
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Haluatko ehdottomasti ajaa mekaanisella nokalla??
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    Toi on nyt siinä ja siinä katuajeluun 396:lla. Vaatii kyllä sitten löysempää turbiinia, tiheempää perää, peltisatseja ja ykstaso imaria. Vähän korkeempi puristuskaan ei haittais.
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Johonkin nostalgiavehkeeseen toi olis varmaan ihan mukava rokkaaja :D
    Meitilläkin on jemmassa yks orggis LS-7 nokka mut sillekään ei lie muuta järkevää käyttöä kuin laittaa koristeeks hyllyyn ellei sit joskus sais aikaseks yhden haaveen toteuttamista eli rähjä-rodia bbc koneella, siihen tollanen hirmu räksyttäjä olis parhaiten tyylinmukainen 8)
     
  5. roku65

    roku65 Gearhead

    Toi mekaaninen nokka on vähän niinkuin periaatekysymys...mutta kertokaa perusteluja miksi ei, niin mä koetan argumentoida miksi joo. En ole vielä niin laiska etten jaksaisi harrastepeliin kerran kesässä välykset säätää. Kaikki muu mielestäni puoltaa mekaanisen käyttöä erityisesti bb chevyssä, jossa on muutenkin painava venttiilikoneisto.
    Mieluummin mekaaninen rulla, mutta ei taida olla nyt budjettia siihen.
    Jenkkien stock appearing muskeliautojen kiihdyttelyissä monet vannovat gm:n oman ls6 nokan nimeen varsinkin valusarjoja käytettäessä(lsa114).
    Ei mulle gm osan käyttö mikään vaatimus ole. Rauhallisilla rampeilla oleva orkkis vaatis tosiaan ruttua hiukka enemmän. 1 tason käytöstä en ois varauksetta samaa mieltä.
    Lunatilla ois ls6 korvaava vanha ultradynen profiili, jossa seetiasteet vain 272, mutta teholliset silti 232. Nostoakin 550. Lsa 110 tois kuitenkin ls6 rytkeen käyntiin ja toimis "headersien" ja läpivirtaavan putkiston kanssa.
    Ehkäpä se ois tohon "matalapuristeiseen" sopivampi
    Compilla myös parannettu versio ls6 kepistä ja xe sarjassa myös varsin varteenotettavia mekaanisia vaihtoehtoja.
     
  6. J.M

    J.M 1st gear

    Ballsilla on hyviä nokkia,sinne siis :lol:
     
  7. roku65

    roku65 Gearhead

    Mut ku ne on niitä hydrauliikka malleja ja tää haluis mekaanisen :D
    Elikkäs edelleen mietinnässä suht kiukkunen mutta silti vääntävä profiili 396:een.
     

Kerro tästä muillekin!