BEAVER JEANS promoauto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja luppes, 10.5.2011.

 1. luppes

  luppes 1st gear

  Moi !

  Onkos kellään tietoa missä majailee Beaversin mainos auto
  Oldsmobile 442 avo- jotain 69-71 mallia.
  oli Amerikan lipun väreissä ja Joke Linnamaa sillä kurvaili.
  rekkari jotain AA?-6?? .
  Jos tietoa tai uvia ym. niin yhteydet martti.luoso@fhra.fi
   
 2. oolanti

  oolanti 3rd gear

  No missäs muuallakaan kuin Turun seudulla :D Täällähän niitä on muitakin nostalgiavehkeitä, mm. ex-Leino Vette, legendaarinen Batwagon, Rembrandt, ym.

  Tää -69 Olds 4-4-2 tuli muuttoautona Suomeen 70-luvun alussa, ja siirtyi 1975 Beavers Oy:n Matti Majavan omistukseen. Maalautti sen "Star and Stripes" tyyliin eli jenkkilipputeemalla, ja tietysti Ruotsissa (sori Mr. Muthafukka, taas ne swedupellet pisti paremmaksi :D ). Vuotta myöhemmin Joke Linnamaan pyörittämä Beavers Hard Rock Cirkus kiersi Suomea, ja promoautona toimi Olds. Välillä se oli myös Hurriganesin käytössä. Jotta näin...

  Laitoin sähköpostia...
   
 3. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Mä muistan nähneeni tästä jotain kuvia, mutta nyt en löytänyt? Hugo Del Monten sivuilta koitin kattoo mutta en löytänyt..? Auton muistan kuvista kyllä! Olihan tuosta Suosikissakin kuvia aikoinaan..! :) Toivotaan että löytyy rehtiä historiaa!
  Tuosta yllämainitusta PsLe:n korvettestakin ois kiva kuulla väliaikatietoja.. ;)
   
 4. ss-65 2d coupe

  ss-65 2d coupe 3rd gear

  kävi vaasas ainakin -76 ja olivat keikalla kaupungintalolla (voi olla -75) näin auton kansalaikoulun pihalla (nyk.vuorikadun yläaste)ja oltiin keikalla myös ja auto seisoi kaupungin talon edessä rätti alhaalla...
   
 5. homer

  homer Gearhead

  Mainosautoja muistellen joskus muinoin oli jossakin farkkumainoksessa kullanvärinen De Soto (oli varmaan Esa Salon tekemä) avo. Onkohan nuo salon tekemät moparin siipiavot missä nykyään? Rakentajalla itsellään yhä? Se oli muinoin yksi odotuksen aihe kun kasissa kevään numerossa esiteltiin miehen uusin rakennelma.
   
 6. Geebe

  Geebe Gearhead

  Noh Juu... Missäs viipyy ensimmäinen linkitetty kuva Beaver Oldsista vanhaan tai uudempaan aikaan
   
 7. oolanti

  oolanti 3rd gear

  Niin tämä nykyään Turussa oleva rokkiauto rakennettiin nykyiseen asuunsa jo 23 vuotta sitten, ja on muuten edelleen kuin eilen valmiiksi rakennettu eli kuin pakasta suoraan vedetty :D Kuvat nykyasusta tulevat myöhemmin tuolta lahden takaa linkitettynä (sori Mr. Muthafukka, taas "swedut" ovat mukana tässäkin). :eek:

  Ja ex-Leino Vetten nykytilanteesta voinee nykyinen omistaja kertoa itse tai sitten joku kaveripiiristä. Batwagon odottelee työnalle pääsyä eräässä maalaistallissa ja Rembrandt menee syksyllä laajamittaiseen ns. päivitykseen, jotta se säilyisi vaikka seuraavatkin 30 vuotta edelleen samassa "taidenäyttelyasussaan", palatakseen baanalle parin vuoden kuluttua entisessä showstopper-kunnossaan...
   
 8. oolanti

  oolanti 3rd gear

 9. Vilkuna

  Vilkuna Gearhead

 10. shark

  shark 3rd gear

  Välikäden kautta näytille nää kuvat 8)

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 11. Marklin

  Marklin Double Gearhead

 12. FuryIII '71

  FuryIII '71 Double Gearhead

  Löyhästi aiheeseen liittyen, tuollanen tarra löytyy tosta mun Nostalgia Vallusta:

  [​IMG]

  Ois vaan mielenkiintoista tietää miten tolla on "racingeissa" pärjätty, pikkukuutosella ja tolla vaihdekaaviolla (ilman pakkilukkoa):

  [​IMG]

  :rotfl: :rotfl:
   
 13. rekolaW

  rekolaW 1st gear

  beavers olds

  Ganesin lisäksi autolla on kuullemma kerinnyt ajelemaan mm. Deep Purple ja Dr. Feelgood. Ajaja on ollut nuori poika tällä hetkellä.
   
 14. MadMike

  MadMike Gearhead

  Ja sieltähän se tuli hevosen tai sanotakoon omistajan suusta :)
  Ja ei ne autot tähän loppunut,Cissen Eldorado löytyy myös Turusta. Tarkemmin kaupunginosasta joka tunnetaan Monacona....
  Olds on kyllä kumman vaalea kuvissa...
   
 15. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Jonkinmoisella kiertueella oli myös tuo meidän isolohko (11L) Leyland Tigerikin. Silloin se oli kyllä väriltään vaaleanvihreä. Tapahtumavuosi on kyllä vähän hämärän peitossa eli jos joku muistaa nähneensä vihreän Beavers-bussin, niin kertokoon...

  [​IMG]

  Muistaakseni faija vuokrasi sen muutamaksi viikoksi legendaariselle F1-selostajalle, Matti Kyllöselle, joka hämärien muistikuvien mukaan käytti sitä simpsakoiden vaatemallien ja asusteiden kuljettamiseen. Ties vaikka Hurrikanat olisi käynyt syömässä kalakukkoa ja saunomassa... :D ...oli nääs peräosassa 4 henkeä vetävä, puulämmitteinen sauna, täydellinen keittiö ja punkat kahdeksalle.
   
 16. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Forssa 2011 :

  [​IMG]
   
 17. Quest

  Quest Gearhead

  Mutta muistaako kukaan vihreää Rica Lewis-farkku Jeeppiä 70 -luvun alusta? :rotfl:
   
 18. rekolaW

  rekolaW 1st gear

  olds 442

  BTW muute koskas ois se salon torimiitti taas? ja jos jollai ois niit stars and stripes kuvii ni vois pistää!
   
 19. jyke

  jyke 1st gear

  Tuo Batwagon jäi nyt vaivaamaan mieltä, kun en muista sellaista ollenkaan.
   
 20. debner

  debner Gearhead

  Tältä se näytti Hurriganes videolta poimittuna:
  [​IMG]

  Juuri tuollaisen värityksen olisin silloin halunnut, miksei edelleenkin...

  Tässä pari muuta kuvaa:
  http://jaridebner.kuvat.fi/kuvat/Lehdis ... nes%20DVD/
   

Kerro tästä muillekin!