BEAVER ROCKER

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Pate-68, 8.8.2012.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Tässä Beaver Rocker vuodelta 1982 Kimmo Rutilan ajamana.

    [​IMG]
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Tässä Rocker American Car Show:ssa 1983, silloin taas eri värisenä ja nyt Erikssonin Pertillä. Tämän jälkeen auto siirtyi FHRA:n omistukseen.

    [​IMG]
     
  3. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Muutamia eri kuljetus vaihtoehtoja on tarjottu mutta paras olis auto jossa perälautanostin koska myös moottori ym tarvii kyydin painaa sen verran että ei jaksa käsipelillä nostella ja kuopion päässä ei ole trukkia käytössä ja tietenkin kuljetus pitäis olla siis oikeesti pikkuruokainen että voi odottaa saavansa kulut takas
     
  4. C-barge

    C-barge Gearhead

    Toivottavasti kyyti järjestyy. Täs viel kiusaks "Ahokkaan Celican" vielä huonompi kuva, nykytilassa. Autolle ei ton otoksen jälkeen vissiin juurikaan mitään tapahtunut. Eikä varmaan ihan heti tapahdukaan ku omistajalla on kaikkee muutakin pientä proggista. Autoon on uusi runko tehtynä ja joitain muitakin palikoita löytyy mut kori vaatis vielä työtä. Mut aika paljon puuttuu kanssa ja tuppaa olee aika arvokasta sälää, et lieköhän karkaa turhan pitkälle?

    [​IMG]
     
  5. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Yritettiin vuosia sitten ostaa tota celicaa silloin se vielä killu siellä tolpan nokassa tarjottiin vaihdossa vanhaa formula foordia joka oltas laitettu tolpan nokkaan mutta ei sopinut ei edes pelkällä käteisellä pystynyt ostaan kysyttiin jopa itse severi kuismaselta joka silloin omisti koko alueen mutta ei myynyt sekään no onneks joku onnistu saamaan sen itselleen
     
  6. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllä ne oli ihan Lasse Ahlfors ja Peter Nordström, joka tuolloin oli vielä hankolainen, mutta muutti myöhemmin Ruotsiin ja sieltä Floridaan 80-luvun puolivälissä.
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Eikös Ahdin T-Ford tullut stripille myös -79. Sehän on alusta loppuun asti Tuorin Tipin valmistama.

    Aholan Roadster taisi valmistua keväällä -81 tai -82.
     
  8. homer

    homer Double Gearhead

    Virtasen Foordi taisi ilmestyä radalle vasta 1980? Näin ainakin jos Vauhdin Maailmaa on uskominen. Ja Aholan Chrysleri seuraavana vuonna.
     
  9. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Rockerille löytyi kuljetus kuopioon ja sovittiin että ennen joulua auto viedään.
     
  10. NURMALE

    NURMALE 1st gear

    Beaver Rocker esiintyi myös yle teemalla? suomalaisesta farkku teollisuudesta kertovassa dokkarissa eilen vai toissa päivänä Matti Majavan haastattelussa, idea oli tietty että farkut, amerikka, kiihdytys autoilu, ja camaro cup liittyivät toisiinsa silloin -70 luvun lopulla.
     
  11. Herje

    Herje Double Gearhead

    Ite tuli katottua ihan sattumalta tuo dokumentti.
    Voi herra ja varjele niitä viiksiä :rotfl:
     
  12. Jaska Betala

    Jaska Betala 2nd gear


    Onko rockerissa vielä taka akseli tallella minka tein siihen n.8-9
    vuotta sit vai onko sen joku jo myyny alta pois

    t jaffu
     
  13. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Tietenkin on ja perävälityskin löytyy oikeesti se näyttää kaukaa katsottuna aivan toimivalta peliltä
     
  14. gremlin

    gremlin Gearhead

    No noinhan se menikin. Muistelin etta joku liittyi jotenkin tohon Ruattiin, jostain oli jaany jotain tommosta eturaivoon.
     
  15. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Perkelees!! :rotfl: lupasin viedä auton kuopioon ennen joulua ja tarkoitin oikeesti viime joulua mutta kaikki jotka mut tuntee tietää kuinka kauan olen ollut mukana kuvioissa ja kun on niinkin kauan ollut fyyran hommissa tulee väkisinkin hieman dementoituneeks ja epäluotettavaks eli tuuppasin sen vielä täks talveks latoon mutta eiks sen arvo vaan nouse vuosien mittaan :lol: :lol: :lol:
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Vai ei ne savolaiset ole vielä päässeet kopeloimaan Rockeria. :rotfl:
     
  17. ip

    ip 3rd gear

    Mitäs tälle kuuluu nykyään?
     
  18. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Kesällä vein Fhra:n tiloihin kivenlahteen Luppe lupas kaveriensa kans laittaa kuntoon jo ehkä ens kaudeks kun on taas joku juhlavuosi. Luppe sitä on ollut alunperin rakentamassakin pitäs 70-luvun tieto taito olla kohdillaan
     
  19. ip

    ip 3rd gear

    Footbait Cortinaan laitettiin kenkälusikalla viikonloppuna tekniikaa paikalleen! Elikkä elpymässä tämäkin Räyskälän kävijä vuodelta 1977 (9.52)comp:issa rykäiseenä!
     
  20. Ebody and irony

    Ebody and irony Gearhead

Kerro tästä muillekin!