Becker Europa TG (60-luv alun, putkiautoradio)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja whiic, 2.2.2003.

 1. whiic

  whiic 1st gear

  Onko kenelläkään manuaalia tuollaiseen radioon? Tai tuntemusta (auto)putkiradioihin yleensä?

  Radion pitäisi toimia 6V:lla ja 12V:lla, mutta millään en ole 6V:lla saanut toimimaan (noin 7,5 V:lla vielä toimii, mutta auttamattoman huonolla teholla). Miten tuo jännitteensäätö tapahtuu? Kyseessä on siis sen verran uusi Becker, että kaiuttimia lukuunottamatta kaikki on samassa kotelossa (aiemmissa malleissa oli virtalähde, radiovastaanotin ja vahvistin vissiin kaikki eri koteloissa).

  Hakkurilla sitä kai tuotetaan voltit putkille, mutta millä säädetään hakkurin toimintaa? Ja onko sanoa mitään nyrkkisääntöä siitä, että kuinka kirkkaina nuo putket hohtaa oikealla jännitteellä?
   
 2. Karva

  Karva Gearhead

  Koettappas kysellä Radio Museo Kouvola, niillä on myös korjaus ja neuvonta palvelu, ovat noihin mobilisti vehkeisiin jotai jopa tehneet.
   

Kerro tästä muillekin!