Bee-One Power Gearin Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja maverick, 22.3.2014.

  1. maverick

    maverick Gearhead

  2. maverick

    maverick Gearhead

    HUOMIO!
    Bee-One Power Gear Blacklist polkaistaan vihdoin käyntiin 24.5.2014, Kiikalan lentokeskuksessa.
     Tapahtuma on VW-Open jossa ajanotosta vastaa BurnOut Partyista tuttu Riverside Cruiser porukka ja siinä sivussa pääsemme ajamaan ensimmäisistä listan sijoituksista.
    Koska mitään listaa ei ole aikaisemmin ajettu, joudutaan alkuun turvautumaan aika-ajoihin(n.2-3 vetoa) jonka perusteella kaikista Blacklist osallistujista rankataan 10 nopeinta ajamaan pudotustyyliin listan sijoituksista.
    Eli 10. nopein ajaa 9. nopeinta vastaan, 8. ja 7. seuraavista sijoista, 6. ja 5. seuraavista sijoista, 4. ja 3. seuraavista...
    Jonka jälkeen aika-ajon nopein ja toiseksi nopein ajavat Suomen nopeimman katuauton kruunusta ja Blacklist #1 sijoituksesta.
    Säännöt ovat hyvin vapaat, mutta radalle päästäkseen autoille tehdään silti perus tsekkaus järjestäjien puolesta.
    Tämän lisäksi pitää varautunut siihen, että mahdollisesti auton tsekkaus ja hyväksyntä tapahtuu muutaman kilometrin päässä radalta ja sinne, sekä takas radalle pitää pystyä ajamaan auton omin voimin. 
    Osallistumismaksu on 25€, joka menee VW-open järjestäjälle.
    Ennakkoilmoittautumiset(Kuskin nimi, asuinpaikkakunta, puhelinnumero ja auton tiedot, sekä kuva autosta jos mahdollista) meilitse osoitteesen: streetmachinefilms@gmail.com
     
  3. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Potentiaallista katuauto- ja listakalustoa..?

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  4. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Blacklist käynnistyy 24.5.2014 VW-Openissa, Kiikalan lentokeskuksessa.

    Listan ykkönen saa komean kiertopokaalin hyllyynsä, joka siirtyy aina listan kärkinimelle ja oikeuden Blacklist Streetracer #1 rotsiin.

    Lisää keskustelua aiheesta ja kalustosta löydät tästä linkistä: https://www.facebook.com/events/632347206837462/
     
  5. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

  6. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    [​IMG]

    Blacklistin 700euron kiertopokaali tuli vihdoin kaiverruksesta. Painava pytty tulee koristamaan nopeimman kaverin kirjahyllyä niin pitkään kun vain pystyy pitää titteliä hallussaan.
    Tämän kauden päätyttyä, pokaalin hallitsija saa nimensä kaiverrettuna pokaalin jalassa olevaan levyyn.
     
  7. three hundred

    three hundred Gearhead

    :odroll: Onkohan muualla mitään tietoa ?? Kun ei ole naamakirjaan tullu liityttyä. Katsomaan silti tulossa... Kellikin kohallaan! 8) 8)
     
  8. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Tuolta kopioituna:

    " Aikataulu on alustavasti sovittu niin että klo.10.00 aletaan jo ajamaan, joten ilmoittautuminen ja katsastus tarvitsee suorittaa sitä ennen. Ilmoittautuessa kannattaa mainita, että haluaa osallistua Blacklistaan niin saa oikean alkuisen osallistujanumeron.
    Aamupäivä ajetaan omaa parasta aikaa ja iltapäivällä tehdään niiden pohjalta top 10-lista jossa 10. nopein ajaa 9. nopeinta vastaan, 8. ja 7. seuraavista sijoista, 6. ja 5. seuraavista sijoista, 4. ja 3. seuraavista...
    Jonka jälkeen aika-ajon nopein ja toiseksi nopein ajavat Suomen nopeimman katuauton kruunusta ja Blacklist #1 sijoituksesta.
     
  9. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Asiallista kalustoa tulossa tonteille?

    Kuten esim. tämä:
    [​IMG]
     
  10. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Tänään leimattu,katulaillinen peli! Ku sais viel yhen tutun maailmanmestarin
    Kisanumeron 131.....
     
  11. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Ei meinaa malttaa odottaa miltä kuulostaa yli 8000rpm kiertävä pikkulohko ja vielä manuaalilla. Mahtaa olla veikee ajettava? :)

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!