Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

  1. choesos

    choesos 1st gear

  2. tarum

    tarum 1st gear

    Onhan se ainakin Teivossa,Tampereen hot rodissa,Harjavallan bileissä, Valkeekoskella,Porissa, power park weekendissä,Kristiinankaupungissa,Hämeenlinnassa ja millon missäkin näkyny tänä keväänä/kesänä ei kai sitä kilvillä autoa ajeta paitsi ehkä Juakko Teppo..
     
  3. tarum

    tarum 1st gear

    Tietääkseni Raumalla,mutta omistaja kait sama.. Asui silloin Turuseudulla nyk. Raumalla
     
  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    ...ei kai sitä kilvillä autoa ajeta paitsi ehkä Juakko Teppo..

    Ei olekaan kysymys kilvistä, katsastuksestahan tuossa puhutaan ja oikein kehutaan.
    Morali-/provosoiden voisi kysyä, että on siis täysin ok ajella liikenteessä mahdollisesti turvattomalla/vaarallisella/viallisella autolla. :-?
    Ihme mörkö tuntuu joillekin olevan tuo vuosikatsastus, ei sen vaatimukset nyt niin ylipääsemättömät ole nykyään.... :eek:
     
  5. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    komee kotterohan tuo on kieltämätä. aika kallis vaan katsastamattomana ? eikös tuo tarum osais paremmin kertoa kun auton omistaa :lol:
     
  6. tarum

    tarum 1st gear

    Tottakai! Soittele ilmoituksen numeroon niin turistaan impalasta vaikka koko päivä.. JA TODELLA KALLISHAN SE ON VARSINKIN KUN KATSASTAMATONKIN VIELÄ.. Onko noista kolmesta caminosta yksikään ajokuntoinen ajattelin vaan että sulla varmaan aika halpoja vois olla jenkit kun muiden vekottimet on sunmielestä kalliita voisin ostaa ne caminot sulta pois ja myydä sitten ne voitolla varmaan myyt sieltä ajokuntoisen -72 caminon joka caminoista puhuttaessa hieno korimalli ihan pilkkahintaan??
     
  7. tarum

    tarum 1st gear

    Niin kait tässä sais jäädä kohta joka ukko sisälle pirttiin kun ulkomaailmassa on niin turvatonta nykyään.. Varsinkin liikenteessä.. Ja varsinkin jos siellä liikkuu katsastamaton jenkkiauto niin sehän se jo huippuvaarallista on! Kuulostaa vähän -70 luvun lehtikirjoittelulta isolla mustalla katsastamattomalla jenkkiautolla liikkuneen rakkarit ajoivat juovuksissa seinään Tampereen keskustassa.. Kaikkea voi sattua,mutta niin voi sattua joka autolle esim. kaverin hiljattain katsastetussa käyttö mersussa irtosi jousikuppi/jousi yllättäen vauhdissa ja mettäänhän se sillä lensi henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin. Ja jonkinverran sitä nyt kuitenkin tullut tutkailtuakin ennen isompia ajeluita eli on uudehkot jarruputket/letkut, etupään nivelet uutta, jarrut uutta rumpuja myöten eli ei kai se nyt niin turvatonkaan ole. ja kaikkia ei kertakaikkiaan viitsi katsastaa kun 9 kpl impalaa pihassa sekä 2 -65 coupea rantautuu vielä enskuunaikana katsastakoon sitten se joka auton ostaa jos ostaa no yksikään ei ole vielä pihaan jäänyt kaikki ne johonkin on lähtenyt.. Ja tarkennukseksi vielä: tämä ei ole kristiinankaupungin chevy ranch/purkaamo kaikki nämä ovat ajokuntoisia.
     
  8. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    noh tästähän melkein tappelut syntyi kun oman mielipiteeni asiasta ilmaisin :rotfl: pointti oli vain se että itselle ei merkkaa se mitään että sillä ajellaan jokapäivä koekilvillä, niillähän kun saa ajella miten haluaa, ei taida tarvita maksella itse autosta mitään verojakaan jne. halpaa ajoa. Hinta vaan pisti silmään että omasta mielestäni on kallis katsastamaksi autoksi. Eriasia olisi se jos siellä ois paperi kourassa missä on ajoaikaa jne. varmaan moni muukin on tätä mieltä ?

    ja joo osuit arkaan paikkaan, en omista tällähetkellä yhtään ajokuntoista '72 caminoa. ainoa joka on lähellä ajokuntoa on takapään jarruremontin kohteena, samalla perä on myös irti ja käytin hiekkapuhalluksessa ja maalauksessa kun irti kerran on. Katsastus on sentään voimassa, auto ei vain liiku tällähetkellä ominvoimin. 2 muuta miinaa on enempi vähempi kunnossa, toisesta maalasin juuri rungon ja etupään ripustukset hiekkapuhalluksen jäljiltä ym. koppaan käyn kiinni seuraavaksi. ja toinen rojottaa niinkin masentuneena parkissa 2 rengasta tyhjänä ilman moottoria. laittais moottorin konehuoneeseen niin autolla voisi ajella. loota, kardaani ja perä on paikoillaan.

    ei mulla muuta, hyvää juhannusta sinnekkin päin vaan.

    ps. komea tuo 4d ht silti on 8)
     
  9. tarum

    tarum 1st gear

    Väärää tietoa. Koe kilvillä EI saa ajaa miten huvittaa itseasiassa ne on ollu siinä vaan teivon reissulla ja kuvaushetkellä oli yksi tossa puskurin välissä. Muuten sillä todellakin on ajettu ja ajetaan vastaisuudessakin ilman kilpiä.. Ja hyvää juhannusta sinnekkin suuntaan!

    Niin ja oikaistaan nyt toinenkin väärä tieto kun mainitsit että KOE kilvillä ajo on halpaa ja melkeinpä ilmasta touhua niin ensinnäkin tarvitsee olla ryhmäliikennevakuutus joka maksaa n. 5000 euroa ja enemmänkin riippuen liikevaihdosta vuodessa lisäksi KOE kilvistä maksetaan vuosittain vielä erikseen trafille monta sataa taalaa ettei sekään asia nyt ihan niin helppoa ja ilmaista ole.. Sen sijaan katsastus maksaa n. 70 euroa ja vakuutus n. 300-800e riippuen bonuksista/yhtiöstä/siitä pitääkö talven esim. liikennekäytöstä poistettuna jolloin halvempi. sekä ajoneuvovero n. reilu 200e/vuosi eli sillätavalla se taitaa olla lähes ilmaista
     
  10. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

  11. NURMALE

    NURMALE 1st gear

    Väärää tietoa on myös tuo 5000 euron koekilpi hinta mutta eipä se tähän aiheeseen mitenkään liity.
     
  12. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Juu ei ainakaan mun firman koekilvet mitään ryhmäliikennevakuutusta vaadi vaan normaaliliikennevakuutus riittää joka on bonusoikeudellinen.
     
  13. janiluo

    janiluo Gearhead

    Oisko kellään myydä uutta apparin puolen ikkunan alakiskoa?
    (61-64 Impala 2dHT )
    Tarttis saada heti eikä sitten kun tilaus tulee parin viikon sisällä kun kesälomakin ehti jo alkaa eikä taas tullut tilattua ajoissa...
    :odroll:
    - Jani -
     
  14. Campala

    Campala Gearhead

    "janiluo", panin yv:n.
     
  15. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    on sitten hieno ss impala -67 OLD CARS WORLDilla hesas.327 ja manuaali.hintaa oli 12.000e....tummansininen met.hohto/sininen sisus ja tosi ehjä! lattiakepillä ja tod.näk.MATCHINvehje....
     
  16. late

    late Gearhead

    Onko kellään tietoa, missä luuraa ´64 4d ht Impala (ezd-69) nykyään? Helmiäisvalkea ja tummat sivulasit. Kaveri möi sen leppävirralta vuosituhannen alkupuolella johonkin.
     
  17. CTS

    CTS Gearhead

    Pälkäneellähän se odottelee parempia aikoja.
    Nykyinen omistaja laittaa sen kyllä kuntoon, kunhan tallitilat paranevat nykyisestä.
    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... t=#2053685
    Tuon sivun puolivälissä kuva, jossa auto ja tallinsa kuvattuna tänä keväänä.
     
  18. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Mihin on kadonnut hieno 2 ovinen Impala -64 ss? Jor-60 hopea, jossa lilat scallopit?

    Ei ole enää tällä rekkarilla, tai sitten poistettu rekisteristä.
     
  19. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Oli tänään BigWheelsissä Spankhillillä ..... :)
     
  20. janiluo

    janiluo Gearhead

    [​IMG]

    Nimim. Campalalle kiitoksia ikkunan alakiskon lainasta.
    Leima tuli vihdoin alkuviikosta ja nyt on ajeltu suu hevosenkengällä monta päivää.
    Upsi toi Hubbardsilta lähetyksen eilen ja uudet kiskot joutaa nyt takas omistajalleen.
    :D
    - Jani -
     

Kerro tästä muillekin!