Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

  1. silver8streak

    silver8streak 2nd gear

    Laitoin jo tonne ostetaan palstallekin,mutta kysytään täälläkin kun tavoittaa kohderyhmää...


    Löytyisikö keneltäkään ylimääräistä etujarrusylinterin kiinnityspulttia(anchor pin)johon myös jarrukengät tulee yläpäästään kiinni?63 impala kyseessä.

    Onnistuin saamaan poikki jarrusylinteriä vaihtaessa. :mad:


    OSA LÖYDETTY.
     
  2. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Kellään purettua 2 dht 63-4 sta? Tarve B pilarille ja palalle takakylkeä. Vinkitkin

    0400-977497
     
  3. kj

    kj 2nd gear

    Osta uusi esim:
    http://www.southwesttrade.fi/ :wink:
     
  4. silver8streak

    silver8streak 2nd gear

    Vai että uusi,vanhaan autoon... :rotfl:
     
  5. TiM

    TiM 1st gear

    Onko täällä Suomessa säilynyt yhtään -66 Impala SS Coupea 427:lla?
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    /\ Säilynyt? Onko noita edes ollut? Ainakin kaksi 65 tuli mitkä näin satamassa.
     
  7. TiM

    TiM 1st gear

    Ainakin Kaivopuistossa pyöri yksi Suomen kilvissä ollut ja Lauttasaaressa toinen CD-kilpinen, se oli Kyproksen suurlähetystön autoja.
     
  8. electra1

    electra1 Gearhead

    Joskus oli semmonen mahollisesti 61 mallinen rankasti muokattu letukka jossa oli irrotettava/ targa katto ja auto oli muutettu kaks oviseksi..Kauniiksi en menis sanomaan mutta keula ainakin oli varsin hyökkäävän näkönen 8) Väri joku vaalea lila ainaki silloin kun näin sen 90 luvun alkupuolella.. Missähän kuosissa nykyään?
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Achtung! Kattoks kukaa männä viikol TV1 jotai ohjelmaa missä käytiin läpi vanhoja autoja ja siinä ol nättelijä Antti Reini? Ihan asia ohjelma. Ei autovastainen. Kenelle tahansa kuka katsoi jäi positiivinen hyvä mieli. Verratkaa näitä autovastaisia ohjelmia ja niiden tekijöitä. Tää olhyvä. Reini kertoi työstään ja Harrastuksestaan. 64 Impala. Hyvin tehty, mutta lyhyt. Ok, ei aikaa tuntikausia. Antoi siis hyvän kuvan kaikille oikealla asenteella, mutta mutta. En dumaa. Päinvastopin. Siinä näytettiin dataosiossa fucktat ja sen mukaan näillä varusteilla oli tehty vain 5kpl. Ei vittu auto mitä tehty satojatuhansia. Oisko kyseessä 5kpl erä mitä Amerikan Hohestly Joe Dealeri tilasi omaan putkaansa myyntiin? Varmasti identtisiä samoja teghty tuhansia, so what? Mä oon nähny tän livenäkin. Tutun näköinen kuski, mutta en osannut tophkeissani sitä sisältää näyttelijä Reiniksi. Jäi kaivaa tuttu naama, mutta mistä? Nyt tiedän
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    ..jatkuu ku tällä nokian commarilla ei voi kirjoittaa pitkää eikä vikoja rivejä näe mitä kirjoittaa. Siis tuloo jatkikseja. Ohjelmassa kysyttiin miksi tälläinen? Kysyjän kysymys pyyteetön ilöman ennekkoluuloja ja varsinkaan meidän juttuja vastaan. Hyvä niin. Jos multa kysytään kun Autolla liikun niion vastaastaan tai en. Riippuu fiileksestä. Joskus niitä jaksaa, joskus ei. Yleensä vittuilen takas tosi rankkaa koijärvipiiperelijöille, mutta ole yrittäny pitää positiivisen asenteen ja vastata asiallisesti niin mulle asettuihin kysymyksiin. Asenne ratkaisee miten kysyt. Ilahduttavaa kun näiullä toimittajilla tuo asenne. Vastapainoa kusipäille ketkä yrittää aivoapesua, mutta eivät onneksi onnistu. Meidän löapset on vapaasti saaneet valita linjansa. Noi piipertäjien agot ne saamaan ajattelee itse omilla aivoillaan mikä oikein a mikä ei?
     
  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    seli seli Reinin Impalaan. Vähän ajettu mummon Impala. Ruotsista haki sen itse eli oikea tosi harrastaja kyseessä. Respektaa! Kirjoittaako itse täällä? Auto siis tää 5kpl tehty valkoinen 64 Impala 4D HT ruskealla sisustuksella. Ei sähköherkkuja eikä ilmastointia. 327 Turbo Fire V8 mikä melkein paloi. Tilttiratti. Muuta en nähnyt mutta kiinnostaisi tuop 5kpl. Autohan on tosi hieno. Toiv on MR kun Impala on hyvässä kodissa. Tunteeka kukaan täältä ODelta Reiniä ja sen Impalaa?
     
  12. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    rebel58, laitoin YV:tä
     
  13. B 50

    B 50 Gearhead

    Oli muutama vuos sitten Tampereen romutorilla. Samassa kuosissa edelleen. 8)
     
  14. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Mihin se hienosti piirretty kuva mustasta 3d farmarista on hävinnyt, kun en löytänyt?
     
  15. Letku

    Letku 3rd gear

    Jos oikein havannoin, niin auton omistaa veljekset puoliksi.
    Toinen asuu täällä Joutsenossa ja toinen pk-seudulla. Joten auto on puolet kesästä täällä ja puolet pk-seudulla...

     
  16. ccmm

    ccmm 1st gear

    Löytyyköhän -65 impalaan takakaaria mistään? tai takalokasuojia 4d malliin?
    Vai onko 2d mallin lokasuoja samanlainen?
    Onko kokemuksia noista etulevyjarru paketeista? Levyt+tehostin vai pelkät levyt?
     
  17. patsuli reising

    patsuli reising 1st gear

    Aika huonosti löytyy 4d kyljen peltejä, 2d kaari samanlainen ainut että pelkkää kaarta ei taida suaha muuta kun koko kyljen tai quarter panelin eli kahesta palasta joutuu sillon väsäämään tuolta cross canadan sivuilta löytyy hyvin hintoja ja kuvia.
    Omaan -66 Impalaan tilasin ssbc setin missä kaikki pääsylkky tehostimet yms,kilikkeet tuli kerralla hyvät jarrut eikä tarvinnut tehä kun yks putki jako palikasta oik etu pyörälle ainoo vaan mulla eioo kunnollisia alipaineita niin vähän turhaan tuo uus tehostaja noo on se hyvän näkönen sentäs.
     
  18. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Belair 66 stw IBE-44 siirtynyt loimaalaisomistukseen.... Muistikuvia ,ym historiatietoa olisi kiva kuulla kyseistä autosta jos joku muistaa kyseisen pelin...
     
  19. Harri Sassi

    Harri Sassi Gearhead

    Onko rekkari ollut jossain vaiheessa JVC-80 ?
     
  20. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Käsittääkseni ei... Taitaa paikoillaaan olla edelleen alkuperäiset vuodenn 66 kilvet.
     

Kerro tästä muillekin!