Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

  1. onre

    onre 3rd gear

    Aijai, tuon ikäluokan peli farmarina ja ehkäpä peräti kutoskoneella ois aika kova juttu.
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Kenelle meni Nivala-Haapajärvi -seudulta ostettu Valkoinen 4d`65 Impala? Kulkeutui tieten Vaasaan?
     
  3. mörkö

    mörkö Gearhead

    Meijän 67 Impala otettiin pressun alta esiin tänään..
    hyvin lähti käyntiin ja kohta katsastukseen..
    kyllä se kosteus vaan oli tuhoja tehnyt, sisälle kun en saanut.
    Us partsin suoja pressu oli kyllä ok, mut vähän hauras..
     
  4. mehtäläinen

    mehtäläinen 1st gear

    kenelläkään tietoa mistä löytyisi -74 Impalaan sopu hintaiset ovien tiivisteet?kyseessä leveellä b-pilarilla oleva 2d coupe.
     
  5. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Voi kun sais savut jo tosta omasta -67:sta! Jakajan asennusta vaille olisi kone enää. Motivaatio impan kanssa hiukka hukassa, kun kaikki aika menee Capricen kimpussa.. :cry:
     
  6. ViLU

    ViLU Gearhead

    Jos meinaat, että tuhoja auton sisälle niin mulla on ainakin hyvin toiminu ne Bilteman kosteudensyöjät... Kabiinissa yks säkki ja takaluukussa toinen.
     
  7. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Ja mä olen omalla päästellyt jo toista viikkoa likimain kaikki pakolliset ja vähän vähemmän pakolliset ajot! Kivaa on ollut, varsinkin lähtö aamu viideltä ajelemaan töihin päin :odroll:
     
  8. mörkö

    mörkö Gearhead

    Bilteemaan mennään ensi tiistaina muutenkin, hajosi semmonen sieltä ostettu virrankatkaisin, jota asentelin Impalaan..
    Vaidankin sen kosteuden syäjään.... :rotfl:
     
  9. mörkö

    mörkö Gearhead

    Meijänkään ei oo mikään huippuyksilö, mutta PITÄIS tällä hetkellä olla melkein ajokunnossa..... Laturin liiallinen lataus hoidetaan ja pari pikku hitsausta, niin katsastus rupeaa olemaan ajankohtaista, Lahden Classicshouhun olis tarkoitus suunnata...
     
  10. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Ne muuten on oikeesti hyviä,mulla oli yhtenä vuonna 3/4talvesta auto kylmässä tallissa,pressu päällä.Noita laitoin kaks sisälle ni oisko semmosen noin puoli litraa yhteensä keränny nestettä.
    Kuitenkaan ei niin iso hytti tossa etes oo,yllätti kyllä.
     
  11. ViLU

    ViLU Gearhead

    Olis varmaan omasta kuuskakkosesta aika vaihtaa etu- ja takalasin tiivisteet. Tulee ihanasti vedet sisälle. Saako noita paikallisista puljuista vai meneekö tilaus tavaraksi? Ei kellään olis ylimääräsenä tuoreita hyllyssä?
     
  12. Make500

    Make500 Gearhead

    Tässä kimpparojekti kaverin kanssa menossa jo ties monettako vuotta, mutta hiljaa hyvä tulee.
    Vuosimalli on -61 ja Bel Air Flattop 4d sedan. Edellisen omistajan toimesta oli jo kori irrotettu rungolta ja alustan työt tehty. Kori on maalattu vuosia sitten ja todennäköisesti maalataan uudestaan samalla kun luukutkin. Jousitus on vaihtunut ilmapusseiksi joka nurkassa. Moottorina pikkuvireinen 350 ja lootana TH-350.
    [​IMG]

    Jossain vaiheessa elämäänsä keula oli kokenut kovia ja se oli kustomoitu mm. rst-putkimaskilla ja yksittäisillä ajovaloilla. Kuten kuvasta näkyy, lokasuojia oli muutettu aikoinaan ja ne peittää nyt alkuperäisen maskin vilkut. Samoin teki nokkapelti, joka peitti koko maskin yläosan.
    [​IMG]

    Takapäätä koristaa tiedätte kyllä mistä tutut takavalot, jotka ainakin omasta mielestä sopii tälläiseen kustomaihioon. Lodjussa kompura ja pieni painesäiliö ilmajousille. Nyt on menossa mm. sähkötyöt, jotka päätettiin tehdä itse johto johdolta uusiksi. Painlessin johtosarja olis varmaan ollu jälkikäteen mietittynä kuitenkin se helpompi ratkaisu.
    [​IMG]

    Töitähän tässä vielä riittää pirusti, mutta edetään minkä ehditään. Kaverin kanssa kuitenkin omiakin projekteja useampia. Toivottavasti tämäkin liikkuu ennen kuin bensa maailmasta loppuu! :wink:
    [​IMG]
     
  13. v-v

    v-v Gearhead

    No nyt se löyty, mie joku aika sitten tuota bel airia metsästin. Serkkupoikien ensmäinen oikee auto, ja taitaa olla se auto joka minun innostuksen aloitti. Vieläkös siinä on sisusta kunnossa?
     
  14. Make500

    Make500 Gearhead

    Sellanen kulahtanu turkoosi/valkoinen keinari on sisustana.. Uusimaanhan tuon sitten joutuu..
    Tiedätkö muuten jotain auton historiasta? Vanha tallikaveri tätä aikoinaan teki kuin iisakin kirkkoa vuosia sitten. Myi sitten yhelle toiselle kaverille, jolta ostettiin pois n. 4 vuotta sitten.
     
  15. v-v

    v-v Gearhead

    Poijjat tais sen kulettaa Ilomantsiin jostain etelän suunnalta, oli sillon oranssi valkea. Aika oli jotain -90 luvun puoliväliä, sillon uusivat ainakin sisustan. Sittemmin tais kulkeutua Joensuuhun, oli jonkun aikaa Hell2 käyttäjalläkin. Jossain mulla on kuva siitä sillosessa asussaan.
     
  16. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Tuolla bel-airilla oli joku rytmiryhmä aikoinaan big chevy weekendissä Kalajoella joskus 90-luvun alussa...kumi sillä tuntui palavan helposti...
     
  17. buick71

    buick71 2nd gear

    Jopas tuuria,just eilen samasta autosta projekti/valmiita kuvia kahtelin kultaiselta 90" luvulta.Ja auto rakennettu Lieksassa josta meni Ilomantsiin,kertokoon ex-omistaja enemmän jos tahtoo...
     
  18. 63S88

    63S88 Gearhead

    Juu, Martikaisen Kimmo sen Lieksassa rakensi.
     
  19. impala67

    impala67 Double Gearhead

    tais olla 95 kalajoen bcw:ssä oranssivalkoisena. jäi nuo 59 takavalot mieleen. hyvältähän tuo projektin eteneminen näyttää!
     
  20. v-v

    v-v Gearhead

    Joops lieksasta mantsiin kulkeutumin kuulostaa järkevämmältä, poijjat ol sillon koulussa siellä
     

Kerro tästä muillekin!