Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

 1. Jesu

  Jesu 1st gear

  Re:

  Onkohan tästä autosta kellään kuvia?
  Ja muutenkin historia kiinnostais...
   
 2. lucky74

  lucky74 2nd gear

  Re: Re:


  Tuntomerkkien perusteella oli kaverilla omistuksessa jonkin aikaa. Tuli osittain purettuna ja muistaaksein leimaamattomana?Lähes kaikki etupään johdot oli vedetty samalla punaisella kaapelilla. Pieni arpominen. Pain in the ass wire system. Monta hyvää reissua tuolla ollut kuskina. Takaluukku aukeili välillä omia aikojaan ja leimareissu oli aika mielenkiintoinen,Viimeksi nähnyt auton muistaaksein hämeenlinnassa? Täytyypä kahtoa löytyskö kuvia tuolta ajalta.
   
 3. kj

  kj 2nd gear

  Tuo Nunnu eli NU-325 on edelleen hengissä vaikka paloikin matkan aikana... Eli kyseessä on alias Silmäterä joka löytyy Facebookista Via Dolorosana. Nostan hattua nykyiselle omistajalle kun jaksaa ährätä sen kanssa! Nyt odotan sitä hetkeä että pääsis joku päivä sen rattiin vuosikymmenten jälkeen.
   
  Jonimac tykkää tästä.
 4. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Missähän mun ex `65 4d Impala, ent. JXO-64 tai nykyisin TYO-10 menee? Vaasan suuntaan meni joskus 2-3 vuotta sitten täältä päin.
   
 5. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Tulipa liityttyä tähän ryhmään -64 Belairilla. Pitää vaan päivittää noita rakentelutekniikoita, jos yrittäs vähän vaalia auton museostatusta. Yllättävän hankalaa äkkiseltään.
   
 6. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Kun nuo e-body hemmotkin knoppailee vaan noilla vin numeroilla, niin tässäpä tähän ketjuun sopiva tietokilpailukysymys:

  Mikä ei kuulu joukkoon:
  a) 31847
  b) 11869
  c) 31647

  :D
   
  Vuokralainen tykkää tästä.
 7. Bighouse

  Bighouse 2nd gear

  Vedetään hatusta. b) ei kuulu joukkoon. a ja c ovat +- 60-lukulaisen alustanumerojen alkuja ja c osuu eri aikaan tai valmistuspaikka eri. Hatusta tuli tuo jälkimmäinenkin perustelu.:D

  Oliko vastaus :) tai:(. Tai jotain sieltä väliltä:eek:?
   
 8. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  C ei kuulu joukkoon, koska sellaista ei ole olemassa: a) on 63 impala 2dht v8 koneella, b) on 61 impala 4d sedan v8 mutta c) pitäisi olla 63 bel-air 2dht v8.........mutta 63 ei bel-airia saanut coupena.....;)
   
  Vuokralainen tykkää tästä.
 9. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Ja nyt tulee paha, mikäs tämä on:

  41367 ?? :rolleyes:
   
 10. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  No eikö aukea:
  ...näinhän se menis:
  4 - vuosimalli -64
  13 - biscayne L6
  67 - convertible

  ...mutta eihän biscaynea saanut koskaan avona??? Tässä onkin se juju kun vasta vuonna -64 SS Impala sai oman VIN numeron (suffixit: 13 = L6 ja 14 = V8, eli samat kuin biscaynessa mutta eri korimallit...) . Siihen asti aito SS Impala piti tulkata cowl tagin trim numeroista (lähinnä bucket seatsien verhoilukoodi) ja fyysisistä todisteista.
  Ei tuo 41367 mikään yleinen varmaan ole....avo SS Impala L6 koneella....
  Chevyn VIN numerointijärjestelmä antaa helpommin mahdollisuuden clooneille, kun tekniikka ei selviä VIN numerosta....eli olkaa tarkkana jos olette ostamassa jotain SS mallia...
   
 11. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Minkälaiset käsinojat -62 4d ht impalassa on? Ostin classicindustriesiltä uudet rungot mutta ne ei sovi auton mukana tulleisiin niihin pehmusteisiin mitkä niihin ruuvataan kiinni. Edessä ilmeisesti pitäisi olla samanlaiset kun 2d versiossa? Minkälaiset kuuluu olla takana? Ostin ilmeisesti belairin käsinojat?
   
 12. Make500

  Make500 Gearhead

  Tuli eilen illalla vedettyä tää vanha -61 "suomi-kustomi" väriiin. Autohan ei ole liikkunut kohta 20:n vuoteen. Jos kaikki planeetat on oikeassa linjassa auringon ja maan kanssa niin ehkä ensi keväänä!
  Suosittelen lämpimästi kaikille kotimaalareille PPG:n liukkarimassaa ja uutta nopeaa lakkaa!
  Lakalla on 5 min haihdutusaika ja max 12.min kun pitää vetää toinen varvi, joten kiirettä piti!
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Hups! Lakkavaluma tullut tuohon kirjaimen reiän alle..
  [​IMG]
  Ja seuraavaksi mittariston kimppuun:
  [​IMG]
   
  Roberto tykkää tästä.
 13. Raider Japa

  Raider Japa Gearhead

  Kylläpäs kiiltää
   
 14. Herje

  Herje Gearhead

  Ei näy kun liikennemerkkejä. :(
   
 15. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

 16. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Siellä on nyt 64 aihio v8 tekniikalla myyntipalstalla. Et kuka tälläistä on ettinyt. Ei tarvii loppuelämää käyttää autotallissa kuin jonkun runkonumeron ympärille rakennettavan suomikikkareen kanssa. Osta tänään aja huomenna. UGH!
   
 17. tzampy

  tzampy 3rd gear

  Täällä impala ketjussapa on ollut hiljaista, onko kaikilla tallissa niin paljon tekemistä ettei tänne kerkeä kirjoittelemaan. Anyway itsellä työn alla 67 tolppa sedani. Jos kiinnostaa niin tuolla projekti puolella on vähän tarinaakin asiasta :)
   
 18. pervolet

  pervolet 2nd gear

  Omasta 66 coupesta on tällä hetkellä tekniikka irti. Muncie tuli käytettyä täyshuollossa ja kone saa tänään uuden värin päälle. Ohjaustehostin tuli samalla rakenneltua kun oli tilaa puuhastella. Johanssonilta tilasin McLeodin kytkimen, toivottavasti kestää paremmin kuin edellinen(orkkis).Ens kuun aikana takas kasaan ja kumin polttoon. :D
   
  buick71 ja Herje tykkäävät tästä.
 19. tzampy

  tzampy 3rd gear

  Joo miulla on vähän enemmän vielä tekemistä. https://tzampy.kuvat.fi/kuvat/ hitsauksia pitäisi tehdä, lasit kiinni ja leimalle. Jos saisi palautettua rekisteriin 13vuoden jälkeen..
   
 20. xarper

  xarper Gearhead

  Kuopiossa on ainaskin yks -66 avo Impala isolohkon papareilla (427 muistaakseni).
  Taitaa tosin joku vähän kiihkeempi pikkulohko tulla siihen vissiin lähiaikoina ja 454 myöhemmin sit.
   
  pervolet tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!