Bel Airit & Impalat harvassa?

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

 1. MikkoSa

  MikkoSa 1st gear

  Ebaysta tänä keväänä: http://www.ebay.com/itm/35105672047...42bd4ace379&bu=44289609551&cp=1&sojTags=bu=bu
  On siellä muitakin vaihtoehtoja. Tuo on repro, alkuperäiseen kunnostettuun olisi tullut tyyliin sata taalaa panttia siihen saakka että on palauttanut vanhan. En jaksanut alkaa palauttelemaan, niin ostin tuollaisen.

  Kokonaiskustannus noin 350€. Tuli sillä shipping programmilla, missä ostettaessa maksetaan verot ja tullit. Reilussa viikossa kotona.

  Minäkin ensin meinasin pelkällä tiivistesarjalla pärjätä, mutta oli niin paljon rokkenrollia siinä nivelessä, että uusi käikäle tuntui helpoimmalta vaihtoehdolta. Nyt on oikein hyvä ohjaustutuma.
   
 2. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Kaipasiko tuo uusi venttiili säätöä? Vai oliko kohdallaan heti kun asensi paikoilleen?..... niiden tiivisteiden vaihdon jälkeen on mielenkiintoinen tilanne ekakertalaiselle kun ohjaus tempaiseekin toiseen reunaan vaikka ei koske rattiin.... sitten lukemaan sitä pientä pränttiä mukana tulleesta säätöohjeesta. Corvetessahan tuollainen ohjauksentehostin oli kai pitkälle 70 luvulle, ja siihen suositellaan käytettäväksi GM Powersteering Fluidia....joka ei ole atf:fää. Toimii hyvin ihan traktorihydrauliikka öljyllä, eikä tiputtele niin herkästi kuin liru atf.
   
 3. Impalamies

  Impalamies 3rd gear

  Kiitos tosta eBay-linkistä. RockAutossa näytti control valve maksavan 200 euroa rahteineen, siihen sitten alvit päälle. Voisi siis päästä alle kolmen huntin... Kiinnostaa myös toimiiko tuo oikein asennuksen jälkeen vai pitääkö säädellä,
   
 4. MikkoSa

  MikkoSa 1st gear

  Tuo sattui olemaan säädössään heti paketista. Mutta ei se säätö ole paha homma, mulla ainakin oli vaihtotyön aikana etupyörät valmiiksi ilmassa, niin siinähän sen testaa. Kone pyörimään ja katsoo minne tempoo. Peltikorkin alla päädyssä on säätöruuvi.

  Ohjeessa myös kehotettiin huuhtelemaan systeemi läpi uudella öljyllä ennen paluuputken kytkemistä. Sen tein. Atf:ää laitoin.
   
 5. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Joo ei säätö ole hankala juttu mutta silloin vaan yllätti ekalla kerralla kun ei oikein tiennyt mitä tapahtuu.....itse kasatessa ei se kara sitten ollutkaan lähellekään kohdallaan aluksi....:D
   
 6. tzampy

  tzampy 3rd gear

  tänään itse asiassa sain impalan papereita sen verran käsiini että selvisi on alunperin punainen.. ei tuo teidän auto olisi käyttöön otettu vuonna 68 vaikka on vuosimalliltaan 67
   
 7. budweiser

  budweiser Gearhead

  Tarviiko kukaan '65 Impalan etupään kaikkia rumpujarruosia...jäi levyjarruihin siirtymisen jäljiltä ylimääräiseksi...rummut, sylinterit, pääsylinteri jne aivan kaikki hilppeet. Satkulla koko keko.
  0400-278 279.
   
 8. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Tuollaine kauhtunut tummanpunainen 67 Impala oli Ruukissa.joskus 80-luvun alussa. Käytiin sillä yksi Oulun näyttely reissu.
   
 9. CDV

  CDV Gearhead

  Voi olla käyttöönotettu 68 ei ole tietoa. Ollut V8:lla kuitenkin uutena.
   
 10. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Kuulukos tollasen x-runkosen tuntua siltä, että meinaa karata hallinnasta, jos kurvissa on vähän jotain terävämpää monttua?
   
 11. 59Kingswood

  59Kingswood Gearhead

  Ei. Laita(ta) pyöränkulmat kuntoon...
   
 12. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Sitten tuskin on enää pelkistä kulmista kiinni. Pitääpä tutkia vähän tukivarsia.
   
 13. SS396

  SS396 3rd gear

  Vai onko ongelma tämä?

   
 14. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Sanoin epäselvästi, ei vetele oikeestaan. Lähinnä nykyisin yleisissä pienissä päällystevaurioissa, joissa on sellanen 2-3cm syvä teräväkulmanen asfalttikaries, niin tuntuu, että jotain on irti. Kaarteessa autokin on sit hetken "irti" tiestä. Tosin samaa ongelmaa on kyllä kaiken ikäsissä fuul size koreissa, etupään vaimennus ei oikein jaksa.
   
 15. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  V#ttu ei olleet impalat ja bel-airit harvassa lauantai yönä Västerååsissa entisen statoilin pihassa.....millä sais nuo ruotsi-raggarit vaihtamaan kaluston vaikka Volvoihin. Ei tässä pieni ihminen ymmärrä niiden touhuja kun homman pointtina tuntuu olevan vaan x-runkoisten hakkaaminen p#skaksi.... siellä vanhan sielua ihan riipii..

  :mad::mad::(
   
 16. tzampy

  tzampy 3rd gear

  Tähän sen verran palaan, että valmistenumerosta selvisi auton olleen alkuperäisenä v6 ja 3v manuaali sekä vaaleansininen. olisikohan sama auto kuitenkin?
   
 17. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Älä kovin hirveesti eti ton ikäsiä VeeKutosia. Eiköhän kaikki tarjolla olleet ollu sillon L6.
   
 18. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Pitäs jossain välissä asennella alkuperänen hakuvalo-optio kuusnepaan. Accessories installation manuaalin mukaan se kahva tulee sisälle jotenkin hassuun kohtaan, voikohan sitä edes käyttää? Onko kellään sellasta asennettuna?
   
 19. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Mulla olis kans. Suunnitteella asentaa. Vielä oo saanu aikaseks
   
 20. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear


  Mä voisin ottaa niistä yhen
   

Kerro tästä muillekin!