Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

 1. mörkö

  mörkö Gearhead

  Mahtaisko kellään olla sitä ruuvia, jolla oven avausvivut laitetaan kiinni, yks uupuu meidän 65 Impalasta ja ei vaikuta löytyvän.
  Samalla tarvetta myös kuskin (4 d Sedan) ovipahville ja välitolppien pahveille.
   
 2. budweiser

  budweiser Gearhead

  Löytyykö keltään ylimääräistä 1963 fender tie/ grille bracket- rautaa..? Eli jäähdyttäjän eteen kaikkein etummaisin poikkituki johon maski niitataan kiinni.
   
 3. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Chevrolet Lappeenranta 11.05.2022

  [​IMG] [​IMG]
   
  impala67, Seevu ja esmi tykkäävät tästä.
 4. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Chevrolet Lappeenranta 20.05.2022

  [​IMG]
   
  Seevu ja esmi tykkäävät tästä.
 5. janiluo

  janiluo Gearhead

 6. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Eipä taaskaan ollut isot letukat harvassa lauantai-iltana puolen yön jälkeen Västerååsissa "Statoilin" pihassa. Yritettiin laskea x-runkoisten lukumäärää, muttei pystynyt; niitä oli liikaa :p.
  Nyt on trendinä noissa, että takarunko ja peräkontti notkautetaan traktorin (vast) kauhalla alas. On ilmeisesti uskottavampi...:oops:
   
  impala67 tykkää tästä.
 7. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Vielä 70-80 luvulla Suomessa takarunko notkahti ihan isekseen ruostumisen vuoksi. Pakkaa olemaan ihan ominaisuus noissa.
   
 8. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Mutta kun ruotsiraggareilla on ruostettomia california-autoja niin ne pitää "keinovanhentaa" näyttämään vanhoilta ruostuneilta :D:p
   

Kerro tästä muillekin!