Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

  1. janne28

    janne28 1st gear

    Kokkolasta pitäis löytyä 2d ht -65 Impala(projekti), 4 d -65 Impala, stw -65 bel-air, 4 d -65 bel-air(oma), 4 d Impala tai bel-air -64(projekti), 2 d ht Impala -63 (projekti) . Tarjontaa on ollut puolen vuoden sisällä nettiautossa 6 kpl -65 letukoita ja kauppa on kuulemma käynyt hyvin :) .
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Etenkin jos miettii asiaa hieman pidemmällä tähtäimellä. Aika katoavaa lajiahan noi on ja hyväkuntoiset yksilöt yhä vaan vähemmässä. Plus vielä se että noi 4-ovisetkin alkaa ihan selvästi nostaa arvostustaan ja kiinnostustaan ihan "virallisempien" harrastajienkin taholla ja sitä myötä nousee hinnatkin :wink:
     
  4. Jusmo

    Jusmo Gearhead

    Joo pitäs ottaa uusia kuvia ku weeweeweessä olevatki on joskus yläasteella otettu :D
     
  5. JoneT

    JoneT 1st gear

    No laita nytr linkki vaikka oiski vanhoja kuvia. Kiinnostaa nimittäi nähä niitä :D
     
  6. Jusmo

    Jusmo Gearhead

  7. tomperi

    tomperi Gearhead

    noniin,tossa aikaisemmassa viestissä jo mainitsin,niin ny on kaveri sitten pistäny 65 avonsa myyntiin v8:siin kuvan kans.
     
  8. janne28

    janne28 1st gear

    Uusimman kasin takasivu voi myöskin valottaa kyseisten mallien harvinaisuutta(ainakin projektiautojen vähäistä tarjontaa).
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Niinpä. Toivottavasti vaan jokainen näitä harrastava/rakentava muistaa että tuolta kotimaisen autokannan tuhoojalta ei kannata ostaa yhtään osaa vaan jos ei muualta löydy niin saa niitä osia ameriikastakin tilaamalla. Vieläpä uusia ns. uustuotanto-osia ja monasti jopa halvemmalla. Silleen saattaa edes osa noista autoista säästyä kokonaan pilkkomiselta.
     
  10. Dalkey

    Dalkey 1st gear

    Näinhän se menee, että kaikki harrastepelit muuttuvat harvemmiksi ja harvemmiksi mitä enemmän vuosia tässä eletään. Väistämätön tosiasia. Määrä ei voi lisääntyä. Ainoastaan harventua ja harvennusta tapahtuu jatkuvasti. Tälläkin hetkellä joku jossain päin maailmaa purkaa jonkun harrasteauton osiksi.

    Onneksi täältä kotomaasta löytyy kuitenkin suhteellisen paljon vanhoja autoja arvostavia henkilöitä. Check this bitch out you bowtie owners!

    http://www.youtube.com/watch?v=826wwZVn ... rch=impala

    http://www.youtube.com/watch?v=Fo9kRl-T ... rch=impala

    Tällaiset videot vetävät aina hymyn suupielille.
     
  11. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Voe tsissus tommosta -68 fullsize farmista oon pitkään salaa haaveillu.. tuo oman -67 myynti aikoinaan kaivaa vieläkin ja hommaisin vastaavan takas mutta -68 sopis jotenki omaan syntymävuoteen ja niitä on muutenkin suomessa vähemmän, liekö ollenkaan?!
    Pelastakaa joku tuollainen suomeen!
     
  12. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  13. impala1968

    impala1968 Gearhead

    No jostain syystä on tuollaisiakin tullut katteltua mut vielä ei ole osunut kohdalle.........
     
  14. julmajari

    julmajari Gearhead

    kepössä on pitkään ollu 68 ht projekti isolohko, onko kukaa viittiny käydä kattoo?
     
  15. Slampala

    Slampala 3rd gear

  16. ACC

    ACC Gearhead

  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    "Aika" nätti kuusvitonen :D
     
  18. old cutlass

    old cutlass Gearhead

    huom 65 IMPALA 8 henk.
    =================
     
  19. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Meidän '67 farmissa oli Tampereen reissulla parhaimmillaan 10. Hyvin mahtu ja enempikin olis vielä mahtunut 8) Tosin vaan 8:lle hengellehän se on rekisteröity :wink:
     
  20. CTS

    CTS Gearhead

Kerro tästä muillekin!