Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Olenpa ihan samaa mieltä CTS:n kanssa, tommosenaan Slampalan auto on hieno, ei se mitään pimp-pyöriä tarvi :wink:
     
  2. ACC

    ACC Gearhead

    Joo aivan hyvin mahtuu..... :D
     
  3. Slampala

    Slampala 3rd gear

    Juu, ei siihen mitään "blingiä" ole tulossakaan, eikä mitään muitakaan suurempia muutoksia... Olen vaan tässä itsekseni hämmästellyt, kun noita rahalla rakenneltuja 62-64 neliovisia on alkanut näkyä Ameriikan saiteilla ihan tässä viimeaikoina enenevissä määrin. Vuosi sitten sai ihan tosissaan surffailla, että löysi jonkun customoidun neliovisen. Toi pimpversio oli vaan esimerkki tuosta neliovisten arvostuksen noususta, tai sitten vaan joku on ollu mielestään vitsikäs värkätessään tommosen... :-?
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Autot ja sitä myötä korimallista riippumatta yleensäkin saatavuus senkun vähenee => arvo nousee. Ja kaikki noi 60-luvun Chevytkin on omalta osaltaan merkiitävä osa ameriikan autokultturia ja sekin kyllä alkaa näkyä arvostuksessa. Ja varmaan noilla on tapahtunut semmonenkin ilmiö että jotkut nyt jo varttuneemmat on kiinnostunut ostamaan harrasteautoks jotain selasta mikä on saattanut olla niillä vaikka ekana autona silloin joskus nuoruudessa, siis siellä Ameriikoissa. Tossa mahdollisesti jonkinmoinen selitys suuntaukselle :wink:
     
  5. eastwood

    eastwood 3rd gear

    Onko tietoa mistä päin tämä auto on lähtöisin? Jos Turun suunnalta, niin auto on alunperin ollut valkoinen ja 6 passenger malli. Oli siinä ollut vielä tehdas ilmastointikin sekä sävylasit
     
  6. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Onneks noita löytyy pilkkahinnoilla vielä Jenkkilästä. Tässä viikonloppuna otettu kuva -64 2DHT Impalasta, josta on tarvittavat osat otettu toiseen samanlaiseen 409:llä varustettuun. Puskurit, konepelti ja takaluukku irrotettiin ja myydään swapissa. Koneen ja laatikon otan takana näkyvään mobiiliin ja loppu meneekin sitten romuttamoon... Olis ehkä kelvannut vielä monelle harrastajalle Suomessa! Ei sitä nyt kuitenkaan ihan kaikkea pysty tuomaan, sori.
    http://i4.photobucket.com/albums/y108/K ... CT0047.jpg
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tossa taitaa olla aika paljon muutenkin eroa eli siellä Ameriikoissa taitaa olla projektikuntoisilla vähän vähempi kysyntää ja jengi ostaa mieluummin valmiita autoja eikä ne pro-rakentajat viitsi ostaa kovin haastavia projekteja niin kauan kuin muitakin riittää kun Suomessa taas on vähempi sen verran rahoissaan olevia ameriikanautoharrastajia että olis varaa valmiiseen tuotteeseen vaan yritetään sit fixata ite kuka enemmän kuka vähemmän, kykyjensä mukaan ja huonoistakin aihioista. Harrastamiskulttuurissakin lie eroja, vai ootko nähnyt siellä paljon vaikkapa meikäläisten tapaisia nuorisoseuralaisia "laulureissulla" 8)
     
  8. ACC

    ACC Gearhead

    Ostin viime syksynä Impalan Orimattilasta...! Impalassa on tehdasilmastointi ja sävylasit, entinen omistajan mukaan on ollu ennen valkoinen..... Voi hyvin olla että se on sitt sama auto joka on ollut Turussa
     
  9. eastwood

    eastwood 3rd gear

    Silloin kun sitä tarjottiin mulle se ei ollut vielä rekisteröitynä Suomeen. Paikalla oli originaali 327 minkä auton täällä ostanut tyyppi vaihtoi 350:seen. Maahantuoja osapuoli oli ollut kaukaa viisas ja oli käynyt romiksesta irroittamassa kolmannen penkkirivin varaosa-autosta kaikkine hilkkeineen ennen tämän auton tänne tuomista, mikä oli nähdäkseni varsin järkevä temppu :)
     
  10. ACC

    ACC Gearhead

    Kyllä se sitt sama auto oo....! 8) Mootorina on nyt 305 :( mutta hyvin se toimii.....
     
  11. low_impala63

    low_impala63 1st gear

    Itse ostin parivuotta sitten morrise-autosta 63 2d ht impalan väljällä 283:sella ja pg:llä...Siinähän myyjän mukaan piti olla 327 mutta omaa tyhmyyttäni etten tarkistanu mikä mylly siellä piilee... Nyt kesäksi jos kerkeän niin tekniikka vaihtuu goodwrenchin 350:seen...
     
  12. make_110

    make_110 3rd gear

    Tietänetteköhän miten harvinaisia nuo 65 biscaynet lie suomessa ku huomenna ois tarkotus lähtee semmosta hakemaan. Jos on jotain lisäinfoo kyseisen vuosmallin autoista niin antaa tulla vaan tai yleensäkin jotain tietoo. :D
     
  13. FuzzyDice

    FuzzyDice Gearhead

    Joo kyl noi taitaa vähissä olla kun meinataan jo ostaa alta... Eilen kruisailin Bel Airilla ja kurvasin parkkiin ni eikös heti tullut jannut kysymään et onko myynnissä, paljon hintaa. :eek: No enpä ainakaan vielä alkanut kaupoille, nyt on niin hieno fiilis ajella ite että en oo ihan heti myymässä... 8)
     
  14. Make2

    Make2 3rd gear

    En todellakaan ole, vaikka on pari vuotta tullut silläkin mantereella vietettyä. Poliisit kun tahtovat olla siellä jossain määrin kovaotteisempia kun meillä täällä. Olen nähnyt kun putkaan lähdetään pelkästä kumin poltosta niin että heilahtaa käsiraudoissa ja hinausauto vie Monte Carlon pois.
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Meidän retkikunnan ne varmaan heittäis putkaan heti nähdessään ihan vaan varmuuden vuoks, mut eihän sen väliä, Sleeppareita mukaillen "Putkassa ne juhlat vasta oli, siellä virtas raaka alkoholi. . ." :rotfl:
     
  16. kime2

    kime2 Gearhead

    Tai sit eivät heittäis,vaan pyrkisivät pillit päällä muka toiseen paikkaan :rotfl:
     
  17. make_110

    make_110 3rd gear

    Nyt se sit on Biscayne käyty hakee ja hyvä ensi testaus 450km ja hyvin muuten menee mut vaatii tuo manuaali vähän opettelua ja on lämmöt pysyttelee alhasella. Mut kyl se siitä. 8)
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Onneks olkoon make_110, hienon mallisen pirssin ostit :D
     
  19. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    On taas pitkästä aikaa yksi enemmän liikenteessä, mun '66 farmari liikkuu nyt 402:n voimin.
     
  20. make_110

    make_110 3rd gear

    Halusin vähän muuta ku jonkun dartin tai valsun oikeeks ens autoks, helkatin hyvä peltiseltä ainakin vaikutti, jotain se myyjä sano et ois ainut --65 biscayne suomen rekisterissä mut ei voi tietää,ennen ku selvittää.
     

Kerro tästä muillekin!