Bemarikuskit puskurissa kiinni koko ajan!!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja poekonen, 3.7.2011.

  1. poekonen

    poekonen 1st gear

    Onko muut törmänny vastaavaan onkelmaan että nimenomaan pemarikuskit roikkuu niin helevetin lähellä puskurissa kiinni heti kun näkee jenkin??!! oikein kiihytetään valoista tms että päästään perseeseen kiinni, näin ainakin lappeenrannassa. sitten tullaan reteesti valoihin viereen tekno soiden ja keltasella kaasua, sit tuhrustetaan melkein itkua kun jäädään toiseks.... en tiijjä, ihme homma....
     
  2. Rzlli

    Rzlli 1st gear

    Voeha vit... :rotfl:
     
  3. K.S

    K.S Gearhead

    Sama ilmiö stadissa :odroll:
     
  4. Stance

    Stance Gearhead

    Bemarilla ajavat on syntyneet seuraajiksi, niille on luonnollista hakeutua johtajansa perään.
     
  5. clinti

    clinti 1st gear

    bemari kuskit puskurissa kiinni

    nyt tänä viikonloppuna nuo pienimunaset on kokoontunu täälläpäin kalajoella jo torstaina oli neljä mossenkopiota ajanu tässä ylivieskassa ketjukolarin keskenään :rotfl: ehkä ne ajaa tappituntumalla niin lähellä ku on niin pienet vehkeet :lol:
     
  6. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Saksanseisoja tulee haistelee per..ttä...? :poff:
     
  7. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    kyllä bemuristit joo on about agressiivisinta sakkia, samaa tasoa on audistit.
     
  8. Fargo

    Fargo Gearhead

    Muutama viikko sit mun takapuskurissa roikku joku aivoton bimmerikuski kans. Alko vituttaa ja laskin koko tienoon täyteen dieselsavua, lähti se sit ohi, ääliö, meinas ajaa nokkakolarin vastaantulijan kans ja väläytti kameran.:rotfl:
     
  9. maerssy

    maerssy 1st gear

    taashan tuota sai todistaa ku kävi liikenteessä. alle 60sek siitä että auton käynnistin ja lähdin ajoon niin eka liimautu jo puskuriin kiinni
     
  10. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    kaikilla ei oo lääkitys kohrallaan jooo...
    noh ei tiisselisavulla myrkyttämis yrityskään oo fiksummasta päästä..
     
  11. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    No jotain perää tässä kyllä on, vaimon kaveri, joka ei siis pienimunainen vaan kokonaan munaton naikkonen, omistaa bemarin ja honda CRV:n.

    Bemari on mun silmääni aika mitätön uudehko 325i, mutta voe että se kuvittelee että on tosi kuuma rassi ja tota pihatietäkin täytyy aina tulla ylös talla pohjassa ja kyllä se on sitte seksikäs, menestyvä ja haluttava kaikin puolin, sekä auto että kuski siis, ja voe että kuinka kaikki häntä katsoo.

    CRV ratissa se onkin sitte normaalisti ajava normi yksinhuoltaja :poff:

    Mutta niinkun jossain topikissa oli bemareista juttua, niitäkin on hienoja klassikkoja ja kuskina alan miehiä eikä mitään lippis väärinpäin ajavia hinttareita tai muuten vaan kusi korvista ulos valuen ajavia.
     
  12. choesos

    choesos 1st gear

    varmaan ne bemu kuskit on kateelisia kun ne perässä roikkuu kun joutuuvat ajamaan ruoskilla eikä laatu autoilla siis jenkeillä :rotfl:
     
  13. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    On nämä BMW-tyypit kyl aika ihmeellistä sakkia.Hyvä esimerkki miten porukka voi pilata koko merkin maineen omalla pelleilyllään.Liekkö sit energiajuomat ja runsas hiusgeelin käyttö vaikuttanu asiaan.
     
  14. TurdusMerula

    TurdusMerula 1st gear

    Kukaan ei varmasti yritä edes itseään huijata ajatuksella, että joku vanha Dart/Valiant/STW tms. läjä olisi kategorisesti parempi auto kuin 20-40 vuotta tuoreempi BMW? Puhumattakaan mistään Neoneista, Luminoista tms. "nykypäivän" saippualaatikoista joita jotkut "harrastavat" hurmos silmissään.

    Itseäni ei yhtään ahdista ajaa sekalaisessa järjestyksessä vaihdellen 60-luvun jenkkionjeesfoordia tai 530d bemuani. Molemmissa on puolensa, enkä ainakaan jaksa/halua kategorioida ortodoksisella hartaudella kuskeja kusipäisiksi ajamansa automerkin perusteella. Ja suurimmat harhatkin näiden jenkkilouskujen "ylivertaisuudesta" maanteiden mastodontteina ovat karisseet muutenkin jo parikymmentä vuotta sitten.
     
  15. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mulla 500srj ja 700srj bemareita.
     
  16. vw79

    vw79 3rd gear

    Pilata merkin maineen... Öh, siis miten?!

    Eikös Bemari ole tunnetu urheilullisista ja dynaamisista tuotteista ja varmasti ratin takana on myöskin vastaavanlaisen ajotyylin omaavia henkilöitä, niin eikös toi mene silloin ihan BMW-markkinointiosaston mielestäkin aika jees :rotfl:

    T. bemaristi 90-luvulta lähtien
     
  17. daimleri

    daimleri Gearhead

    850:nen, vm. -91, ikinä, siis IKINÄ en oo paremmilla ajo-ominaisuuksilla varustettua vakioautoa omistanut, vieläkin v**uttaa kun menin myymään sen :-? :-?

    ja topikkiin liittyen:

    - tolla ei tartte toisten puskureissa roikkua :rotfl:

    - katelkaas nää "uus-jupit", ne aja sk*dalla, niilä on sama meininki ku 3-sarjan bimmereissä silloin aikoinaan
     
  18. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Luuletko Turdus-mikälie etteikö aika moni meistä vois halutessaan ostaa noita bemareita sillä rahalla mitä tähän harrastukseen menee? Vaikuttaa vähän trollahtavalta kommentilta :odroll:
     
  19. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    No enpä ole pannut merkille. Aika monet ameriikanautoharrastajat ovat saaneet myötähäpeän tunteen kyllä pintaan.

    t. Audisti
     
  20. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    tiiä sit, kyä mää aattelin laittaa cruiseriin jonkun virityksen et saa pakkosyötön manuaalisesti päälle jos joku suklaajuna-ääliö ajaa puskurissa kii. Sit vaan lappu lattiaan niin se jää sinne sankan nokipilven sisään :poff:
     

Kerro tästä muillekin!