Bensa pumppu kysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja C '70, 2.8.2018.

  1. Sounderi

    Sounderi 2nd gear

    Vuosia sitten mulla oli vw golf III farkku ja bensa,siitä meni bensapumppu katsastuksen jarruteloille.... Ei naurattanu,mut sovin inssin kans,et keskeytetään tää katsastus ja jatketaan kun pelittää taas.. Samalla hinnalla katsasti sitten myöhemmin,mut työntö hommiks meni asemalta ulos päin..
     
    Poke tykkää tästä.
  2. 401

    401 2nd gear

    Kolme päivää ku on ajamatta niin on ainakii nämä afb carter/edelbrock kaasarit hangattava pyörimään.sen vois vielä uskaltaa ilman tartilla nostettuja öljynpaineita antaa käynnistyä vaikka hetikin.
     
  3. Poke

    Poke Gearhead

    Nuorna harrastin tuotakin kun raha meni rillumareihin. Bensa loppui silloin tällöin. Kerran kävi niin, että bensiini loppui jarrutestin jälkeen konttorin takapihalle. Oli niin ymmärtäväinen katsastusmies, että antoi työntää halliin. Soitin bensiiniä odottamaan pihalle. Sain leimankin. Hieman vanhempana opin olematta hölmö ja hummaamatta omaisuutta kaikenmaailman typeryyksiin ja pitämään autosta oikeasti huolta ja tankin liki täytenä. Samaa vaunua vieläkin huolehdin kuntoon jo 37 vuotta. Vaikka vaikeaahan se tankki on täytenä pitää näillä hinnoilla. Halvempaa auto on korjata kuin ajaa sitä. Ainakin siltä se tuntuu kun tankkaa 100 litraa 98:a. Niin, että kupariputkea 2m, 20€, + letku 20€ ei paljon tunnu enää missään.

    Muoksis.lis:
    Enkä tarkoita, että kukaan muu olisi samanlainen hölmö kuin itse olin. Kaadoin itselleni.
     
    Muokattu: 3.8.2018
    jarona tykkää tästä.
  4. C '70

    C '70 3rd gear

    Nonni auto pelaa taas hienosti. Poistin sen sähkösen pumpun ja se oli paskana. Nyt laitettu bensaletkut uusiks ja mekaaninen käytössä ni ei ongelmia, samalla tuli laitettu bensapaine mittari ni näkee paineetkin. Vanhassa vara parempi niinhän se meni. Ei se sähkönen kyllä kauaa kestäny vaikka carterin tekele olikin, pari vuotta ja kaput. Kiitos avusta jälleen ens viikolla jos pääsis konttorille asti.
     
    Poke ja Karpov tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!