bensa tankin anturi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jenkkijuuso, 16.8.2002.

 1. jenkkijuuso

  jenkkijuuso Gearhead

  miten kytketään yksinapainen tankin anturi eli piuha varmaan siitä mittarille mutta pitääkö tankki olla maadotettu ja jos ei toimi ja anturi kumminki toimii niin silloinhan on mizku rikki?
   
 2. Teemu

  Teemu 1st gear

  Maadota tankki kunnolla ja sitten piuha anturilta mittarille, jos ei toimi niin, vika on todennäkösesti joko mittarissa tai itse anturissa.

  Mittari vika on helppo todeta, tee joku hyppylanka ja pistä sen johdon toinen pää johonki, mistä saa hyvin maata ja toinen pää mittarin perseeseen (ei saa pitää kauaa, kärvähtää mittari...), jos viisari liikkuu, mittari on (luultavasti) ehjä.
   

Kerro tästä muillekin!