bensa tankin anturi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jenkkijuuso, 1.10.2002.

 1. jenkkijuuso

  jenkkijuuso Gearhead

  Terve taas! ostin uuden mitskun ja laitoin kiinni mittari värähti mutta ei noussu paljoa joten menin ja otin lisää bensaa(n.20L) mutta ei vieläkään noussut edes alaviivalle mutta kumminki nousee pikkasen virrat kytkettäessä joten A voiko anturia "säätää" pois ottamalla B voiko tankin maadotus olla huono ja vaikuttaa ko. tavalla? anturi on yksi napainen tarvike anturi joka mielestäni on kunnossa sillä ottaessani pois mittasin ohmeilla ja kun liikutti kohoa niin ohmit nousi/laski:?

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: jenkkijuuso 2002-10-01 08:41 ]</font>
   
 2. kane

  kane 1st gear

  Jos anturi maadoittuu tankin kautta, vedä piuhalla kunnon maa anturille => auttaako?

  Mites toi mittari, se saa 12v ja vastuksella (maalla) määritellään sen toiminta eli jos käytät anturille tulevaa piuhaa nopeasti maissa => p-aine viisari käy tapissa??
  (mittari toimii oikein?)


  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: ChevySTW 6.2d 2002-10-01 09:14 ]</font>
   

Kerro tästä muillekin!