Bensa vani ilman takapönttöö?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Jasse, 19.2.2004.

  1. Jasse

    Jasse 1st gear

    Onkos kellään katastettu autoa ilman takapönttöä? Sehän ei ole pakollinen, mutta mites noitten äänten laita? Itelläni on 5L bensa kone ja pitäs toi takapönttö nakata metsään, ku tuntuu vuotavan ja ei paikkaukset kiinnosta, meinasin samalla tehdä katilta asti koko putken rosterista.

    Eli siis jos joku on yrittäny katastella autoo ilma takapönttöö, ni miten on äänien kanssa käyny?
     
  2. 454SS

    454SS 3rd gear

    Isolohko pikkari ainakin menee leimasta läpi ilman vaimentimia, jos katti on paikallaan. Eihän sieltä tule kuin pientä tuhinaa katin kanssa :smile:
     
  3. weripuo

    weripuo Gearhead

    jos sulla menee orkkis putket 2-1 niin ei se kovin äänekäs ole. jos katti paikalla niin tyhjäkäynnillä ääni lähes sama kuin jos olis pönttö paikalla.
    kun kierroksia enemmän tottakai silloin tulee ääntä enemmän.

    ja menee läpi leimasta ainakin nokialla
     
  4. Jasse

    Jasse 1st gear

    Jup niin oon kuullu, et pelkkä katti piisais katastukseen, mutta ajattelin vaan varmistella täältä ensin mielipiteet ja jos jollain oma koht. kokemusta katastuksesta.

    Ei raaskis ite moneen kertaan raplata tota putkee ku pitää pihalla toikii tehä. Ei oikeen näil keleil innostas turhia ulkoon rassailla :wink:
     
  5. 350tbi

    350tbi 1st gear

    itellä 350 bensa ja putket 2 kahteen ilman yhdysputkea. vain katit molemmissa putkissa ja läpi meni.
     
  6. Galaxie62

    Galaxie62 1st gear

    Itellä 350 kans ja 2-1 putket. Katilta 1-2 taakse rosteria, eikä vaimentimia (Paitsi tukkoinen katti). Mennyt jo 3 vuotta kivuttomasti läpi Tampereella ja Nokialla. Ihan siedettävät metelit...
     

Kerro tästä muillekin!