Bensaa öljyn seassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja wili, 30.3.2014.

  1. wili

    wili 3rd gear

    Tarttasin leikkurin talviteloilta ja ajoin pihalle huoltoa varten. Hieman ihmettelin kun mielestäni tankkiin jäi syksyllä jonkin verran bensaa + säilöntäainetta. Kun katsoin öljytikkua totuus paljastui, kampikammiossa olevan tavaran määrä oli talven aikana tuplaantunut litrasta kahteen.

    Kysymys kuuluukin ottikohan tuo kone (Kohler Courage)itseensä muutaman minuutin käytöstä noilla litkuilla? Laskin tänään koneen tyhjäksi ja laitan huomenna uudet öljyt & suodattimen. Ongelman aiheuttajana on kaasuttimessa oleva magneettiventtili konka pitäisi katkaista bensan tulo kun virta ei ole päällä ja tuo ei nyt jostain syystä toimi.
     
  2. GMies

    GMies Gearhead

    Tuskin on mitään vaurioita aiheuttanut, koska ei räjähtänyt.
     
  3. Juukes

    Juukes 3rd gear

    Jos mulla kesti päältäajettava stiiga yli 10 minnuuttia jollain korkea oktaanisella kisapensalla minkä löysin hallin nurkalta ku ei jaksanu tepoilille polkea pyörällä nii kestää se sullaki pikkukäytön.

    Nii tosiaan sen kymmenen minsan jälkeen oliki entinen leikkuri...
     
  4. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Uudet öljyt ja suodatin ja ajoon. Eipä taida leiville lyödä ennakkoon alkaa purkamaan mahdollisten vaurioiden varalta. Ajoa vaan.
     

Kerro tästä muillekin!