Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

 1. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  Joo, jos ryssää uskominen niin kyllä. raatautin suomeen TÖIHIN tullutta ex neuvostokansalaista yhellä työmaalla niin tuumaili et luuli olleensa helpottunut päästessään n.l. pois vaan oli huomannut että oli vain astunut toiseen "neuvostoliittoon" ja vielä pahempaan....
   
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Sinnehän lähti 90 vuotta sitten paljonkin porukkaa kultaa vuolemaan. Saivat houkuteltua amerikan siirtolaisiakin sinne. Jotakin hämärää tapahtui. Ukko, joka meni "kaivelemaan" isä aurinkoisen tekosia siirtolaisten suhteen, sai heti kohta koppihoitoa vuosikausiksi.

  https://yle.fi/uutiset/3-11459518

  Mutta menkää toki kokeilemaan, miten hyvää ja halpaa siellä on. Ja muuta ihanaa.
   
  RaiRai ja jutikka tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!