Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

  1. Ylli

    Ylli Gearhead

    Viipurin ja venäjän kansantaloutta on nostettu jo -90 luvun alusta asti. Silloin alkoi täälläpäin tuo venäjänralli...Ai ai, se oli aikaa kun bensa 93okt maksoi 30penniä (Ja tuolloinhan oli markka-aika 8) )..päivässä sai tehdä niin monta keikkaa kun kerkes (4krt ennätys)...Kaljaa yms. sai tuoda silloin tosin vain 2 lootaa keikalta :rotfl: . Rai rai....
    Ja nuo puheet konerikoista ryssäbensalla/-dieselillä on aika pitkälti pitkää bullshittia. Oktaanit riittää ihan hyvin normaaleihin amerikanihmeisiin (siis vanhempiin ainaskin), ja on sitä tankattu 76-oktaanistakin halvan hinnan lumoissa...Kulutus sillä tuplaantui, mutta nuo lankkufarmit liikkuu silläkin.
     
  2. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

  3. BDF

    BDF 1st gear

    kateelisten juttuja.16 vuotta venäjän bensalla eikä yhtään hajonnutta moottorii
     
  4. rt68

    rt68 1st gear

    Joo tuo hiv todistus vaaditaan ettei suomipojat/tytöt levitä hiviä puhtoisiin itätovereihin :rotfl: :rotfl: :rotfl:
    Konehajoamisia bensan takia en usko ainakaan vanhemmissa autoissa mutta diesel vermeistä tiedän että pumppuja ja suihkuja on mennyt mutta nämäkin varsinaiset hajoamiset johtuvat pääasiassa polttoaineen epäpuhtauksista, vedestä ym. Ryssädieselissä on kyllä rikkiä paljon enemmän kuin täällä myytävässä aineessa ja tämä rikki tekee hallaa tarkoille pumpun ja suihkujen osille. Eräällä tutulla on dieselkorjaamo ja siellä näkee hyvin kuka ajaa ryskiaineella. Joskus -90 luvulla oli jopa tietyt kuorma-autojen pumppujen elementit maahantuojilta loppu johtuen juuri suuresta venäjänliikenteestä mutta nythän ei enää sitä ropleemaa ole kun ryskit ajaa kaikki ajot itse :poff:
     
  5. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Ööh, mistä moinen pykälä löytyy? Vai koskeeko tuo vaan bensa-autoja ja näitä leikki-kuorma-autoja kuten vaneja?
    Onhan oikeissa kuorma-autoissa tuplasti suurempiakin....

    Itteänikin kyllä alkais kiinnostaa tankkausreissut rajan taakse kun tuolla Lappeenrannassa tulee töissä käytyä... :odroll:
     
  6. paja1

    paja1 Double Gearhead

    http://kuvablogi.com/nayta/266987/
    siinä sitä moottorintuhoojaa pistetään tankkiin talvella -06. lähes koko talven ajelin tolla 76 okt kuralla eikä vani tykänny yhtään kyttyrää,(305 tbi) lompakko tykkäs kyllä. ja tuosta mittarilta on rajalle matkaa just 49km ja sillä välillä söi aina 6-7 litraa joten ei tainnu vaikuttaa kulutukseen :eek: mittasin monta kertaa ottamalla tankin täytee uudestaa rajan pinnassa.
     
  7. Ct

    Ct 1st gear

    Löytyy tullilaista. Koskee sekä bensa & diesel kuormureita. Periaatteessahan tulli vaatii kuorma-autoksi rekisteröidyltä ajoneuvolta matkaluvan, jota taas ei saa pelkkää tankkireissua varten. Miten lie käytännössä valvooko sitä kukaan?
     
  8. Deemu

    Deemu 1st gear

    Tankkaspa kerran yks autojobbari silloisella BTK;n kylmäasemalla 92
    Ferrarin tankkiin ja oli ainaski viipuriin päässy,kun sitä siellä samana iltana nähtiin..Luulis tuon laitteen olevan jo aika nirso siitä mitä tankkiin laittaa! :odroll:
     
  9. Kalu Metalliin

    Kalu Metalliin 1st gear

    Vastaus!!

    Ja jottei ihmisiä nyt kauheesti johdeta harhaan niin EI tarvita mitään HIV todistusta Venäjälle enään. Itselläni on kolme viikkoa vanha vuosiviisumi ja siihen en tarvinnut kuin vakuutuksen ja yhden valokuvan. Et sillai tällä kertaa,,,,,vaikka esson baarissa muuta sanotaakin,,, :soosoo:
     
  10. rt68

    rt68 1st gear

    Jaa,a sitten on vissiin hiv jo levinnyt venäjälle ja todistusvaatimus poistettu turhana :rotfl:
     
  11. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Kun kattelee sitä citimaastureiden ym uusien autojen määrää mitä toppahousut köijää tästä lpr:n kautta rajan taakse, niin lienee turhaa enää murehtia että onko se bensa nyt hyvää vai huonoa... :odroll:
    Jos ei niillä kunnon bensaa olis niin miks ne niitä autoja sinne veisi?
     
  12. Tulli säännöksissä rajoitetaan kuorma-autossa sallitun polttoaineen määräksi 400l rajaa ylitettäessä , tankki voi toki olla isompi , mutta tulli myös vaatii tankin olevan alkuperäinen , tehtaan autoon asentama , lukuunottamatta tiettyjä poikkeustapauksia esim kylmälaitteiden yms erillistankit.... Eli kuorkeiksi katsastetuissa vaneissa yms täytyis olla joku bensalla tai dieselillä toimiva lisälaite...öööh mikähän se vois olla? :rotfl: Tiedän myös muutamia paviaaneja joita on rangaistu ,ihan aiheestakin toki,kun menivät ja möivät sitä bensaa muille... eli kusivat omaan ja vierustovereiden penaaliin :poff: Ahneudella on pilattu monta hyvää asiaa...
     
  13. Z11

    Z11 Gearhead

    Eiks sitä vihreetä tötsee työnnelty viime kesänä liikennevaloissa moottoririkon takia?
     
  14. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Kuinkahan seuraavanlainen kuvio onistusi.
    Omistaa säiliöauton joka on tarkoitettu Palavienaineiden kuljetukseen. On kuljetukseen vaadittava ajokortti.Ostaa polttoaineen ja on siitä kuitti, ajaa rajalle ja maksaa vaadittavan polttoaineveron.Hinta pitäisi jäädä kaiken järjen mukaan halvemmaksi kuin Suomessa huoltamolta ostettu.
    Polttoaineen voi varastoida edelleen siinä autossa Suomessa.
    Kieltääkö mikään laki tätä?.
     
  15. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Jääkö todella? Epäilen.

    Miksi ei onnistuisi? Siksi epäilen tuota hintaa, että ei kannata.
     
  16. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Tai sitten niillä on niin paskaa bensaa, että juuri siksi on köijättävä uutta tilalle sitä mukaan kun edelliset laukeavat :poff:
     
  17. BDF

    BDF 1st gear

    missä liikennevaloissa sitä on työnnelty.yhden kerran on motti hajonnu ja se johtu kiinalaisista
     
  18. Peltirumpu

    Peltirumpu 1st gear


    -Olli
     
  19. paja1

    paja1 Double Gearhead

    oon kyllä nähny että nesteen rekka tuo asemalle soppaa,venäjän kilvissä ja iivana hanoissa. rajalla tai suomen teillä en oo sellasta vielä nähny :eek: sitten vasta uskon että se pensa viedään täältä,kun joku sen todistaa ilman että on sen jostain "kuullut" kaverilta joka on porvoon jalostamon viereisellä työmaalla keikkahitsarina.
     
  20. ramman

    ramman Double Gearhead

    Nesteellähän on venäjällä jalostamo josta ne tonne vennäin puolelle tota soppaa jakelee, periaatteessa samaa kamaa kuin suomessa.
     

Kerro tästä muillekin!