Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

 1. paja1

  paja1 Gearhead

  onhan nekin siirtyneet jo atk-aikaan eli sähköisen tiedon mukaan setä oleilee edelleen venäjällä kun ei ole poiskaan kuitannut itseään.seurauksista en osaa sanoa,mutta kannattaa varmaan ottaa venäjänkielinen immeinen ja pistää selvittämään asia,ainakin jos sinne jatkossa meinaa mennä. mites tommoinen voi olla ees mahdollista? niinkun ihan itsekinhän tollainen asia pitäs tajuta että se passi on sitä leimaamista varten :eek:
   
 2. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Tuntuu täällä ainaki muutenki touhu löysältä. Melkein joka kolmas-neljäs käynti joku meinaa ajella ja joku huitoo vähän jos huitoo.

  Tai sit liikaa leffoja kattonu ku luulin että joku hälyttäs edes puomin kiinni ym.

  Sekin lisämauste että pitäs se maahantulo oliko kolmen? päivän sisällä tehä. Nyt jos setä onki kirjoilla pitempään.
   
 3. palontie

  palontie Double Gearhead

  Mulla jäi saamatta kerran paluuleima ja pari kolmetuntia sai asioita selvittää.Kyselivät kaikkea esim minkä näköisiä tullimiehiä ja naisia oli sillon töissä.En kumminkaan kehdannut sanoa että yksi tumma hyväperseinen hoikka kaunotar, kun eukkokin oli mukana :D
   
 4. MustangGT

  MustangGT Gearhead

  Eilen Puikkolasta Jänismäelle ajelin ruskehtavan kuomuRancheron perässä. Hieno oli peli :) Meinasin juttusille ku tankille käännyit. Terveisiä jos luet tätä! 8) Forsselin rekat ne ajaa lujaa. Suosiolla annan tietä niille ku huomaan peilissä.
  Puikkolan Lukoililla 92regulaari 27.20RUB. :D
   
 5. fisu

  fisu Gearhead

  eli 69c 8)
  Svetossa 30.90 eli 79c, arse :rotfl:
   
 6. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Käykös puikkolassa beoscan?
   
 7. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Yla-Urpalassa ja muualla ovat bensikset yms. ihan normaalisti auki.
   
 8. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Testasin Vappuna Ubvinkan ylityspaikan. Ei hirveita jonoja yolla. Pitaa vaan tayttaa latvialaisille sellainen tulli-ilmoitus, jossa on kerrottava, onko viinaa , kaljaa, viinia, tupakkaa. Samoin pitaa ilmoittaa paljonko on bensaa tankissa ja mika on auton tehdastankin koko. Samoin paljonko on jerrykannussa bensaa..

  Sitten viela utelevat oletko kaynyt Latviassa viimeisten 7 paivan aikana..

  Vielakin natsimpaa menoa kuin kotimaan tullilla.

  Latviassa bensa maksaa lahes samat kuin Suomessa 1,05 latia/litra, jotain 1,4 euroa yms. Venajalla oli 95 rajan lahella halvimmillaan 26 ruplaa litra. Naytti yolla kayvan paikalliset Latvian rajaseudun jenkit tankkaamassa Venajalla. Oli Vania ja Pikkaria ..

  Budjettivaihtoehtona autolomalle Baltiaan voi ajaa luikauttaa Venajan lapi. Valilla tiet olivat Pietari - Latvian raja ihan OK. Valilla kohtuu lyhyilla patkilla ihan kranaattikeskityksen jaljilta. Mentiin siis Pietari- Luga- Pihkova-Ubvinka-Riika ..

  Yllatykseksi Latvian puolella se ensimmainen 20 km tieta on tosi huonossa kunossa ja kuopilla. Loppumatkan tiet olivat ihan Suomea vastaavassa kunnossa..
   
 9. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Kannattaisi ehkapa selvittaa Suomenpuolella vaikapa konsulaatissa tuo ongelma. Rajalla voi napsua naapurinpuolella sanktioita, kun on laiminlyonyt rekisteroitymisvelvoitteen, siis jos saapumisesta tahanpaivaan on mennyt 7 arkivuorokautta. Valiin osuvat viikonloput ja viralliset lomapaivat lisaavat aikaa, jolloin ei tarvitse rekisteroitya, silla laskevat vain arkipaivia.

  Itse soittaisin konsulaattiin esim. Lappeenrantaan ja kertoisin huomanneeni, etta passissa ei ole paluuleimaa ja kysyisin ohjeita pikimmiten. Myos Suomi- Venaja-seura osaa usein antaa neuvoja kuinka toimia tallaisten suhteellisen yleisten vibojen kanssa. Neuvovat ilmaiseksi ja suomeksi, kun sinne asiallisesti kilauttaa.
   
 10. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Seitseman paivaa on ollut viime kesasta. Eli parhaillaan voi olla esim. la-su(ei lasketa)ma-pe (5 paivaa lasketaan)la-su (ei lasketa) ja ma-ti (2 paivaa), jolloin on lahdettava tai rekisteroidyttava..

  Ennen oli 3 paivaa.. Kylla tuli silloin kikailtua, koska se rekisteroityminen on aika savotta hoidettavaksi postissa joidenkin uzbekkien seassa.. :odroll:
   
 11. karra

  karra Double Gearhead

  Kesäkuussa tarkoitus yöpyä Pietarissa ja ajaa sieltä päivässä Valko-Venäjälle Zlobiniin. Siella muutama päivä ja takaisin sitten Via Balticaa. Ajatus oli yöpyä Liettuassa ja ajaa sitten Latvian läpi Tallinnaan jossa yö jonka jälkeen shoppailua ja lautalla Helsinkiin.

  Tankata varmaan kannattaa Belaruksessa ja sillä ei ihan pääse Tallinnaan (113 l tankki/15 l sadalla). Pitää selvittää mitä Liettuassa maksaa bensiini jos siellä sitten täyttäisi tankin. Belarussiassa bensiksillä ei kuulemma käy länsiluottokortit, Liettuasta en osaa sanoa, Virohan on eurovaluuttamaa eli se on OK.
   
 12. MustangGT

  MustangGT Gearhead

  >Tuota en tiiä!
  Ite aina käteisellä RUB maksanut. Joku muu voisi tietää :eek:
   
 13. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Okei! Köyhällä ei oo varaa maksaa cash :D

  Eilen oli päivällä reginalle asti jonoa, kaks ''kaistaa''. Venäläisiä yhtä paljon kun Suomalaisia.

  32,10rublaan noussu 95 reginalla :/ Noh, nyt ainakin on sitä kaipaamaani hintaeroa 92:seen (29,mitähänseoli)
   
 14. Lårssi

  Lårssi 1st gear

  Joo, oli eilen jonoja ihan riittävästi takas tullessa. Jep Reginalla ja Nordicilla 92 29.90rub ja Ariksella 29.2. Ite kävin Puikkolas ja 26.70rub.

  E. Ainiin siellä puikkolas on muistaakseni se beoscan tarra. Ite kylläkin kataisella maksan. :)
   
 15. generalo

  generalo Gearhead

  Onko muilla venynyt nyt lähiaikoina viisumin saanti? Itellä pikaviisumi myöhässä jo kolmatta viikkoa :mad:
   
 16. Mica70

  Mica70 1st gear

  Venäjällä ollut lähi viikkoina vapaapäiviä,liekö sillä jotakin vaikutusta myös viisumin saantiin :odroll:
   
 17. Minelab

  Minelab 1st gear

  Itse kiikutin paperit viisumia varten konsulaattiin (LPR) 28.4 ja viisumi oli valmis 8.5, eli reilussa viikossa tuli normaalikäsittelynä, vaikka vappukin välissä.
   
 18. T.hilter

  T.hilter 3rd gear

  Joku raja on että kaksi viisumia/firma/päivä?
   
 19. Nella123

  Nella123 1st gear

  Venäjän bensiin..

  Tulipa tehtyä viikonloppuna mielenkiintoinen havainto, Omistan Partnerin ruohon leikkurin JOSSA on ollu uudesta asti käynti ongelmia,
  Eli konetta ei ole meinannut saada ennen lämpenemistä millään pysymään käynnissä. (keskimäärin saanut vetää uudestaan käyntiin 5-15x )..


  Noh nyt sitten tuli tankattua venäjän bensalla 95, ja kappas perkele kone hörähti heti käyntiin ja ei sammunut kertaakaan...

  Onko mitn visiota mistä tämä voisi johtua? 2v vanha laite.
   
 20. Seejii

  Seejii Gearhead

  Re: Venäjän bensiin..

  Se on oikeaa bensaa ei mitään vedellä lantrattua kuraa!
   

Kerro tästä muillekin!