Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

  1. fisu

    fisu Gearhead

    voisin sanoakkin mutta kun katselee missä kunnossa kys village nykyänsä on niin en kehtaa Enson nimeä raiskata, on sit niin vitun hirveässä kunnossa koko seutukunta että pahaa tekee...
    Onneksi nuo bensat ja käryt saa het siittä rajan tuntumasta, eka reissulla nääs eksyttiin paikalliseen kerrostalolähiöön ja ei sit ikinä enää, hyi hitto mikä näky, ei edes Moskovassa -89 ollut tuollaasta touhua vaik siel asuinkin ½-miljoonan asukin kerrostalohelvetissä liki 3kk :wink:
     
  2. karra

    karra Double Gearhead

    Jos länsitupakat tehdäänkin Suomessa ja Venäjä on asettanut niillekin vientikiellon kun eivät täytä paikallisia standardeja... :soosoo:
     
  3. hevisevi

    hevisevi Gearhead

    Kerroppa mistä olet saanut vuoden viisumin hintaan 35 euroa.
     
  4. karra

    karra Double Gearhead

    Veikkaan että suoraan konsulaatista. Mutta kutsu pitää olla sitten omasta takaa :p .
     
  5. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    ne taidetaan tehdä nykyisin Sveitsissä?(tai jossain) :eek:
     
  6. paja1

    paja1 Double Gearhead

    minäkin haluan vastedes viisumin tohon hintaan :eek:
     
  7. Jordan

    Jordan Gearhead

    Etkä o ainut!
     
  8. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear


    Jep. Helsingissä konsulaatissa Vuorimiehenkadulla kävin viisumin pokkaamassa. Vuodeksi. Oleskelua 90 päivää per 180 päivää. Ja sitten taas uusiksi. Siis vuodessa saa oleskella Venäjällä 180 päivää.

    Kutsu bisnesviisumiin tuli paikallisilta liikekumppaneilta.
     
  9. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    Kyllä tässä imatralla ainakin torstaina oli lähes kaikki laadut edustettuina. ennen imatra kuului suomeen,ja suomesta ei merkit lopu,vai onko imatra nykyään osa länsi-venäjää. :eek:
     
  10. Kaljanen

    Kaljanen Gearhead

    No lisätään että imatran rajanylityspaikalla :cry: Kyl tää välillä aika venäjälle vaikuttaa,kaksoiskaupunki ja kaikkee :wc:
     
  11. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    kyllä se Imatra kuuluu edelleen itä savoon. :poff:
     
  12. Tänään subbarilla kävin svetossa tankilla ja ostoksilla , kylläpä jaksoi tulli syynätä autoa oikein kolmeen tullimieheen (yksi oli nainen) ja koiran kanssa... Kuulemma niin iso auto ja paljon pienia koloja jotta tarttee suhtautua niinkuin vaniin :) No eipä ollu huomautettavaa ja reissu kesti Lappeenranasta noin kolme tuntia eli kyllähän tuossa vielä tuntipalkoille pääsee...

    Mitä enemmän kuluttaa , sitä enemmän säästää :rotfl:
     
  13. karra

    karra Double Gearhead

    Täällä Nuijamaalla on myös 2 viimeistä kertaa syynätty oikein kunnolla letukkaa. Ja tentattu paljonko kannussa on ollut menovettä.

    Kuulemma rajakaupoissakin on nyt taas tupakkia.
     
  14. fisu

    fisu Gearhead

    jaa, mie ku luulin et Imatra on Sveton "Jakomäki" vaimitensenytoli :rotfl:
     
  15. fisu

    fisu Gearhead

    Viime lauvantain kans luuppasivat Puikulan koiran kera russki raja-asemalla ja suåmen puolella xtra tarkka syynäys myös, liekö jtn humehia ollu mielessänsä mut meilt ei löydy muita ku Karjalaa ja Buranaa 8)
     
  16. Pöhö-Andrei

    Pöhö-Andrei 1st gear

    Värtsilässä ovat punninneet noita bensakanistereita ja käännyttäneet takaisin venäjälle jos pönikässä on sitä liikaa ollut. Vie takaisin bensa-asemalle tai lahjoita pois ja sitten takaisin jonon päähän ja uusi yritys. Tätä harrastivat vielä alkukuusta, nyt ovat jo hieman rauhoittuneet.

    Tax-freehen oli ilmestynyt tupakkaa kuluneella viikolla. Valikoima kuitenkin niukahko, eli esim menthol-tupakoita ei ole. Punainen marlboro sekä LM sinisenä että punaisena täytti hyllyjä.
     
  17. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear


    Joo Norttikin oli tehnyt comebackin Juustilaan eilen/ tänään. Taitaa olla vuoronvaihto venäläisillä rajalla klo 24 heikäläistä aikaa? Meni ainakin 40 minuuttia, ettei mitään tapahtunut, kuin jono kasvoi.. 1½ kokonaisylitysaika Venäjälle. Lähdin Suomesta 27 päivä ja saavuin iloiseen entiseen Itä-suomeen 28.päivä. Aikamatkailua..


    Minnehän sitä viitsisi vaivautua? Tee ja kahvimessuille Moskovantorille/aukiolle? Vai menisikö tutkimaan Vasilinsaarta (ex. Jänissaari)? Menisikö autolla vai metrolla? Autolla pitää nykyisin olla täysin 0 promillea, jos edes vilahtaa 0,1 , niin ase on koppia? Uusi laki, joka astui voimaan tässä kuussa. Tosin tuskin sitä valvotaan entistäkään paremmin?
     
  18. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear


    Siis suomeksi Enson.. Miten iso ylityspaikka se on verrattuna esim. Vaalimaahan tai Juustilaan? Ja millaisessa kunnossa ovat tiet esim. Pietarin suuntaan? Sieltä joutuisi köröttelemään A-124:sta etelään kohti E-18.sta Jääsken läpi..

    Minkä kuntoinen tuo tie oikein on? Vetääkö Ensossa raja paremmin kuin Nuijamaa?
     
  19. Bensakanisteria moneen kertaan vatkasivat ja tenttasivat että paljonkos siinä on ylimääräistä , sanoin että voihan se olla että lirahti 15 litraa sallitun kymmenen sijaan(läpinäkyvä kannu) mutta mahtuuhan ne jo tankkiin kun on kilometrin ajanu ja käyttänyt tyhjää , niin katsoivat ymmärtävästi ja antoivat olla :)

    Kait niilla joku tehotarkastusjakso on käynnissä, kun ei ne noin aktiivisia oo ennen olleet ainakaan miun kohdalla mutta mikäpä siinä ,senkun kattelevat.

    Kyseli vielä hieman repsottaneesta takatilan käsinojasta sitä repiessään että mites tää nyt näin roikkuu , kait oli edellinen tullimies hajoittanut kiinnikkeet siitä :mad: Auto tuli minulle tuolta ylempää rajanpinnasta ja sillä ennenkin rajaa ylitelty....
     
  20. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Ylityspaikka on vähän pienempi kuin Nuijamaa/Saimenski mut itse Sveton kaupunki on vain kyläpahanen, jos ajat vain suoraan "ohitus"tietä niin hyvä että huomaat koko "kaupunkia".

    Sitten tulee vielä yks kylä (jääski) jonka jälkeen tie haarautuu, suoraan mennää Kamenogorskiin ja oikealle Vuoksen yli Viipuriin päin.

    kartta

    Paitsi että tässä on virhe, siitä puutuu silta josta mennään Vuoksen yli, suunnilleen suoraan lesogorskiysta alas joen yli tielle joka tulee pradinosta aslas päin kohti Viipuria.

    Se tie päällystettiin kesällä ja on vielä hyvässä kunnossa aina Viipuriin asti. Toki on mutkainen, normaalia tenttua ja mäkinen mutta pinta on ehjä, jos on yhtään kiinnostusta seikkailla tuolla puolen niin eikun ajaaan vaan. Normaali reitti meikäläiselle. Matkalla yks risteys jossa viitat.

    Jos taas ajaa Vuoksen vartta alas Kamenogorskiin niin sieltä pääsee Vuoksen yli uutta siltaa pitkin joka on tehty vanhan kuuluisan Kuukaapin sillan viereen. Sieltä pääseen myös Viipuriin/ Pietariin/ Nuijamaalle, Vaalimaalle kivuttomasti.
     

Kerro tästä muillekin!